VATANDAŞ CAHİLLİKTEN TAM BİR ŞEYTAN ÜÇGENİ İLE YOK EDİLİYOR..

Ülkemizde, ulus devlet faşizmi, kripto ajan yapılanma, tarikat ve mezhepçilik.. Kurdi-turki-lazı-arabı-çerkezi, rumu-ermenisi.. ile anadolu ve mezopotamya halklarını son iki yüzyıldır koyun gibi harcıyor..
Bu haber 2020-08-16 08:51:28 eklenmiş ve 757 kez görüntülenmiştir.

VATANDAŞ CAHİLLİKTEN TAM BİR ŞEYTAN ÜÇGENİ İLE YOK EDİLİYOR..

 

Ülkemizde, ulus devlet faşizmi, kripto ajan yapılanma, tarikat ve mezhepçilik.. Kurdi-turki-lazı-arabı-çerkezi, rumu-ermenisi.. ile  anadolu ve mezopotamya halklarını son iki yüzyıldır koyun gibi harcıyor..

 

Son iki yüzyıldır halkların cehaleti ve öngörüsüzlüğü nedeni ile Ortadoğu-Anadolu-Mezopotamya halkları hayvan sürülerinden beter imha edilmektedirler..

 

Bir avuç tarikat-tarikatçı kurulduğundan beri 80 milyonluk tc yi hep esir aldılar. Atatürk yasakladı vb. hepsinin birer palavra olduğu tc nin sadece gerçek müslümanları imha ettiği ajan tarikat vb. yapılanmaları ise semirdiği hergeçen gün net ortaya çıkmaya başladı..

 

Bu ajan yayılma sadece tc ile sınırlı değil etraf tüm ülkelerde de öyle. İranda mola rejmi, ırkata kesnizani, mısırda siyonist sisi.. arap rejimleri zaten mosad-cia tarikatı yönetiyor..

 

Rusya –çin- abd, almanya..  birbirleriyle didişmeyi bırakıp terörist israilden çinnin sınırlarına bu sahte ulus devletlere yönelmezlerse.. İnsan soyunu düşüren bu ajan-siyonist yayılma insanı çürüttüğünden dünyayı yok etmektedir.. Dünya ulus devlet faşizmi –terör-terikat.. gibi soykırımcı –siyonizme çalışan ajan yayılma nedeni ile bütün uluslar, bütün halklar, bütün devletler aklın alamayacağı büyük bir tehdile, bir kuşatma ile  karşı karşıya.. Gerzek ulus devlet yönetimleri ise hala birbirleriyle didişip duran fakat giderek uçuruma yuvarlanan inek sürüleri gibi..

 

Türkiyede Durum daha da Vahim:

Durum bununla da sınırlı değil.. İrili ufaklı birçok ajan tarikat dini kullanarak ailelere sızıyor, hangi çocuğun yiyecek içecekle gerzekleştirilmesi, hangisine hastalık bulaştırılması, hangi insana mikrop bulaştırma, hangi aile ve sülalede etkin yetkin kişillerin –kişiliklerin çaktırılmadan işinin batırılmasından imha edilmesine, kamuya açık alanlarda çay-çorba-yemek  vb. rutin hizmetler dahi hedef seçilen birey ve kişilere karşı yapılacak biyolojik saldırının aracına dönüştürme,

 

Sadece ajan tarikatlar değil ajan kripto yapılanma covid-19 bahanesi ile Prof. Haydar Baş gibi, kamu yada özelde önemli konumlarda bulunan önemli insanların,  toplumsal anlamda derin işgalci kripto yapıya engel olacak hedef insanların imhası..

Ulus devlet faşizminin kripto ajan yapılanması ise.. elektronik araba ve cihazlarla uydulardan ve yerlerden kitleyerek milli-yerli hasaiyeti ön planda olan asker-polis, güvenlikçi, istihbarçı ve bu yönlü duyarlı vatandaşı vatandaşı imha etme.. Şeytanın aklına gelmeyen binbir oyun dönüyor..

 

Ülkemizde siyasetin acilen faşist ulus tc yapılanmasını anıtkabirleri, totemleri, tarikatları.. bitirecek bir yapılanmaya kayması, ırk-dil-din-mezhep üstü sivil demokratik bir anayasa ve rejime geçiş yapması.. dinde olmayan mezhepçilik  tarikatçılığın acilen bitirilmesi, yasaklanması.. gerkmektedir..  Fakat tr siyaseti ak parti o da kısmen dışında milli değil. Bu konulara eğilen tek bir siyasi hareket yok. Buda ülkemizin totem-put-tarikat-mezhep gibi yerli yabancı herkesimin kullandığı bir  ajanlaşma-vatandaşı kripto sarma boydan boya tüm ülkeyi kapsamış.. Vatandaş hergeçen gün bu rejim yüzünden mezbahaya çekilen koyun sürülerine dönüşmektedir.. 

 

Vatandaşın bu ölümcül cehaletini bir an önce bitirmesi.. tc rejmini tüm ayakları ile yıkıp gerçek bir demokrasiye geçmesi gerekmektedir.. Türkiye halkları bu kör düğümü çözüp bu yok edici rejmi değiştirp kontrolune almasa fakirlik, yoksulluk, yolsuzluk.. Giderek daha da şidetlenecek.. Yerli-yabancı ajan yapılaşma, derin işgal güçleri vatndaşı kulllana kullana nefes alamayacak ahle getirip herkesi ve kesimi 7 sülalesdi ile bitireceklerdir..

 

HALKLAR ULUS DEVLETİN SINIRLASRININ MININA KOYMALIDIRLAR..

 

Örneğin şu anda Türkiye-Yunanisstan Gerilimi deniyor.. Yunada ve TR de STK lar sivil insiyatifler ortaya çıkıp ulus devlet faşizminin iki halk arasına döşediğ sınırların mınına koyup iki ülke arasında ticaretten –güvenliğe tüm sınır ve sınrılşamları bitirmeleri tek devlet gibi olmalrını sağlayacak siyasal hareketlerin acilen çıkması lazım.. Ulus devletleri tepeden işgal eden ajan yapılanmlar halkları koyun sürüleri gibi kullanmalrı acilen bitirilmelidir..

Artık insanların, rum-rus-kurd-türk-ermeni, arap modlarından çıkıp dünyanın tek bir ülke bütün halkların tek bir millet olduğunu kavramalrı lazım..

Özetle dünya halkları ulus devletin mınıa koyup tüm gezegeni baz alacvak bir demokrasiye geçiş yapmasalar, ajan-faşist ulus  devlet yapılanması tümünün mınına koyacaktır.. Anadoludan balıçı atinaya gitmeli atindan balıkçı artık izmire gelmelidir.. Sahte ırk devletlerini yımka zamanı çoktan geldi geçmektedir..

 

FETÖ GİDERKEN SILO GELİYOR.. CİA NIN TR DEKİ YENİ KARAKOLU SULEYMANOVLAR.. 

Süleymancıları kimin yönettiği açığa çıktı.. Tıklayınız..

TRUMP’UN KARDEŞİNİ BİLİNMEYEN BİR HASTALIKLA YOK ETTİLER..

Ulus devlet faşizminin halkları ve ülkeleri nasıl sardfığına dair güncel bir örnek..

Trumpa desteği ile bilinen kardeşi bilinmeyen bir hastaklıktan öldü tıklayınız..

ABD isitihbaratı halkı siyaseti kurulduğundan beri halkı-vatandaşı koyun gibi kıran bu derin işgali çözmese Amerikanın asla bir geleceği olmayacaktır..

 

 

ETİKETLER : VATANDAŞ CAHİLLİKTEN TAM BİR ŞEYTAN ÜÇGENİ İLE YOK EDİLİYOR..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA