BİR FETÖ GİTDİ, BİN FETÖ GELİYOR..

İlahiyat profesörü Ali Köse’nin 15 Temmuz Nedeniyle yaptığı açıklama büyük yankı uyandırırken, ülkemizde yapılan araştırmalarda halkın %80 ve giderek daha artan oranda halk tarikatların diyanete bağlanmasını istiyor..
Bu haber 2020-08-28 06:33:06 eklenmiş ve 607 kez görüntülenmiştir.

BİR FETÖ GİTDİ, BİN FETÖ GELİYOR..

 

İlahiyat profesörü Ali Köse’nin 15 Temmuz Nedeniyle yaptığı açıklama büyük yankı uyandırırken, ülkemizde yapılan araştırmalarda halkın %80 ve giderek daha artan oranda halk tarikatların diyanete bağlanmasını istiyor..  Yapılan araştırmalar, istihbarat raporları, Süleymanlcılar vb. tarikatların cia vb. yabancı ajan güçler tarafından yönetildiklerini ortayaya koyarken.. Ülkemizde araştırma şirketlerinin yaptığı son anketlerde halkında Prof. Ali Köse gibi düşündüğü, tarikatları tehdit-tehlike olarak gördüğünü ve bu sayının ülkemizde %80 lara kadar yükseldiği ortaya çıkmaktadır..

 

Din olgusunun Osmanlıdan günümüze kripto-siyonist ajan yapılanmlar tarafından toplumu çürütme-düşürme, rant-çıkar amaçlı, toplumu dizayn etme amaçlı kullanılması.. Ki bazıları bu durumu Fatih Sultan Mehmetin zehirlenmesi olayına kadar götürmektedir.. Artık günümüzde toplumun kılı 40 yarmasına neden oldu. Toplum gerçek müslümanlarla, dini kendi çıkarları doğrultusunda kimin kullandığını çözecek bir formüle sahip olmadığından.. Artık din-iman .. vb. diyen herkese-kesime  temkinli ve araştırmacı birgözle yaklaşmaya başladı..  

 

Halk tarikat ve cemaatlerin, mezheplerin dinde islamda olmadıklarını.. Tarikatların Diyanet İşleri bakanlığına bağlanmasını ve denetlenmesini istiyor..

 

Prof. Ali Köse, Ne Demişti:

 

“Bu konudan söz açıldığı zaman hep şu duayı yapıyoruz. Allah bir daha bu memlekete 15 Temmuz’lar yaşatmasın. Ama dua bizim vazifemiz, fakat siz tedbirinizi almazsanız, akıllı davranmazsanız o FETÖ denen örgütü yapılanma şeklini aynı yolları kullanarak bugün hala devam eden başka gruplar hakkında gerekli tedbirleri almazsanız Allah size yardımcı olmaz. Öyle bir Allah yok. Siz vazifenizi yapacaksınız, Allah da size yardımcı olacak. Benim bu konudaki kanaatim 15 Temmuz’dan gerekli dersin alınmadığı ve yeterli önlemlere gidilmediği şeklindedir. Hatta ben bunu bir FETÖ gitti, bin FETÖ geliyor diye değerlendiren, bu şekilde sloganlaştıran birisiyim. Bu uyarıyı yapmak benim vazifem. FETÖ ile alakalı daha sonra biz ilahiyatçılara neden bu konuda uyarı yapmadınız diye hep sitemler oldu. Özellikle akademisyen ilahiyatçılara... Ben bunu alıyorum ve kabul ediyorum ve bugün diyorum ki, bu konu Türkiye’nin en önemli konusudur. Devletin bu konuda gerekli önlemleri alması şarttır. Bunun vebalini kimse üstlenemez.

ETİKETLER : BİR FETÖ GİTDİ BİN FETÖ GELİYOR..
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA