BATILI REJİMLER KURDLERLE DALGA GEÇİYOR..

BATILI REJİMLER KURDLERLE DALGA GEÇİYOR..
Bu haber 2020-08-22 09:23:04 eklenmiş ve 975 kez görüntülenmiştir.

BATILI REJİMLER KURD GENÇLERİ İLE DALGA GEÇİYOR..

 

Yaşadıkları coğrafyada nefessiz bırakılan birçok Kurd genci soluğu Avrupa-Amerika başta olmak üzere batılı devletlere sığınmakta, oralara kaçmakta buluyor..

 

Batının politikaları sonucu yaşadıkları ülkelerinde suçlu-mülteci konumuna düşürülen, binbir oyun ve kumpasla sarılan Kurdler,  Batının birçok ülkesinde ise batılı rejimlerin kendileri ile “kedinin fare ile oynaması gibi” utanç verici durumla karşılaşmaktadırlar. Batılı rejimler Kurd gençleri ile kedinin fare ile oynaması gibi oynamaktadırlar..

 

Doğu Medya temsilcileri, Amerika’da mülteci kamplarında tutulan bazı Kurd çocuklara gençlere yakınları aracılığı ulaştı.. Yakın bir gelecekte mahkemeye çıkacak olan Kurd çocuklar, gençler Amerikan mahkemeleri, Amerikan hükümeti bizden ezilip ezilmediğimiz, içinde yaşadığımız rejimler tarafından baskı görüp görmediğimiz yönünde bizi sıkıştırmaktadırlar ve bu konuda Amerika, Avrupa mahkemeleri bizden delil istiyorlar.. bize yardımcı olur musunuz?. Diye yakınları aracılığı ile iletişime geçmektedirler..

 

Bu gençlerden yüzlercesi Avrupalrda, Amerikalrda  o rejimlerden medet umuyor. Özellikle HDP'de bir şekilde yer almışlarsa.. Vay onların haline.. HDP;  TC rejmi kanunları ile faaliyet gösteren bir parti HDP. Ve rejim bu partiye açık açık terörist muamelesi yaparken.. Selahattin Demirtaş Başta olmak üzere sırf siyaset yaptıkları için binlerce parti yöneticisi üyesi hapishanelerde çürütülürken.. Kurd gençlerine siz baskıyla karşılaşıyormuşsunuz diye bir soru sormak iştigalle abestir.. Tek kelime ile dalga geçmektir. Batının Ortadoğu’da kurdurduğu faşist ulus devletlerde Kurd olarak doğmak, yada genellersek vatandaşlık nerdeyse suçlu olmakla eş değerdedir..  Bu devletlerin tarihi, askeri darbeler, devlet ve örgüt terörüyle yüzyıllardır bırakın Kurdleri milyonlar biçilmektedir..

 

Şimdi Amerika-Avrupa mahkemelerinin tümüne kısa bir Kurd –Kurdistan tarihinin özetini gönderiyoruz.. Ve ikna olamıyorlarsa bağımsız gözlemcileri gelip içinde yaşadığımız rejimlerin yaşadığımız tüm coğrafyaları bizlere nasıl hapishaneye-zindana  çevirdiklerini de bilim-kurgu filimlerindeki gibi bizlere hayatlarımızı nasıl cehenneme çevirdiklerini araştırmaya davet ediyoruz..

 

Faşist ulus devletler kıskacında KURDLER ve KURDİSTAN

 

 İranda –Syriada, TC, Irak.. ta  faşist faşist ulus devletlerin yaptıkları İran’da Mahsa Amini’nin öldürülmesi gibi saldırılar, hukuksuzluklara girersek binlerce sayfa alır ki biz sadece Kurdlerin ezilmesinin baş aktörü kurgulayıcıları ve planlayıcılarının batılı rejimler olduğu gerçeğine vurgu yaparak kısa bir özetle geçiyoruz..

 

Günümüzde Kurdlerin yaşadığı sorunların temelinde Avrupa-Amerika ve batının yüzyıllardır geliştirdiği politikalar yatmaktadır..

 

20. yüzyılın başında vahşi kapitalizmin Mısırdan- Filistin’den Kafkaslara, Buradan Hindistan Pakistan sınırlarına Mezopotamya’yı faşist ulus devletlerle, sahte suni sınırlarla parçalamaları sonucu Kurdler bir sabah uyandıklarında ana-babaları başka bir ülkede, akrabaları tarları, arazileri başka bir ülkede, kendileri başka bir ülkede kaldılar..

 

Batı (ABD-Avrupa) vahşi kapitalizmi,  Kurdistanı sahte suni sınırlarla parçalamakla da yetinmedi.. Fiziki, kültürel soykırımların yanı sıra Kurdistan yüzyıllardır vahşi kapitalizmin, vahşi kapitalin alana döşediği faşist ulus devletlerin, diktatörlüklerin yanı sıra siyon-vahşi soykırımcı sermayenin faşist-diktatör ulus devletin yanı sıra alana döşediği dinli –dinsiz terör lejyonları yüzyıllardır Kurdleri soykırıma uğratmaktadır. Öyle bir uluslarası soykırım dayatıldı ki.. Kurdler sömürgelerde bile olmayan bir soykırımla karşılaştılar. din-dil-ırk olarak artık böyle bir halk yoktu. Uyduruk TC rejminde sahte bir türk ırkı, Aryende Parsek, arap diktatörlüklerinde araplık, bin yılların rewan-eriwan gibi yerleşim yerleri ermenia-azeria-karabagia gibi sahte adlarla Kurdistan’a Soru da faşist ulus devletle ırkçılıkla kirletip parçaladılar..  Bir başka ifade ile Kurdistan yüzyıllardır vahşi kapitalin soykırım ve operasyon sahasına, arenasına  çevrilmekle kalmadı İnsanlık tarihinin kadim halkı, medeniyet nüfusu Kurdler tarihten silinmeye yok edilmeye çalışıldı, bu politikalar halen sürüyor..

 

İçine girdiğimiz yüzyılda iş-işt vb. vahşi –barbar terör lejyonları, dinli-dinsiz saldırlar Kurdlerin ve Kurdistanın yeniden dünya halkları tarafından görülmesini sağladı ki.. Tarih boyunca Kurdistan ve Mezopotamya tüm barbarlıkları absorbe eden-Medenileştiren İnsanlığın ve insanlık tarihinin ana sigortası olduğunu dünya halkları yeniden görmeye başladılar.. 

 

Ve Kurdler batının çürük medeniyetinin insanlığa dayattığı faşist ulus devlet olgu ve olayını red ettiklerinden, günümüzde faşist ulus devletin ve arkasındaki vahşi-soykırımcı firma aileler ve sermayenin insan soyunu sıfırladığı dünya halkları tarafından görülmeye başlandığından: İnsanlık Kurdlerin verdiği mücadele sonucu artık Dünya Konfederasyonu fikrine kaymaya başladı  ve insanlık tek millet-tek devlet siyasal çıkışını yaklarsa.. uzayda kolonileşme çağına girme şansını yakalayacaktır..  İnsanlığın giderek kaydığı dünya konfederasyonu fikri ise faşist ulus devlet olgusunu kabul etmeyen Kurdlerin direnişi sayesinde dünyada yayılmaktadır..

 

Bu yazıyı kaleme almamızın nedeni Amerika, Avrupa’da.. Batıda devletler kendilerine sığınan, yaşadıkları coğrafyalardan kaçan Kurd gençlerine  hala oyun ve kumpas kurmaları nedeni iledir..

 

Örneğin ben batının sömürgesi faşist tc rejminde bir kurd gazeteciyim. Vatandaşlıkla ilgili tek bir hakkımız yoktur. Hayvanların –mültecilerin dahi yaşayamayacağı şartlarda yaşıyoruz.. Rejmin ne iktidar nede muhalefeti, nede rejimin kendisi biz gerçek Kurd aydınlarına kurd adı ve kimliğini kullanan örgüt ve partiler de dahil bizim gibi Kurd gazetecilerine gram bir ilan vermezler. Ekonomik abluka başta

Cebimizde para olmasa hiçbir araca binemeyiz. Kimliğimiz bile bizim değildir.. TC de siyaset insanları kurd-turk-alevi-suni, musluman –hiristayan diye ayrıştırıp yerli yabancı ayakları ile soyma soykırıma uğratırken.. Ajan hukuk büroları da rejim ve rejimin kanunlarından aldıkları güçle işimizi kurmamamız için bizim gibi bağımsız insanlığa hizmet eden gazeteci ve aydınları bilim kurgu filmlerinde bile görülmeyecek bir şekilde ablukaya almış bulunmaktadırlar.. 90’lı yıllarda bizlere yüzyıllara varan sahte cezalar kesen tc rejmi bizlere vurduğu darbe ile ilgili ne hakkımız arayabiliyor, nede sorabiliyoruz, bunun yanı sıra yukarda vurguladığımız gibi rejim bilim-kurgu filmlerinde bile görülmeyecek oyun ve kumpaslarla hayatlarımızı ablukaya almıştır..

 

Batılı hukukçulara, insanlığını kaybetmemiş tüm insanlara sesleniyoruz.. İnsanlık insan soyunun sıfırlanmasını istemiyorsa..  Şu anda insan soyu için giderek bir mezarlığa ve patlamaya hazır bir bombaya dönüşen dünyamızdan diğer boyutlara açılım istiyorsa.. Kurdlerle oynamayı derhal durdurmalı.. Yukarda doğu medyaya yapılan oyun ve kumpastan Kurdlere TC rejiminin, faşist ulus devletlerin  nasıl bir oyun ve kumpas kuruduğu bağımsız kaynaklarca da araştırılabilir..

 

Kendi kimliğinin farkında olan bir Kurd gencine sen eziliyor musun, mülteciminsin diye sormak işkence yapmanın bir diğer çeşididir.. İnsanlığını kaybetmemiş herkes Kurdlere yardımcı olmak zorundadır.. İnsanlık yeni bir boyuta ve çağa geçecekse bunun yolunu yine insanlığın atası medeniyet beşiği Kurdler açacaktır.. Çünkü Kurtlerde öteki yoktur.. Irk –ırkçılık yoktur.. İnsanlık tarihi boyunca dinler ideolojiler fikirler Kurdistandan çıkarak gezegenimize yayılmaktadır.. İnsanlık çıkış kayanağına saldırıyı durdurmasa

 

ETİKETLER : BATILI REJİMLER KURDLERLE DALGA GEÇİYOR..
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA