15 TEMMUZ GAZİLERİ KENDİLERİ İÇİN TOPLANAN 350 MİLYON NEREDE DİYE SORDULAR ..

15 TEMMUZ GAZİLERİ KENDİLERİ İÇİN TOPLANAN 350 MİLYON NEREDE DİYE SORDULAR ..
Bu haber 2020-08-16 10:30:58 eklenmiş ve 411 kez görüntülenmiştir.

15 TEMMUZ GAZİLERİ KENDİLERİ İÇİN TOPLANAN 350 MİLYON NEREDE DİYE SORDULAR ..

Bugun AKP genel merkezi önünde basın açıklamsı yapan 15 Temmuz Gazileri kendileri için toplanan 350 milyon nerede diye sorup basın açıklaması yaptılar..

15 Temmuz gazileri ve şehit yakınları, karşılaştıkları durum nedeni ile birçok yerde Bakanlık vb yerlerde  toplanarak eylem yapmaya başladılar..

Bugünde Ankara AKP genel merkezi önünde toplandılar. Kendileri için toplanan 350 milyonun akibetini sordular.

Yapılan basın açıklamsında akp nin gelinen süreç itibarı ile fetöya yeniden teslim olduğunu, giderek fetöcülerin ülkeyi her alanda yeniden ele geçirdiklerini.. Buna seyirci kalmaycaklarını.. Bir fetöcünün kendi vakıflarının dahi başına getirildiğini ifade ettiler..

AKP gelinen süreçte bizimle dalga geçiyor dediler.. 

Kendilerine verilen sözlerin tutulmadığını belirten 15 Temmuz gazileri ve şehit yakınları, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı önünde toplanarak basın açıklaması yaptı. Açıklama esnasında gaziler ve şehit yakınları "Gaziler için hakkaniyet istiyoruz" yazılı pankart tuttu.

Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı önünde toplanan 15 Temmuz gazileri ve şehit yakınları, basın açıklaması yaparak sorunlarını dile getirdi.

"2. SINIF MUAMELE GÖRMEKTEYİZ"

Devletten pozitif ayrımcılık talep etmediklerini belirten 15 Temmuz gazileri, "Bizler 15 Temmuz şehit yakınları ve gaziler olarak hiçbir konuda pozitif ayrımcılık talep etmiyoruz. Aziz milletimiz bilsin ki; 15 Temmuz şehit yakınları ve gaziler olarak bizler ilgili kurumlar tarafından adeta 2. sınıf şehit yakını ve gazi muamelesi görmekteyiz" ifadelerini kullandı.15 Temmuz gazileri ve şehit yakınları, Bakanlık önünde toplanarak eylem yaptı"SÖZLERİN BİR KISMI YERİNE GETİRİLMEDİ"Açıklamanın devamında darbe girişiminin üzerinden geçen 4 yıla rağmen kendilerine verilen sözlerin tutulmadığını ifade eden gaziler ve şehit yakınları, "2016 Temmuzundan bu yana hükümetimiz tarafından bizlere birtakım sözler verilmiş fakat bu sözlerin bir kısmı ne yazık ki yerine getirilmemiştir. Tutulmayan sözler yüzünden şehit yakınları ve gaziler olarak kırgınlığımızı ifade etmek istiyoruz" sözlerine yer verdi.

300 MİLYON TL'NİN DAĞITILMASINI İSTİYORLAR

Şehit yakınları ve gaziler, kendileri için toplanan ve devletin kasasında olduğu açıklanan 300 milyon TL'nin ivedilikle son kuruşuna kadar muhataplarına dağıtılmasını istediler.

ETİKETLER : 15 TEMMUZ GAZİLERİ KENDİLERİ İÇİN TOPLANAN 350 MİLYON NEREDE DİYE SORDULAR ..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA