İNSANLIĞIN GELDİĞİ NOKTA VAHİM: ARTIK BİLİNMEYEN SİLAHLARLA YOK EDİLYORUZ..

İnsanlığın geldiği nokta, insan bilinen ve bilinmeyen silahlarla hem dünyayı patlamaya hazır bir bombaya çevierdi, hemde kendisiyle birlikte dünyayı yok etmeye başladı. Bu gerzek gidiş durdurulamazsa.. ne dünya nede insan kalmayacak..
Bu haber 2020-08-21 17:51:48 eklenmiş ve 518 kez görüntülenmiştir.

İNSANLIĞIN GELDİĞİ NOKTA VAHİM: ARTIK BİLİNMEYEN SİLAHLARLA YOK EDİLYORUZ..

 

İnsanlığın geldiği nokta, insan bilinen ve bilinmeyen silahlarla hem dünyayı patlamaya hazır bir bombaya çevierdi, hemde kendisiyle birlikte dünyayı yok etmeye başladı. Bu gerzek gidiş durdurulamazsa.. ne dünya nede insan kalmayacak..

 

Sibirya'daki Tomsk kentinden başkent Moskova'ya gitmek üzere uçakta olan Rus muhalefet lideri Aleksey Navalni, seyahat sırasında rahatsızlanmıştı. İşin ilginç yanı ise ne tür bir biyolojik saldırıya uğradığı çözülemiyor.. Yani bilinmeyen silah saldırısı..

 

Geçen hafta vefat eden ABD Başkanı TrumpIn kardeşi Bilinmeyen ve çözülemeyen bir hastalıktan hayatını kayb etdi..

ABD Başkanı Trump'ın küçük kardeşi Robert Trump, New York'ta tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi..

 

Ve siyonist israilin ele geçirdiği orttadoğu rejimleri Beyrut gibi kendi başkentlerini bile havaya uçurmaya başladılar. Türkiye gibi rejimlerde ise özel hareket güvenlik elemanları van da helikopterlerle dağa çarptırma, çığ altında kayb etme.. akla zara oyunlarla devletler vatandaşı harcarken.. Devletlerin bıraktığı boşluğu terör örgütleri doldurarak gençliği terörize edip kullanarak ülklerin halkların geleceğini soykırım oyunlarıyla vurmaktadırlar..  

 

21. yüzyılda yaşanan tüm olaylar, virüsler, savaşlar, bilinmeyen-bilinen silahlanma yarışı, canlı-cansız yaşama karşı girişilen soykırım-sömürü..  dünyamızın hızla bir yok oluş sürecine girdiğinin en önemli göstergeleri..

 

Ülkelerin yada faşist-siyonist ulus develet aygıtının altlarına ve üstlerine gömdükleri bilinen ve bilinmyen silahlar savaşlarda kullanmayı bırakın doğal afetler sonucu yayılmaları ki bu kaçınılmaz bir sondur.. bile dünyayı yüzlerce kez yok etmeye yetiyor ve artıyor bile..

 

Gerzek insan soyu uyanmasa.., İnsanlığın bu gerzek durum ve duruştan tek çıkışı var, faşist-siyonist-kapitalist ulus devletin gezegen çapında mınına koyup bir an öce gömmeleri.. Bütün dünyayı, canlı-cansız yaşamı baz alan Dünya Konferasyonu gibi bir sisteme kaymaları..

 

Para ve Data (Bilgi) nın bütün insanlık tarafından kontrol edildiği ırk-dil-din-mezhep üstü yeniden bir siyasal yapılanmaya kayma..

 

Ve kontrolsüz tek bir firma ve devletin bırakılmaması.. Firmaların, devletlerin  ihtiyaç fazlası, artı değerin ise insanlığın uzaya açılmasına harcanmalıdır.. Yani insanlık tek devlet-tek millet ama gezegenin en ileri demokrasisini inşa etmeli..

 

Aksi çıkış yok gerzek iki ayaklı hayvan.. yeme-yutma-yok etme hastalığının pençesinde xırımı yiyip toptan yok oluşa hızla gitmektedir.. Tabi sadece bu boyuttaki dünyayı kayb etmiyor.. Öbür boyutlardaki yaşamını da kayb ediyor.. Öbür dünyalarda yada boyutlarda.. Zebani soracak Allah vergisi aklı niye kullanmadınız.. Yeme, yutma, yok etme gibi hayvana rahmet okutan dürtülerinize neden yönelmediniz.. Gerzeklik ve yok oluşu neden kader olarak seçtiniz.. Bu moklu duruş nedniyle.. gerzekus iki ayaklı sonsuz mok çukurlarında sonsuz yaşamlarını devam ettirecekleri inlerine atılırlar..

 

Tabi bu cehennem ehlinin en başında da dini kullanan insanlığı uyandırmayan papaz, imam, hahamlar başı çekecek.. İnsandan aklı ve ilmi alıp köleleşmelerini din adına hep bu guruh dolar alarak vicdanını satarak başı çekti.. İnsandan özgürlüğü, özgür iradeyi, ilmi ve bilimi alın, özgür düşünme yetisini alın geriye en ileri iflah olmaz iki ayaklı bir hayvan kalıyor..

Halbuki din sadece Allah –Tanrı karşısında eğilme ile gerçek özgürlüğü verirken.. Papaz, haham, kapitalist, şeyhulbasi, siyaset serdergeleri, diktatörler, devlet aygıtı.. Hepsi tanrı yerine geçip insanı yok etme için ne gerkiyorsa hep yaptılar..  >Ve insan bitiyor..

 

Siyonist kapital bu tür bir insanı yüzyıllardır inşa ede –ede. Dünyanın mınına koydu.. Dünya halkları hep birlikte ulus devlet faşizmine ve siyonist kapitalizme bu sahte din-siyaset yönetim olgusuna yönelmese çıkış yok bunlar daha insanlığın iyi günleri.. 21-22 yüzyıl yavaş yavaş yada hızlı.. insan soyunun yok oluşu ve kendisiyle birlikte dünyayı yok edişin  yüzyılları olacak.. 

 

ETİKETLER : İnsanlığın geldiği nokta insan bilinen ve bilinmeyen silahlarla hem dünyayı patlamaya hazır bir bombaya çevierdi hemde kendisiyle birlikte dünyayı yok etmeye başladı. Bu gerzek gidiş durdurulamazsa.. ne dünya nede insan kal
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA