AKP, ATATÜRKE TAPMAYAN MÜSLÜMANLARI TASVİYE ETMEYE BAŞLADI..

AKP, Necip Fazıl Kısakürek’in “Bir gençlik Hayal Ediyorum. Meclisinde, Hakimiyet Allahındır, Yazısına hasret Çeken ..” cümlesini paylaşan Özel harekat polisini açığa aldı..
Bu haber 2020-08-24 06:35:20 eklenmiş ve 452 kez görüntülenmiştir.

AKP,  ATATÜRKE TAPMAYAN MÜSLÜMANLARI TASVİYE  ETMEYE BAŞLADI..

 

AKP-MHP ortaklığında bir taraftan özel harekat memurları Kurdistanda helikopterlerle dağlara çarptırılıp imha edilrken.. diğer yandan kemalist diktatörlüğe tapmayan milli-manevi duyguları önde olan personel biçilmeye başlandı..

 

AKP, Necip Fazıl Kısakürek’in “Bir gençlik Hayal Ediyorum. Meclisinde,  Hakimiyet Allahındır, Yazısına hasret Çeken ..” cümlesini paylaşan Özel harekat polisini açığa aldı..

 

AKP,  Yüzyıldır tc vatandaşının beynini yıkıyan, sahte bir türk ırkı ve  “Türkiye Cumhuriyeti  kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk” yafta ve palavraları bir yana, Değiştirilmesi dahi teklif edilmez diktatörlük yasaları ile yönetilen  ile inşa edilen kemalist diktatörlüğü hergeçen gün kemalistlerden daha fazla topluma dayatmaya başladı.. Bir cümlelik fikrini dahi beyan eden bir memuru açığa aldı. Bundan dolayı bu ülkede ne bilim adamı ne girşimci nede ekonomist .. çıkmaz.. Çünkü rejim halkın beynini yüzyıldır sürekli kitliyor..

 

Çıksa çıksa halk uyandığında askeri darbe dayatan halk düşmanları, halk uyandıkça artık akp gibi sürekli gaz verenler –gaz çıkaranlar çıkmaktadır.. TR’de 80 milyon ırk-dil-din-mezhep üstü bir sivil anayasa geçmese bunu harekata geçirecek gerçek bir demokrasiye geçmesek faşist kemalist diktatörlük yüzyıldır verdiği gazlarla 80 milyon insanı düşürüp tarihten silecektir.. Türkiye halkının acilen bu gerçeği kavraması lazım.. Artık anıtkabirlerin, kurtarıcıların, din simsarlarının bir an önce bu ülkeyi dizayn etmelerinin önüne geçilmesi lazım..  

AKP Ak Gezenlere Dönüştü Haberimize tıklayınız..

 

“Bir gençlik Hayal Ediyorum. Meclisinde,  Hakimiyet Allahındır, Yazısına hasret Çeken ..”  tweet atan Özel Harekat memuru polisi açığa alıdılar..

 

Faşist-kemelist basında  Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ulu-mulu Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret dolu paylaşımlar yaptığı ortaya çıkan hain  Polis Özel Harekat memuru açığa alındı.. Diye manşetlere taşımışlar..

 

Kararı attığı tweet ile duyuran polis, "Reisi savunmak maksadıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesine saldıranlara yönelik attığım Anıtkabir tweeti yüzünden açığa alındım ve çok sevdiğim özel harekat branşından atıldım. Şimdi AK Parti içerisinde bu tweete gereksiz bulup bana burun kıvıranlara ne gerek vardı diyenlere" ifadelerini kullandı.

 

Dünya genelinde imparatorlukları, kralıkları halklar-milletler neden yıktılar.. Tek nedeni halkın kendi kendini yönetmesi ve ondan önemlisi fikir özgürlüğü, düşüncenin özgürce ifadesi.. Cumhuriyet ve Demokrasiler bu iki ana esas üzerinde yürürler..

Eğer tc cumhuriyet ve demokrasinin bu iki ana esasına tecavüz etmesydi. Günümüzde Ortadoğuda tek bir diktatör rejim olmazdı. Hepsi Turkiyeyi örnek alırdı.. Ama tc yi kuran ajan yapı halkı ve düşünce hüriyyetini hedefe koyarak, belkide atatürkün dahi hayal edemeyeceği bir faşist-ırkçı-sahte bir türk ırkıyaratarak- bir kemalist diktatörlük inşa ederek yüzyıldır fiziki-kültürel soykırımlara 80 milyon insanı yok etmektedirler..

ETİKETLER : AKP Necip Fazıl Kısakürek’in “Bir gençlik Hayal Ediyorum. Meclisinde Hakimiyet Allahındır Yazısına hasret Çeken ..” cümlesini paylaşan Özel harekat polisini açığa aldı..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA