AKP ARTIK HER FIRSATTA TOPLUMU DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYOR..

İnsanlara kanser, kısırlık, hastalık bululaştıran, nesilleri yok edecek olan gıdaları ifşa edenlein 50 bin tlye kadar para cezasına çarptırılması gibi toplumu düşürme ve bitirme gibi maddeleri de içeren gıda yasası
Bu haber 2020-08-24 20:04:49 eklenmiş ve 783 kez görüntülenmiştir.

AKP ARTIK  HER FIRSATTA TOPLUMU DÜŞÜRMEYE  ÇALIŞIYOR..

 

İnsanlara kanser, kısırlık, hastalık bululaştıran, nesilleri yok edecek olan gıdaları ifşa edenlein 50 bin tlye kadar para cezasına çarptırılması gibi toplumu düşürme ve bitirme gibi maddeleri de içeren gıda yasası büyük tepki çekmesi nedeni ile akp tarafından ekim ayına ertelendi..

                     

Eğer  toplumun çeşitli kesimlerinden yoğuın tepki oluşmasaydı çaktırmadan meclisten geçireceklerdi. Milli manevici akp ile milliyetçi mhp bulduğu her fırsatta ulu türkü tarihten silmek için her fırsatı değerlendiriyor..  Tabi burada ulu türk vatandaşın tümü oluyor..

 

Artık akp-mhp tabanı uyanıp vatandaşı harcamaya dönüşen akp ve mehpyi bitirmelidirler.. Aksi memleket ve vatandaş bitiriliyor..

 

Tarım Bakanlığı’nın hazırladığı Gıda Kanunu’nun Meclis’e gelişi, Gerçek Hayat ve Gıda Hareketi’nin çabalarıyla şimdilik ertelendi. İfsat edilmiş gıdaları ifşa edenlere 50 bin liraya kadar ceza öngören yasa, açıkça gıda kartellerini koruduğu ve gerçekleri söyleyenleri susturmayı amaçladığı için vatandaştan da büyük tepki çekmişti.

 

AK Parti milletvekillerince TBMM’ye sunulan 34 maddelik “Gıda, Tarım ve Ormancılık Alanında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanun Teklifi”, büyük çabalar sonucu ‘şimdilik’ Meclis gündeminden düştü.

 

 Gıda Hareketi’nin öncülüğünde başlatılan itiraz kampanyasına daha fazla kayıtsız kalamayan Ankara, kampanyaya destek veren gazetecilerden Yusuf Kaplan’a yaptığı açıklamada, teklifin Ekim ayına ertelendiğini açıkladı.

 

 

CHP zihniyeti nasıl marshall planı ile 1950’lerde bütün toplumu hastalıklı ve geri zekalı bir hale çekip yüzyıldır ırkçılık-ataputçuluk-gerizekalılık hastalığında boğulan-soyulan-kırılan milyonlar oluşturduysa.. AKP de chpnin eksik bıraktığı topluma darbe vurma planını gıda maddesi vb planlarla yerine getirmeye çalışıyor..

 

Halk bu rejmi yıkmadıkça da bu oynama 80 milyon düşürülene kadar daha da çeşitlenerek artacak.. Bundan dolayı ülkemizin sivil bir anayasya ve yeni bir siyasal siteme geçişe, çıkışa ihtiyacı var.. Vatandaş bu konuda sınıfta kalırsa ölümlerden ölüm beğenmek zorunda kalacak..

 

 

ETİKETLER : toplumu düşürme ve bitirme gibi maddeleri de içeren gıda yasası büyük tepki çekmesi nedeni ile akp tarafından ekim ayına ertelendi..
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA