Avşar ve Tağ Ailelerinin Düğünleri Açık Alanlarında Yapıldı..

Tağ ve Avşar Ailelerinin düğünleri bu hafta sonu açık hava alanlarında yapıldı.
Bu haber 2020-07-27 06:57:47 eklenmiş ve 681 kez görüntülenmiştir.

 

Avşar ve Tağ Ailelerinin Düğünleri  Açık Alanlarında Yapıldı..

 

Covid 19 nedeni ile ertelenen düğünler, nişanlar yeniden başladı. Tağ ve Avşar Ailelerinin düğünleri bu hafta sonu açık hava alanlarında yapıldı.

 

Avşarların nikah-düğün törenleri  25 Temmuz  Cumartesi  saat 13.00 – 17.00 Arası  Sancaktepe’de yapılırken, Tağ Ailesinin düğün-nikah törenleri  ise 26 Temmuz Pazar Günü Kanlıca’da icra edildi.

İsmat Avşarın Oğlu Hakan Avşar Hayatını Dalgıç Ailesinden Zehra Dalgıç’la birleştiriken..

Alihan Tağ’ın oğlu Ahmet Onur Tağ İse, hayatını bölgemizden Yılmaz Ailesinden Sevim Yılmaz’la birleştirdi.. 

Her iki düğüne de serhat bölgesi iş-stkiyaset sanat dünyasından yoğun bir katılım oldu. Katılımcılar yeni evlenen genç çiftlere takı ve hediyelerini takdim ederken.. Ömür boyu Mutluluk –Beraberlik dileklerini de sundular..

 

Alihan Tağ Kimdir.. 80’lı yıllardan beri mücadeleci kimliği ile tanıdığımız, kanaat önderlerinden Alihan Tağ, eşi birgül Tağ’la birlikte STK’larda aktif insanlar. STK’lar başta olmak üzere bölgemizin birçok derneğinde aldığı görevlerle öne çıkan Alihan Tağ ve Eşi Birgül Tağ toplumsal alana duyarlılıkları  ile öne çıktıkları gibi, Tağ aynı zamnda iş dünyası içinde de önemli bir pozisyona sahip bir isim. İstanbulun birçok lüks restaurantına deniz ürünleri tedarik eden bir iş adamı-bir esnaf olarak öne çıkmaktadır.. 

 

İsmet Avşar ise Sancaktepe başta olmak üzere İstanbul’da serhat bölgesinin önde gelen kanaat mnderlerinden.. Avşar, Milli-manevi duyguları ön planda olan, hemşerilerimizin özgür iradeleri ile her parti de olmaları gerektiğine inanan, Sancaktepe Ak parti kurucuları arasında yer alan bir isim olduğu gibi kurulduğundan beri de Sancaktepe Ak Parti ilçe teşkilatında YK üyesi olarak günümüze kadar görev alan bir isim. Avşar da Tağ gibi bölgemizin birçok derneğinde yönetim kurulu üyesi, üye olarak rol aldığı gibi hemşeri camiamızın, özellikle serhat nüfusunun yerel ve kamu alanlarında sorunlarının çözülmesinde önde gelen halkın en önemli temsilcilerinden biri.. Yaptığı her işte Allah rızasını gözeten yaşamında hile-hurda olmayan örnek insanlarımızdan biri..

 

Her iki düğüne katılan davetliler..  covid 19 nedeni ile maskeli ve sosyal mesafe kurallarına uyarak katılım sağladılar..

 

DÜĞÜN FOTOĞRAFLARI  İÇİN TIKLAYINIZ..

 

DÜĞÜN SAHİPLERİ TEŞEKKÜR ETTİLER..

İsmet Avşar,  düğün-nikah törenimizde biricik evlatlarımızın ve bizim en mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayarak mutlulugumuza ortak olan siz değerli dostlarıma en içten dileklerimle çok çok teşekkür eder Allah razı olsun. Şahsım ve Avşar ailesi adına hepinize şükranlarımızı sunuyoruz dediler..

Alihan ve Birgül Tağ, Hoçvan dernekler federasyonu başta olmak üzer e bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan stklarımıza, iş dünyamıza katılım gösteren herkese sonsuz teşekürlerimizi sunuyoruz. Allah hepinizden razı olsun, iyik varsınız dediler..

Tağ, Bu pandemi döneminde, bütün olumsuz koşullara rağmen Oğlumun nikahına katılan,katılmayıp iyi dileklerini bildiren bütün dost, arkadaş ve akrabalarıma teşekkür ederim. İyiki biz böyle bir toplumuz, böyle güzel bir topluma sahibiz, hepinize  sevgiler saygılar...

 

 

ETİKETLER : Tağ ve Avşar Ailelerinin düğünleri bu hafta sonu açık hava alanlarında yapıldı.
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA