ARDAHAN ÖRS’E AĞLADI..

Ardahanlıları yasa boğan ölüm haberi onbinleri ağlatırken, sosyal medya başta olmak üzere yüzbinler kendisi için taziye ve baş sağlığı mesajı yayınladılar..
Bu haber 2020-08-27 06:45:51 eklenmiş ve 544 kez görüntülenmiştir.

ARDAHAN ÖRS’E AĞLADI..

 

Ardahan AFAD müdürü Fırat Örs, geçirdiği beyin kanaması nedinyle  yaşam savaşını kaybederek hakkın rahmetine kavuştu.

Ardahanlıları yasa boğan ölüm haberi onbinleri ağlatırken, sosyal medya başta olmak üzere yüzbinler kendisi için taziye ve baş sağğı mesajı yayınladılar..

Ardahanlılar Ucuz Bir Şekilde Ölmeye Devam Ediyorlar..

Ülkemizde sivil ucuz ölümler neredeyse sıradan bir hal alırken.. Kamu sektöründe ise her nedense nitelikli insanlar ucuz ölümle adeta katl edilmektedirler..

Neredeyse her gün dikreksiyonu kitlendi, görevden dönerken uçuruma yuvarlandı, helikopter dağa çarptı.. Gibi gelişmiş ülkelerde meydana gelirse o devlet ve hukumetlerin yerlebir olacağı olaylar Türkiye gibi birer müstemleke olan ülkelerden adeta sıradan olaylar.. Vatndaşta geri olduğu için bu tür ölümlerle aslında kendisinin yok edildiğini göremyecek kadar düşürülmüştür..

 

ÖRS,  GERİ KALMIŞ SİSTEMİN, MÜSTEMLEKE TC SİTEMİNİN  KURBANI OLDU..

 

Ardahan’da tam teşekkülü bir hastane nin olmaması.. Her yıl onlarca Ardahanlının ve diğer geri kalmış illerdeki vatandaşların  yok yere ölmesini de beraberinde getiriyor..

Beyin kanaması, kalp krizi vb. durumlar zamanla ilgili durumlar.. Beyin kanaması yada kalp krizi geçiren bir vatandaşın Erzuruma sevki zaten ölümle eş anlamlı.. Çünkü ölümcül vakalarda zaman çok önemli, zamanında müdahale çok önemli..

 

ÖRS 46 YAŞINDA 3 ÇOCUK BABASIYDI..

AFAD İl Müdürlüğü'nde görev başındayken fenalaşan ve kalp krizi tanısıyla Ardahan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan, ancak yapılan müdahale neticesinde kalp krizi değil beyin kanaması geçirdiği anlaşılan Ardahan AFAD İl Müdürü Fırat Örs'ün Erzurum'a sevk edildiği ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

 

Ardahan halkıyla kurduğu iyi ilişkilerle ve görevinde gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla Ardahan halkının kalbinde taht kuran, 3 çocuk babası 46 yaşındaki Örs'ün vefatı Ardahanlıları derin üzüntüye boğdu.

 

 

Sosyal medyadan binlerce taziye mesajı..

 Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve açık hava

 

Heyhat!!!!

Gitti koca yürekli FIRAT

Arkanda bıraktın AFAT

Çekiç oldun ÖRS oldun

Etmedin bu fani dünyada hiç rahat.

İnşallah ahrette edersin İstirahat.

 Ozkan karakaya

 

Mekânın CENNET olsun inşallah.

Her ateşe su olup söndürdün, sevenlerin gönlü yaktın kardeş. Uzun yıllardır dostluğu, kardeşliği, samimiyeti ve çalışma azmi değişmeyen AFAD Müdürümüz Fırat kardeşimize, ALLAH rahmet eylesin. Ailesine sabır diliyorum,

 

Erol Özer

 

Ardahan AFAD müdürü Fırat Örs yaşam savaşını kaybetti.

 

 

Beyin kanaması sonucu iki gündür tedavi gören Fırat Örs, bugün Erzurum'da hayatını kaybetti.  Mekanın cennet olsun,  Bizlerin hakkı helal olsun sana iyilik sever kardeşim....

Seni anlatan en güzel fotoğraf

Barış bilgin

 

Ardahan Valiliği İl Afad Müdürü, Fırat Örs kardeşim. Herkese maddi manevi emeği geçmiş, yardımlarına koşmuş, dinlemiş, uğraşş olan sevgili dostumuzu kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Allah’tan rahmet, başta olmak üzere tüm ailesine ve yakınlarına başsağğı diliyorum.

Ergin Zengin..

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun başınız sağolsun kederli ailesine sabırlar başsağğı diliyorum

Ayhan Avşar

Ardahan AFAD müdürü

FIRAT ÖRS VEFAT ETMİŞTİR AİLESİNE Yakınlarına Allah dan sabır makamı cennet ruhu şad olsun

Ahmet Demirbaş- ARDAHAN İL DERNEĞİİstanbul

Değerli kardeşimize Allah Rahmet eylesin Mekanı cennet olsun inşallah ailesine ve sevdiklerine başsağğı dilerim acınızı sizinle paylaşıyoruz Rabbim sizlere sabır versin

Mekanın cennet ruhun şad olsun koooooooca yüreği gönlü güzel insan

İbrahim Yusufoğlu

 

Aytekin Akpınar..

Ardahan da artık tam teşekküllü bir hastane olsun. Beyin kanaması gibi saniye ile müdahale edilmesi gereken bir durumda iken Erzurum' a sevk ediyorlar . 3_4 saat yolda geçiyor . Ve sonuç üzücü oluyor .Rabbim rahmet eylesin , mekanın cennet olsun Fırat ÖRS ...

Murat Özer

ETİKETLER : ARDAHAN ÖRS’E AĞLADI..
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA