DÜN İŞ-İT, BUGÜN PKK KÜRTLERİ KATLEDİYOR..

Başur’da dün iş-it, günümüzde ise PKK Kürtlere nefes aldırmıyor.. PKK ve türevlerini bahane eden iran ve tc gibi faşist devletler Kürdistanı yakıp yıkmaya devam ederlerken..
Bu haber 2020-08-12 20:04:59 eklenmiş ve 483 kez görüntülenmiştir.

 

DÜN İŞ-İT, BUGÜN PKK KÜRTLERİ KATLEDİYOR..

 

Başur’da dün iş-it, günümüzde ise PKK Kürtlere nefes aldırmıyor..  PKK ve türevlerini bahane eden iran ve tc gibi faşist devletler Kürdistanı yakıp yıkmaya devam ederlerken.. Bir taşla da birçok kuş vuruyorlar.. Kürtler dağda İranlı ve Türkiyeli vatanperver polis-asker ise ovada harcanıyor, katlediliyor..

 

Yüzyıldır faşist-siyonist diktatör ulus devlet elinden nefes alamayan Kürtler.. Bir de terör lejyonları ile sürekli kıskaca alınmışlardır..

 

Bu terör lejyonları da faşist ulus devletin gayri resmi kolu.. Bunun en açık isbatı bunların İsrail gibi terörist bir devlete karşı tek bir eylem yapmamaları, yada yapma yeti-yeteneklerinin olmaması.. Sadece sivil savunmasız insanları katl etmeleri ve onlara yönelmeleri..

 

Bir başka ifade ile faşist-terörist-diktatör faşist devleti halkların üstüne salan Siyonist soykırımcılar.. Faşist devlet aygıtı yetersiz kaldığında.. Terör lejyonlarını devreye koymaktadırlar..

 

TC –İran vb. faşist devlet aygıtları terör lejyonlarını bahane ederek yüzyıldır kürdistanı siyonizmin altında gölgelenebilecekleri bir ağaç kalmayıncaya kadar kürdistanı yakıp-yıkın projesine çalışırlarken.. Bu projeye en büyük gerekçeyi ise terör lejyonları döşüyor..

 

Yüzyıldır ulus devlet ve terörizm özelde kurdleri, genelde bütün Ortadoğu halklarını soykırıma açık koyun sürülerine çevirmiş bulunmaktadır..

Faşist ulus devletlerde , terö lejyonları da Siyonist-terörist israile çalışıyorlar..

 

Ezidi Evi: PKK Şengal’den çıkana kadar gösteriler devam edecek

 

Şengal Dağı’nda bir araya gelen onlarca Ezidi, PKK’nin Şengal’deki varlığından duydukları rahatsızlığı dile getirdi.

 

Ezidi Evi Sözcüsü Mam Qewal, K24’e yaptığı değerlendirmede, “PKK’nin varlığı Ezidiler ve Şengal Dağı için büyük bir tehlikedir. Çünkü binlerce Ezidi kızı ve erkeği zorla kaçırıldı ve şu an PKK’nin zindanındalar” dedi.

 

Mam Qewal, “PKK Şengal’den çıkana ve tutuklu Ezidileri serbest bırakana kadar gösteriler devam edecek” ifadelerini kullandı.

 

Çocuğu kaçırılan anneler ise, Irak hükümetine ve uluslararası topluma taleplerini yerine getirmelerini ve çocuklarının bir an önce serbest bırakılması için adım atmalarını istedi.

 

2 hafta önce protesto gösterileri düzenleyen Ezidi Evi, talepleri karşılanana kadar protestolarına devam edeceklerini bildirmişti.

 

ABDO BAWER – ŞENGAL- DOĞU MEDYA..

ETİKETLER : Başur’da dün iş-it günümüzde ise PKK Kürtlere nefes aldırmıyor.. PKK ve türevlerini bahane eden iran ve tc gibi faşist devletler Kürdistanı yakıp yıkmaya devam ederlerken..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA