30 OGUST, DÜŞMANI DENİZE DÖKTÜK PALAVRASI KÖTÜ SIRITIYOR..

tc rejmi yüzyıldır süren düşmanı denize döktük palavrasının en büyük kanıtı Meis adası ülkemize 2 km ötedeki adaya Yunan Askerleri çıkarma yapınca..
Bu haber 2020-08-30 12:01:38 eklenmiş ve 588 kez görüntülenmiştir.

 30 OGUST, DÜŞMANI DENİZE DÖKTÜK PALAVRASI KÖTÜ SIRITIYOR..

 

Osmanlının yıkımının ardından siyonist kapitalizm, rum, ermeni, turk-kurt-arap, fars.. halklarını  tek kelime ile soykırıma uğrattı, halkları atomuna kadar parçaldı, yem yaptı..

 

Koyu bir diktatörlük olan tc rejmi ise yüzyıldır süren düşmanı denize döktük palavrasının en büyük kanıtı Meis adası ülkemize 2 km ötedeki adaya Yunan Askerleri çıkarma yapınca.. Anlıyoruz ki düşman yok, düşmanın denize döküldüğü yok,halklar dalga geçme var...

Sadece çok derin ve siyonist oyunlarla Mezopotamia, Anadolu, Ortadoğu, halkları ile oynama atomuna kadar parçalama ve soykırım var..

 

Yunanistan-balkanlar  tarihsel perspektifleri nedeniyle hem Avrupa’nın hem de Mezopotamya’nın birer parçasıdırlar..

 

Bundan dolayı Yunan halkı, Anadolu ve Mezopotamya halkları faşist tcnin de faşist yunan ulus devletinin de mınına koyup halklar arasına çektikleri bu sahte suni sınırları yıkmazlarsa, bu sınırları çizenlere, bu kanunları koyanlara kanunlarını ve sınırlarını yediremezlerse.. Her iki ülkenin haklıda yoksulluk-yolsuzluk, soykırım, kölelik, savaş ve düşürülmekten, bitirilmekten çıkamayacaklar..

Yunan –Anadolu-Mezopotamia halkları Big Alexander gibi harekete geçip ırk-dil-din sınırlarını kendilerine dayatan Siyonist emperyalizmin biran önce mınına koymalıdırlar.. Bu devlet komedilerini bitirmelidirler..

 

Bütün dünya halkları Siyonist kapitalin ulus devlet faşizmini ve dayattığı sınırları yıkmak için harekete geçmelidirler.. Aksi halklar birbirine girerse köleleşip düşecekler..  O zamanda Suriyeliler gibi düşecekler.. ne yunalılıkları, ne Araplıkları, ne turklukleri.. kalmayacak..çöpte buluşacaklar.. İnsanlık düze çıkmak istiyorsa atarlı olan kurdleri dinlemek zorunda..

 

Yunanistan, 30 Ağustos'un yıl dönümünde 2 km uzağımızdaki adaya asker çıkardı

Doğu Akdeniz'de attığı adımlarla gerilimi tırmandıran Yunanistan son olarak 30 Ağustos'un yıl dönümünde Türkiye'ye 2 km uzaklıktaki, silahlandırılması yasak olan Meis Adası'na asker çıkardı.

 

Oruç Reis'in Doğu Akdeniz'de sismik arama çalışma faaliyetlerine başlaması Yunanistan'da büyük paniğe neden oldu. Bölgede çeşitli provokasyonlara imza atan Yunanistan son olarak sihlandırılması yasak olan Meis Adası'na turist feribotlarıyla asker konuşlandırdı.

 

YOLCU FERİBOTUYLA ASKER TAŞIDILAR

 

Yunanistan'ın bu hamlesi AFP'nin fotoğraflarına yansıdı. Görüntülerde Yunanistan'ın adalar arasında turistik seferler yaptığı feribotlardan çok sayıda askerin de bölgeye ayak bastığını gösterdi. 28 Ağustos tarihinde çekilen fotoğraf karesinde, feribottan turist kafilesiyle birlikte inen askerlerin tam teçhizatlı olduğu görüldü.

Yunanistan, 30 Ağustos'un yıl dönümünde 2 km uzağımızdaki adaya asker çıkardı

ADADAKİ SİLAHLANMA YASA DIŞI

 

Yunanistan'ın söz konusu adımları 1923 tarihli Lozan ile 1947 Paris Barış Antlaşmalarının yeni bir ihlali anlamına geliyor. Atina yönetimi, silahlandırması yasak olmasına rağmen 1960 yılından bu yana bu adaları silahlandırmaya devam ediyor.

ETİKETLER : 30 OGUST DÜŞMANI DENİZE DÖKTÜK PALAVRASI KÖTÜ SIRITIYOR..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA