ORTADOĞU KONFEDERASUYONUNUN AYAK SELERİ SURİYEDEN DUYULMAYA BAŞLANDI..

Ortadoğu halkları yüzyıldır ulus devlet faşizmi, siyonist sermayenin kurdurduğu israil gibi terörist, iran tc, arap rejimleri gibi (ki geçen günlerde lübnan rejmi kendi başkentini havaya uçuracak kadar
Bu haber 2020-08-12 20:09:39 eklenmiş ve 469 kez görüntülenmiştir.

 

ORTADOĞU KONFEDERASUYONUNUN AYAK SELERİ SURİYEDEN DUYULMAYA BAŞLANDI..

 

Ortadoğu halkları yüzyıldır ulus devlet faşizmi, siyonist sermayenin kurdurduğu israil gibi terörist, iran tc, arap rejimleri  gibi (ki geçen günlerde lübnan rejmi kendi başkentini havaya uçuracak kadar siyonizmin kölesine dönüştüler..) siyonizmin emir diktatör-soykırımcı insanlık düşmanı rejimlerden  kurtulmak için harekete geçtiler..

Bazı kaynaklar Rusya Federasyonuna  yakın Ortadoğulu sivil inisiyatifler-stk’lar, iş adamları.. İsrail, Suriye, Lübnan, Filistin Tr, İran, Irak-Suriye’den basına, klamu oyuna yansımayan ön görüşmelerle Rusya federasyonu öncülüğünde  Avrasya Konfederasyonunun oluşumu ve nasıl olacağı ile çalışmalrın yapıldığını bildirdiler..

 

 

Bu anlamda kaynaklar önümüzdeki yıl sadece Suriye'de değil bütün Ortadoğu coğrafyasında birçok şey değişecek,  değişim faşist-siyonist rejimleri tarihe gömerken.. Halklar bir taraftan yüzyıldır soykırım, kölelik dayatan faşist-siyonist  rejimler ve diktatörlükleri yıkma aşamasına geçerken.... Diğer yandan Filistin’den Rusya’ya bin yılların en büyü konfederasyonu AVRASYA KONFEDERASYONU gerçeği de giderek hayata geçecek..

Bu gelişmeler sağlıklı bir şekilde sürerse natanahu, sisi .. Arap dikatatörler.. en fazla 10-15 yıllık süreçte ipe çekilecekler.. TC, İran, diğer diktatörlükler, terörist israiille birlikte yüzyıldır insanlığa karşı işledikleri  soykırım suçlarından yargılanacaklar..

Bu gelişmelerin 2. Aşaması ise dünyanın kıta kıta federasyonlaşması ve dünya konfederasyonun doğumu olacak..

 

 

Bu aşamada ise yüzyıllardır çarın kehribar odasından tutun Mezopotamya’daki tarihi eserlere, Ermeni ve Rumların talan ve gasp edilen arazi ve altınlarına.. halklara soykırım ve soygunu daytan Siyonist büyük aile ve firmalar yüzyıllar geriye gidilerek sorguya alınacak..

Bu gelişmeler  pandemi nedeni ile şaka gibi gelebilir ama artık insanlık küresel Siyonist soykırımcı sermayenin kendisine nasıl bir yok oluş dayattığını devletlerden terör lejyonlarına her şeyi nasıl kullandığını ve dünyamızı hergeçen gün insan ve diğer canlılar için yaşanılmaz bir cehenneme çektiklerini.. insanlkığın bir bütün olarak daha da büyük felaketlerle sarıldığını… net görmeye başladılar..

Bu yüzyıl Dünya Konfederasyonunun doğum yılı olacak.. İnsanın insana, canlı yaşama dayattığı oyun ve kumpasta sona erecek.. Yüzyıllar-binyıllar geriye gidilerek insan soyunun önünü tıkayan asıl terör şebekeleri bir bir çözülecek ve hesaba çekileceklerdir.. İnsanlık bütün enerjisini uzaya açılmaya odaklayacak..

 

 

RAŞİD EL GAFARO- DOĞU MEDİA/SYRİA-KURDİSTAN..

 

ETİKETLER : Ortadoğu halkları yüzyıldır ulus devlet faşizmi siyonist sermayenin kurdurduğu israil gibi terörist iran tc arap rejimleri gibi (ki geçen günlerde lübnan rejmi kendi başkentini havaya uçuracak kadar
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA