DOĞU MEDYADAN FİRMALRA MİLYONLUK DESTEK, MİLYONLUK KATKI..

Doğu Medya profesyonel kadrosuyla, küresel internet ağında sınırsız disk alanıyla.. işlediği yada dokunduğu bir firmanın yıllık bazda cirosunda en az 1 milyon iyileştirmeye imza atarken..
Bu haber 2020-08-20 09:00:40 eklenmiş ve 786 kez görüntülenmiştir.

DOĞU MEDYADAN FİRMALRA MİLYONLUK DESTEK, MİLYONLUK KATKI..

 

Doğu Medya profesyonel kadrosuyla, küresel internet ağında sınırsız disk alanıyla.. işlediği yada dokunduğu bir firmanın yıllık bazda cirosunda en az 1 milyon iyileştirmeye imza atarken.. İşlediği her firma ise kısa zamanda rakiplerinin önüne geçerek  büyümektedir..

 

---Doğu Medya Google, Yandex gibi küresel arama motorları başta olmak üzere alanda onlarca yerel rehberi ile firmaları yıl boyunca takip ederek.. Ad-Adres, menü, görselleri ile  firmaları kodlayarak, kodlanan firmaları yayarak.. yıllık bazda milyonlara varan rakamlarla firmaları tanıtmaktadır..

 

----Doğu Medya firmaları kendi sitelerinde ((İş Dünyası Firmalar, İş Dünyası Firma Rehberi, Doğu Kültür-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi, İş Dünyası mesajlar, İş Dünyası Dernekler başta olmak üzere diğer il, bölge, ülke temsilcilikleri ile de küresel bazda yaymaktadır))… işleyerek-kodlayarak arama motorları ve sosyal  medya da yerel, ulusal, küresel bazda  yayılmalarını sağlamktadır.. (www.dogukultur.com)

 

Fotoğraf açıklaması yok.

 

---Doğu Medya Firması 100 binlere varan Sosyal Medya Altyapısı ile de yerel, ulusal, küresel anlamda firmaları tüm dünyaya taşımaktadır..

 

---Doğu Medya Küresel bir Domain (özel-tüzel.. Kişi, firma, yerel, kamu com, org, com.tr.. gibi ad tanımlama) ve Hosting (yıllık bazda küresel internet dolaşımı) firmasıdır..

 

---Doğu Medya Kürsel internet ağında dünyanın en büyük firmaları ile çalıştığı gibi, aynı zamanda bir STK-STÖ (sivil toplum örgütleri-kurumları-Dernekler)  yayını olarak bu firmaların dünyadaki en öneli temsilcilerinden biridir..

 

--- Doğu Medya TV ise herhangi bir video sitesi veya tv gibi bir kanala bağlı olmadan yayın yapan bir kanal. Kanal yeniden yapılanma  aşamsında ve yakın bir zamanda Doğu Medya TV kendi tv ve video kanalı ile de yayında olacak..

 

 Görüntünün olası içeriği: şunu diyen bir yazı '2.000.000 Merhaba Doğu, Google Haritalar'da popüler bir fotoğrafçısınız Çok az insanın ulaştığı bir başarıya imza attınız: 2,000,000 fotoğraf görüntülemesi elde ettiniz. Bu olağanüstü başan için tebrikler krepocabi Cd Közde Kebap 04.11.2019 Mavzer Gida 12.2019 MAVZER TOPLU TÜKETIM SIMDİN ZAMA 29. 508 628 Bayramoğlu Nergis Balik Bayramoğlu 1.246 069'

 

 

İNSTEGRAM DOGU MEDİA

https://www.instagram.com/dogumedia/

TWETTER DOGU MEDİA

https://twitter.com/dogumedia

 

FACEBOOK DOGUMEDYA1

https://www.facebook.com/dogumedya1

 

FACEBOOK DOGUMEDYA2

https://www.facebook.com/dogumedya2

 

 

DOĞU MEDYA NASIL ÇALIŞIYOR..

 

Doğu medya çalışma stratejisinde arı ve  karıncaları esas alır.  Gelişmesi, geliştirilmesi gereken firma, kişi, dernek, birey, özel-tüzel kişiliği belirler..  Yıl boyunca foto-haber, kodlama, onlarca site ve yere işleme, sosyal medya da yayma ve firmanın uzaya sanal ortama taşınmasını sağlama.. Bütün bu işlemlerden sonra ise yerel rehberler, kodlama mühendisleri  aracılığı ile arama motorlarında önlere çıkarma.. Ve bu çalışmalar yıl boyu gönüllü insanlık savçıları tarafından kesintisiz sürer. Bir firma yıllık bazda onlarca kez güncellenir..

 

Herbir firma işlendikçe datası artar. 1-2 yıl içinde bu datalar 5-10 gb ta ulaştıkları gibi Doğu Medya E.mail desteğinide çoğu firmaya ücretsiz sunmaktadır.. Data artıkça yıllanmış şarap gibi firmanın dağılmı ve tanıtımı giderek büyür.. Burada esas olan yüzlerce-binlerce firmayı süreklilik temelinde bir arada yayma..

 

Sadece 1 gb lık bir sitenin kurulumunun 3-5 bin olduğu internet ortamında Doğu Medya’nın sunduğu hizmetler rakamlarla tarif edilmeyecek kadar büyüktür. Bu tür işlerde alt sınır 50-55 binlerde başlar, 100 bin milyonlara doğru gider..

 

Özetle işe giden bir memur gibi Doğu Medya temsilcileri bir ordu olarak sizi her zaman işler, büyütür, yayar.. Siz nasıl geliştiğinizin zenginleştiğinizin farkına bile varamasınız..  Ama toplumsal sosyal yanınız geriyse çaktırılmadan sistemden atılır ve nasıl düştüğünüzü de anlamsınız..

Yani ekip, yani hamallık, yani sürekli çalışma, yanı dolar vb. para tanrısının mınına koyma ayak altına alıp ezme.. Bilgiyi, bilimi ücretsiz herkesin emrine verme.. Bunbdan dolayı dünyada 2. bir örneği yoktur Doğu Medyanın..

 

DOĞU MEDYA’NIN ANA STRATEJİSİ YAŞANILABİLİR BİR DÜNYA YARATMAKTIR..

 Fotoğraf açıklaması yok.

Bazılarına komik yada şaka gibi gelebilir.. Ama doğu medya gibi firmaları tanıtan ve yayan 2. Firma dünyada yok.. Bunun ana nedeni ise Doğu Medya para bazlı değil, insanı-doğayı, canlı-cansız yaşamı.. geliştirme esasına dayalı iş yapmaktadır. Doğu Medyanın ana stratejisi vatandaşı ve insanı geliştirme ve güçlendirmeye, eko sistemi ve dünyayı daha da yaşanılabilir bir yer yapamaya  yönelik insani politikasıdır..

 

Bu anlamda yıllık bir firmanın 100 bin tlelere varan tanıtımtımlarını Doğu Medya ücretsiz yapmaktadır..

 

Doğu Medya, Yerelden evrensele özgürlüğün ve insanlığın sesi sloganı ile yola çıkan bir firma olduğu gibi ırk-dil-din-mezhep sınırlarını tanımayan, özgür irade ve özgür düşünceyi esas alan, dünya insanlığını tek millet, bütün dünyayı da tek devlet sayan bir firma..

 

Doğu Medya küresel soykırımcı sermayenin ulus devlet faşizmi politikası ile halklar arasına döşediği sınırları red eden ve tenımayan bütün insanlığın gelişimini esas  alan bir firma..

 

Örneğin Türkiye -Yunanistan krizi dendiğnde birbirne akaraba halklar olan yunan-anadolu-mezopotamya halklarının..  Yunan ve Turkiye halklarının kendilerini esir alan ulus devlet faşizminin mınına koyup devletlerin kendilerine dayattıkları sınırları kaldırmalarını.. Atinalı bir balıkçının herhengi bir engele tekılmadan İstanbula yelken açamsını, İstanbullu balıkçının ise herhangi bir sınır ve enegelle takılmadan atinaya varmasını, bütün devletler arsında sahte suni fiziki, ırk,dil,din-mezhep sınırlarının kaldırılmasını esas alır. Bu anlamda yüzyıllardır insanlığı esir alan ulus devlet faşizminin yıkılması, bütün dünyayı ve insanlığı esas alan para ve bilginin bütün insanlık tarafından ortak kontrol edildiği DÜNYA KONFEDERASYONU  fikrini esas alan, yayan ve savunan bir firma..

 

Siyonist-soykırmcı kapital 300-400 yıldır ırk-dil-din –mezhep sınırları ile ortaya çıkardığı ulus devlet faşizmi ile insanları sağmal ineğe, soykrıma açık koyun sürülerine çevirmiştir. Birkaç istisna dışında bütün ulus devletler  bünyesindeki vatandaşı-insanı diğer insan topluluklarına karşı ötekileştirerek insanları soyup-soğan çevirdikleri gibi insanlık aklın alamyacağı bir soygun, sömürü, soykırım  ve gasp cenderesi ile sarılmış bulunmaktadır..

 

Doğu Medya insani gelişme desteği ile ulus devletin, ulus devlet faşizminin  kullandığı bu gerzek ve kullanılan insan tipinin değişimini,  insanlaşmasını, güdülebilir koyun yerine düşünen, üreten, gelişen, çevresini ve kendini geliştiren insanı  esas alamkatdır..

 

SARIMSAK-SOĞAN HESABIYLA İŞ ADAMI OLUNMAZ..

 

Doğu Medya profesyonel kadrosuyla, küresel internet ağında sınırsız disk alanıyla.. işlediği yada dokunduğu bir firmanın yıllık bazda cirosunda en az 1 milyon iyileştirmeye imza atarken.. İşlediği her firma ise kısa zamanda rakiplerinin önüne çıkarak büyümektedir..

 

Örneğin bir firmayı yılda 2 milyon gösterime ulaştırıyoruz.. Mahonun cebine ve bütçesine en az bir milyon katkımız oluyor.. Maho farkında bile değil.. Yıl boyu çekim, takip, kodlama, yayma, işleme, internet dolaşımı.. En az 5 bin gideri var.. Çoğu Davaro bu gerçeğin farkında bile değiller..

 

Doğu Medya kendilerine sunulan desteğin farkına varmayan sarmısak-soğan iş adamlarını yada firmaları hemen çöpe atmıyor.. En az 2 yıl kesintisiz destek sunuyor.. Eğer uyanamzalarsa bu sefer sistemden çıkarıp çöpe atıyor..

 

Bir başka ifadeyle kapitalizmin para herşeydir mantığı ile çürüttüğü, çürüyen ve çevrelerini de çürüten geri kalmış firma yada kişiliklerin gelişme ve iş adamı olma, yada iş adamı esnaf kültürünü edinme imkansız olduğundan bu yönlü kişiliklere desteği kesmek zorunda kalıyoruz. Bir şeyi hak etmeyeni geliştirmek te toplumu çürütmekle eş anlamlıdır..

 

DOĞU MEDYA İLETİŞİM:

DOĞU KÜLTÜR MEDYA (DKM) –DOĞU MEDYA

 

Gayri Resmi Yerel, Ulusal, Küresel..

STK-İş-Siyaset Dünyasının Yayın Organı..

Genel Yayın Yönetmeni, Yusuf Yasin Sid

 

 www.dogukultur.com                   -  ANA YAYIN

www.isdunyasi-firmalar.com        -İŞ DÜNYASI-FİRMALAR

www.stkismesaj.com                     -İş dünyası, Sivil Toplum Mesajlar, Taziyeler, Kutlamalar

 

 İLETİŞİM –KÜNYE -İRTİBAT

Haber-İstihbarat, Kurumsal, İlan-Reklam E-Mail, E-Posta, telefonlarımız sesli görüsmeye kapalıdır.

Whatsap, mesajlasma e posta 24 saat açıktır.

WhatsApp -Tel: +90 535 412 0101



 E-Mail - E Posta:

info@dogukultur.com

dkmhaber@hotmail.com

dkmhaber@gmail.com

 Görüntünün olası içeriği: yiyecek ve açık hava, şunu diyen bir yazı '1.500.000 Merhaba Doğu, Fotoğraflarınız çok popüler otoğraflarınız en az 500.000 kez görüntülendi Bu sizin için Google Haritalar'da yeni bir rekor. Paylaşımda bulunduğunuz için teşekkürler. KASAP GÖKH. 10.07.2019 10.07.2 KASAP GÖKH.M 10.07 2019 2.617 01.222 222 KASAP GÖK... Halim Et HalimEt&K.. & KASAP GÖK. 1.114 905 864'

 

 

 

 

ETİKETLER : Doğu Medya profesyonel kadrosuyla küresel internet ağında sınırsız disk alanıyla.. işlediği yada dokunduğu bir firmanın yıllık bazda cirosunda en az 1 milyon iyileştirmeye imza atarken..
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA