Chadwick Boseman, Gerçek Hayata da Gerçek Bir Süper Kahramandı..

‘Black Panther’ başrol oyuncusu Chadwick Boseman, Gerçek Hayata da Gerçek Bir Süper Kahramandı..
Bu haber 2020-08-30 07:02:44 eklenmiş ve 498 kez görüntülenmiştir.

Chadwick Boseman, Gerçek Hayata da Gerçek Bir Süper Kahramandı..

 

‘Black Panther’ başrol oyuncusu Chadwick Boseman, Gerçek Hayta Gerçek Bir Süper Kahramandı.. Siyonist-kapitalistler nasıl aktör Buruclee yi film setinde yok ettiyseler..  Diktatör tc rejminde nasıl Yılmaz güney ve Ahmet Kayayı yurt dışına çıkarıp kanser bulaştırarak öldürdüyseler.. Dünya genelinde böyle güzel insanlara şeytanın aklına gelmeyen biyolojik –kimyasal saldırı başta olmak üzere mikrop bulaştırma gibi .. yol ve yöntemlerle saldırıp bu yönlü güzel insanları katl etmektedirler..

 

Diktatörlük TC rejminde de Yılmaz Güney ve Ahmet Kaya’yı yurt dışına iten Siyonistler Fransa’da her iki insanlık savaşçısına da aynı şekilde biyolojik saldırı ile kanserle katl ettiler..

 

Yavaştan Boseman mesajı :

Mansur Yavaş'tan kanser nedeniyle hayatını kaybeden oyuncu Chadwick Boseman baş sağğı mesajı yayınladı.  Gerçek hayatta da bir süper kahramandı dedi..

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da 43 yaşında kolon kanseri nedeniyle hayatını kaybeden ünlü aktör Chadwick Boseman için baş sağğı mesajı gönderdi.

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'ın İngilizce Twitter hesabından yapılan paylaşımda "Bugün harika bir aktöre ve daha önemlisi gerçek hayattaki bir 'süper kahramanı' andığımız gün olmalı. O son ana kadar mücadele etti ve mirası sonsuza kadar sürecek. Huzur içinde yat Chadwick Boseman" dedi..

 

Chadwick Boseman kimdir, Chadwick Boseman'ın hastalığı ve hayatıyla ilgili bilgiler

 

‘Black Panther’ başrol oyuncusu Chadwick Boseman hayatını kaybetti. Chadwick Boseman sinemalara girdiği 2018 yılında gişe rekorları kıran filmde aldığı Kral T’Challa rolüyle hafızalara kazınmıştı. Genç yaşta yaşamını yitiren Chadwick Boseman’in vefat haberi sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi. Peki, Chadwick Boseman kimdir, neden öldü? İşte Chadwick Boseman'ın hastalığı ve hayatıyla ilgili bilgiler...

Marvel serisinin filmlerinden olan "Black Panther" (Kara Panter) filminde başrolde oynayan ABD'li aktör Chadwick Boseman'ın kolon kanseri nedeniyle 41 yaşında hayatını kaybetti. İlk olarak 2016 yılında kanser teşhisi konulan Chadwick Boseman, 4 yıldır tedavi görüyordu.

 

Boseman Güney Carolina'da, her ikisi de Afrikalı Amerikalı olan Carolyn Leroy Boseman'nın çocuğu olarak doğup büyüdü. Annesi bir hemşireydi ve babası bir tekstil fabrikasında çalışarak döşemecilik işini yönetiyordu. Boseman 1995 yılında T. L. Hanna Lisesi'nden mezun oldu. İlk yılında ilk oyunu Crossroads'u yazdı ve bir sınıf arkadaşı vurularak öldürüldükten sonra okulda bu oyununu sahneledi.

 

Boseman, Washington D.C.'deki Howard Üniversitesi'ne gitti ve 2000 yılında yönetmenlik dalında Güzel Sanatlar Lisansı ile mezun oldu.

Boseman yazmak ve yönetmek istedi ve başlangıçta aktörlerle nasıl ilişki kuracağını öğrenmek için oyunculuk eğitimi almaya başladı. ABD'ye döndükten sonra New York'un Dijital Film Akademisi'nden mezun oldu.

 

Kariyerinin başlangıcında Brooklyn'de yaşadı. Boseman, New York Harlem'deki Siyah Kültür Araştırma Merkezi'nde bulunan Schomburg Junior Scholars Programında drama eğitmeni olarak çalıştı. 2008 yılında oyunculuk kariyeri için Los Angeles'a taşındı.

 

Marvel Sinema Evreni'ne giriş yapan "Black Panther" filmi, Wakanda Kralı babasının ölümünden sonra tahta geçmek ve kral olarak gerçek yerini almak üzere Afrika'daki yuvasına dönen Kara Panter'in hikayesini beyaz perdeye taşımıştı.

 

Black Panther filmi, 2019'daki Oscar ödüllerinde "En İyi Özgün Müzik", "En İyi Kostüm Tasarımı" ve "En İyi Yapım Tasarımı" dallarında ilk sıraya girmiş ve törenin en çok ödül kazanan yapımlarından oldu.

ETİKETLER : ‘Black Panther’ başrol oyuncusu Chadwick Boseman Gerçek Hayata da Gerçek Bir Süper Kahramandı..
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA