KURDİSTAN'DA SİYONİST SUİKAST SAVAŞLARI İLE..

KURDİSTAN ve DÜNYADA SİYONİST SUİKAST SAVAŞLARI İLE YOK EDİLİYORUZ, İNSANLIK YOK EDİLİYOR..
Bu haber 2020-07-16 08:51:33 eklenmiş ve 1378 kez görüntülenmiştir.

 

 

KURDİSTAN ve DÜNYADA SİYONİST  SUİKAST SAVAŞLARI İLE YOK EDİLİYORUZ, İNSANLIK YOK EDİLİYOR..

 

Türkiye’de bilinmeyen çözülemeyen suikastlerle asker ve polisler en önemli güvenlik elemanları 30-40 yıldır sinsice yok edilmektedirler. Son bir iki gün içinde Van’da bilinmeyen nedenlerle helikopter ve operasyonlarda çok iyi yetişmiş özel hareket polisleri yok edildiler..

 

TC’deki Siyonist soykırımcılık ve derin saldırı ülkemizin en öenmli güvenlik elemanlrını tereyağından kıl çeker gibi yok ederken..  Bu siyonist soykırım oyunları saldırıları sadece devletin güvenlik güçleri, emniyet-askeriye ile sınırlı değil. 

 

Terör örgütleri pkk-iş-it gibi yapılarda Kürt çocukları ve gençleri başta olmak üzere Ortadoğu ve Kürdistanda gençliği kıyım ve soykırım makinasına dönüşmüş bulunmaktadırlar..

 

Bir taraftan  derinden işgal edilmiş ulus devlet faşizmi, diğer yandan terör ordu,  örgütleri ve lejyonları şeytanın aklına gelmeyen yol ve yöntemlerle Ortadoğu halklarını yok etmektedirler..

 

Ülkemizde ve dünyada cerayan eden olaylar birbirinden bağımsız değil hepsi ayını siyonist-terörist merkezler tarafından organize edilmektedirler.  Coğrafyamızda TC de helikopterlerle cinayetlerle güvenlik elemnaları kırılırken.. Faşist Ermenistan rejmi Ermeni halkını diğer halkların soykırım hedefi haline getirmek için sürekli komşularına saldırırken, Suriye de ise Tr-Rusya ortak devriyesine bombalı saldırlılar yapılmakta, terör lejyonları,  faşlist ulus devlet dağda ovada insanı sinsice yok etmektedir. Ve Amerikada bir girişimci testere ile parçalnmaktadır.. Bir başka ifadeyle gezegenimizi yüzyıllardır derinden işgal eden siyonizm  bütün insanlığı soykırım operasyonları ile sarmış bulunmaktadır..

 

KÜRDİSTANDA ULUS DEVLET  FAŞİZMİ, TERÖR LEJYONLARI İLE HALKLARI YOK EDEN SİYONİZİM ABD’DE İSE ELEKTRİKLİ TESTERE İLE İNSANLARI DOĞRAMAYA BAŞLADI..

Siyonist souykırımcılık dünya genelinde soykırım-imha-cinayet.. saldırıları ile insanlığa karşı büyük bir savaş başlatmış durumda..

TR’de asker-polis güvenlik elemanları yok edilirken, terör lejyonları kürt çocukları başta olmak üzere gençliği soykırıma uğratırken..

Amerikada ise Ünlü sipariş sitesi Pathao'nun kurucusu Fahim Saleh Newyorkta elektrikli testereyle parça –parça edildi..

ABD tarihi aynı zamanda siyonist soykırım tarihidir.  Bilim adamları, Kennedy gibi siyasetçiler, (( 22 Kasım 1963 cuma günü, saat ile 12.30 sularında eşiyle üstü açık bir arabada Dallas'taki bir konvoyun arasında ilerlerken ateş açıldı. Kennedy, ensesine ve başına isabet eden..))

1970’lerde Aktör Burce Lee biyolojik saldırı ile, Oğlu ise film setinde film i,cabı katlettiler..

 

Kürdistan ve dünya genelinde Siyonizm –siyonist soykırımcı sergerdeler bütün güçleri ile insanlığa karşı saldırıya geçmiş bulunmaktadırlar..

ABD, TR-İran… Dünya genelinde faşist ulus devletler içinde derin siyonist işgal ve abluka çözülemese yüzyıllardır dünyayla oynayan siyonist soykırımcılık dünyayı ve insanlığı yok edene kadar saldırılarını daha da büyütecektir..

 

Dünya genelinde halkların istihbarat örgütleri başta olmak üzere devletler bazında gezegenimizi derinden işgal eden siyonist soykırımcılığı çözme ve ekarte yönünde hemen harekete geçmeleri gerekmektedir..

 

Türkiye sathında ise faşist kemalist tc rejminin ekarte edilmesi sivil demokratik bir anayasa ile ırk-dil-din mezhep üstü bir sisteme çekilmesi.. TC kurulduğundan beri soykırımcı kurucu kadrolarından, ülkemizi derinden ele geçiren ve halen asker, polis gençliğe soykırım operasyonlarını yerel, ulusal, küresel ayakları ile tereyağından kıl çeker gibi yapan siyonist derin işgal sermayesi ve temsilcilerini acilen deşifre edilmeleri, ablukaya alınmaları insanlığa karşı işledikleri suçlardan dolayı yargılanmalı.. bu siyonist  derin işgal yapısı halka kavratılmalıdır..

 

TR’de yüzyıldır uğradığımız siyonist soykırımcılığın temeli olan tc ulus devlet faşizmini kutsayanların asıl ihanet şebekeleri olduğunu, benzer yöntemlerle gençliği yok eden terör lejyonlarının da ulus devlet faşizminin de siyonist soykırımcı sermaye olduğunu bir an önce halk kavramlı ve harekete geçmelidir..

 

Aksi siyonist-terörist israilin bilinmeyen silahları ile içimizdeki siyonist derin işgal ortak operasyonları ile devlet içinde tek bir uzman güvenlikçi, istihbaratçı, asker –polis kalmayıncaya kadar yok ediliyoruz. Ulus devlet faşizmi derin işgal nedeniyle en önemli yetişmiş beyinlerimizi yok ederken, pkk vb. türevleri ise kürt gençliğini aynı siyonist tuzaklarla yok etmektedirler..

 

Artık Ortadoğu Mezopotamya Anadolu Coğrafyasında  ırk-dil-din-mezhep sınırlarını biran önce aşıp yüzyıllardır bizlere soykırımı dayatan siyonizme yönelmeliyiz.. Deşifre ve ekarte etmeliyiz. Onların kullandığı ulus devlet faşizmi ve terör silahlarını tersine çevirip onlara yedirtmeliyiz..

Ve abd de ki örneklerde olduğu gibi bütün insanlık birlikte hareket etmese insanlığı kanser hücreleri gibi saran siyonist soykırımcılık tüm insanlığı yutana kadar durmayacaktır..

 

 

 

Son dakika… Van ve Siirt’ten acı haberler! 9 şehidimiz var

 

Türkiye dün gece ve bu sabah gelen iki acı haberle kahroldu. Van'da keşif görevi yapan uçak Artos Dağı'na düştü. Kazada ikisi pilot, beşi teknik personel yedi emniyet personeli şehit düştü. Diğer acı haber ise Siirt'ten geldi. Terör örgütüne yönelik operasyonda çıkan çatışmada iki Özel Harekat polisi şehit düştü.

 

Van’dan keşif için havalanan Emniyet Genel Müdürlüğü’ne ait uçak görevden dönerken Artos Dağı’na çarptı. Uçakta bulunan ikisi pilot beşi teknik personel yedi emniyet mensubu şehit oldu.

 

Acı olayı sosyal medya hesabından duyuran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

 

* Van Hakkari Görev uçuşunda bulunan insanlı keşif uçağımız, Maalesef Van Gevaş’ta bulunan Artos Dağı’na çarparak kırıma uğramıştır.

 

* Uçak içersinde 2’si pilot, 5’i teknik personel olmak üzere, toplam 7 Emniyet mensubumuz Şehit oldu. Milletimizin başı sağ olsun…

 

 

Foto: İHA / 7 emniyet personelinin şehit olduğu EM-809 kuyruk numaralı keşif uçağı.

 

BAKAN SOYLU DETAYLARI AÇIKLADI

 

Kaza bölgesinde incelemelerde bulunmak üzere olayın hemen ardından Van’a giden Bakan Soylu burada yaptığı açıklamada şunları aktardı:

 

* Pazartesi gününden itibaren Van ve Hakkari’de keşif ve gözetleme göreviyle bulunan 2015 model insanlı keşif uçağı olarak envanterimize kayıtlı olan uçağımız 15 Temmuz saat 18.35 sularında yeniden keşif ve gözetleme yapabilme teminen Van Ferit Melen Havalimanı’ndan kalkmıştır.

 

* İçerisinde 2’si pilot arkadaşımız olmak üzere toplam 5 personelle birlikte 7 emniyet mensubumuz bulunmaktaydı. Saat 22.32 sıralarında en son Başkale üzerindeyken kuleyle irtibat sağlandı, dönüşte olduğunu ifade etti.

 

* Sonra 22.45 civarında da hem radar hem de iletişim tespiti tamamen kesildi. Ekiplerimiz Artos Dağı’nın 2 bin 200 rakımına uçağımızın çarparak kırıma uğradığını, 2’si pilot olmak üzere kahraman 7 evladımızı kaybettiğimizi bize bildirdi.

 

 

Foto: DHA / Bakan Soylu açıklamanın ardından helikopterle kaza bölgesine hareket etti.

 

ENKAZ GENİŞ ALANA YAYILDI

 

Ankara’daki programını keserek uçakla kente gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kaza ile ilgili yaptığı açıklamanın ardından olay yerine hareket etti. Bakan Soylu ile Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Van Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Kolordu Komutanı Tümgeneral Hacı İlbey, İl Jandarrma Komutanı Yüksel Yiğit, saat 05.00 sıralarında iki helikopterle, keşif uçağının krırıma uğradığı Gevaş ilçesine giderek enkazın bulunduğu bölgede incelemelerde bulundu.

 

Bakan Soylu, beraberindeki sivil ve askeri yetkililerle birlikte kaza bölgesinde inceleme yapan görevlilerden bilgi aldı. Bu arada kırıma uğrayan keşif uçağının parçalarının geniş bir alana yayıldığı öğrenildi. Bölge güvenlik güçleri tarafından çevrilirken, çevresine kimsenin yaklaşmasına izin verilmedi. Bakan Soylu ve beraberindeki heyet, yetkililerden bilgi aldıktan sonra bölgeden ayrıldı.

 

 

ŞEHİT CENAZELERİ HELİKOPTERLE TAŞINDI

 

Keşif uçağında şehit olan emniyet mensubu 7 personelin cenazeleri, helikopterle olay yerinden alınarak Van’daki hastaneye getirildi.

 

Hastanede işlemlerinin tamamlanmasının ardından şehit polis memurlarının naaşları Van’da düzenlenecek törenin ardından memleketlerine uğurlanacak.

 

BİR ACI HABER DE SİİRT’TEN

 Görüntünün olası içeriği: gece, araba ve açık hava

Siirt’in Pervari ilçesi Doğan köyü bölgesinde de gece saatlerinde terör örgütüne yönelik operasyonda çıkan çatışmada iki Özel Harekat polisi şehit düştü.

 

Siirt’te iki Özel Harekat Polisi şehit oldu, iki polis de yaralandı

 

İçişleri Bakanlığı, Siirt-Pervari ilçesi Doğan köyü bölgesinde, Siirt İl Jandarma Komutanlığınca gerçekleştirilen operasyon kapsamında 2’si ağır olmak üzere 4 Polis Özel Harekat personelinin yaralandığını açıkladı. Bakanlıktan daha sonra yapılan açıklamada ise polislerden ikisinin kaldırıldığı Şırnak Askeri Hastanesi'de yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit olduğunu duyuruldu. Yaralı 2 polisin ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

 

İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, “Siirt-Pervari ilçesi Doğan köyü bölgesinde, Siirt İl Jandarma Komutanlığınca gerçekleştirilen “Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Celal ÖZCAN 2020-23 Operasyonu” kapsamında, 15 Temmuz Çarşamba günü saat 23.10 sıralarında, Değirmentaşı Tepe bölgesinde teröristlerle çıkan sıcak çatışmada 2'si ağır olmak üzere 4 Polis Özel Harekat personelimiz yaralanmıştır. Yaralı personelimiz helikopter ile bölgeden alınarak Şırnak Askeri Hastanesi'ne sevk edilmiştir” denildi.

 

 

Acı haber ilerleyen saatlerde geldi. İçişleri Bakanlığı, çatışmada ağır yaralanan 4 Özel Harekat polisinden 2’sinin kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit olduğunu açıkladı. Yaralı 2 polisin ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

 

Öte yandan, çatışmanın gerçekleştiği bölgede operasyonlar devam ediyor ..

 

Türk-Rus ortak devriyesi sırasında büyük patlama

Görüntünün olası içeriği: bulut, dağ, gökyüzü, ateş ve açık hava

Haber Merkezi - Suriye’de bulunan M4 karayolunda Türk-Rus ortak devriyesinin gerçekleştirildiği sırada bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi.

 

İdlib’in Ariha İlçesinden de geçen stratejik öneme sahip M4 Karayolunda Türk-Rus ortak devriyesinin gerçekleştirildiği sırada Rusya güçlerine ait askeri araçlarına bomba yüklü araçla saldırı gerçekleştirildi.

 

Olayda 3 Rus askerin yaralandığını ifade edildi. Devriyede görevli Türk askerleri arasında da yaralılar olduğu belirtiliyor.

 

Yerel kaynaklar, saldırıda kullanılan aracın gece saatlerinden bu yana yol kenarında park halinde bulunduğu ifade edildi. Rus askeri aracı kullanılmaz hale geldi.

 

Rusya’nın Tarafları Uzlaştırma Merkezi’nden yapılan açıklamada, Suriye’de İdlib’deki M4 karayolu üzerinde gerçekleştirilen Rus-Türk ortak devriyesi sırasında, konvoyun ilerlediği güzergâh üzerinde kimliği belirsiz kişiler tarafından el yapımı patlayıcı düzeneğinin infilak ettirildiği bildirildi.

 

Açıklamada, “Üç Rus askeri hafif yaralandı. Türk zırhlı aracının mürettebatı arasında da yaralılar var. Tüm yaralılar söz konusu bölgeden hızla tahliye edildi. Rus askerleri Hmeymim Askeri Üssü’ne sevk edildi ve burada gerekli tıbbi yardım sağlandı. Hayati tehlikeleri yok” ifadeleri kullanıldı.

 

 

BENZER SUİKASTLER..

Ülkemiz Eşref Bitlis gibi suikaste uğrayan genarellerin yanı sıra emniyet ve askeri alanda son 30-40 yıl içinde onlarca helikopter ve uçak suikastı ile yüzlerce üst düzey güvenlik görevlisi asker polis sinsice yok edilmektedirler..

 

Şırnak'ta askeri helikopter düştü: 13 asker şehit  

 

Yine şırnakta askeri helikopter yine 13 şehit

 

Askeri helikopter düştü: 17 şehit- Siirt'in Pervari ilçesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu 17 asker şehit oldu.

10.11.2012

 

İstanbul'da askeri helikopter düştü - 2019

 

DÜNYACA ÜNLÜ SİPARİŞ SİTESİNİN  KURUCUSU FAHİM SALEH’İ ELEKTRİKLİ TESTERE İLE DOĞRADILAR..

 Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor

Ünlü sipariş sitesi Pathao'nun kurucusu Fahim Saleh elektrikli testereyle öldürüldü

 

Ünlü sipariş sitesi Pathao ve Uber benzeri motosiklet taksi uygulamasının kurucusu olan Fahim Saleh, New York'taki dairesinde ölü bulundu. Saleh'in başının ve uzuvlarının elektrikli testereyle kesilmiş olduğu kaydedildi.

 

ABD'de, önde gelen bir teknoloji girişimcisi New York'taki dairesinde ölü bulundu. ABD medyası, 33 yaşındaki Fahim Saleh'in başı ve uzuvlarının elektrikli testereyle parçalanmış halde bulunduğunu duyurdu.Saleh, Nepal ve Bangladeş'te taksi, kurye ve yemek siparişi hizmetleri veren Pathao ile Nijerya'daki Uber benzeri motosiklet taksi uygulaması Gokada platformlarının kurucularındandı.Polis olayla ilgili henüz açıklama yapmadı ancak Gokada şirketi Saleh'in ölümünü doğruladı. Şirketin Twitter hesabından yapılan açıklamada "Kurucumuz ve CEO'muz Fahim Saleh'in ani ve trajik kaybını derin bir üzüntüyle bildiriyoruz" denildi.Pathao'nun Twitter mesajında da Saleh için "Bizim için sonsuza kadar bir esin kaynağı olacaksın" ifadesine yer verildi.Ünlü sipariş sitesi Pathao'nun kurucusu Fahim Saleh elektrikli testereyle öldürüldü

 

CANSIZ BEDENİN YANINDA ELEKTRİKLİ TESTERE BULUNDU

 

ABD medyasına göre Saleh'in cansız bedenini Pazartesi günü, kendisinden bir gündür haber alamayan kız kardeşi buldu. CNN'e göre, apartmanın güvenlik kamerası kayıtlarında Saleh'in asansöre tamamen siyah giysiler içindeki yüzü maskeli bir kişiyle bindiği görülüyor.Dairede başı ve uzuvları kesilmiş cansız bedenin yanında prizde takılı olan bir elektrikli testere ve siyah torbaların da bulunduğu belirtiliyor. Adı açıklanmayan bir polis yetkilisi "Olay yerinde profesyonel bir cinayet işlenmişe benziyor" dedi.Ünlü sipariş sitesi Pathao'nun kurucusu Fahim Saleh elektrikli testereyle öldürüldüİLK ŞİRKETİNİ LİSEDEYKEN KURDUBangladeş göçmeni bir ailenin oğlu olan Saleh, ilk şirketini lisedeyken kurdu. Saleh, 2015'te Bangladeş ve Nepal'de popüler olan Pathao'nun kurucuları arasında yer aldı.Fahim Salih, daha sonra Nijerya'daki motosiklet taksi uygulaması Gokada'nın kuruluşunda görev aldı. Nijerya'nın en büyük kenti Lagos'ta bu yılın başlarında motosiklet taksilerin yasaklanmasıyla şirketin ağır bir darbe aldığı belirtiliyor.Gayri resmi nüfusu 20 milyonun üzerinde olduğu belirtilen ve trafik sıkışıklığıyla bilinen bu motosikletler kentin en yaygın ulaşım aracıydı.

 

Film Setinde Trajik Biçimde Hayatını Kaybeden Bir Aktör: Brandon Lee

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

Ölüp de efsane olan, ölmese de zaten efsane olacak, adam öldürürken bile karizmasından bir şey kaybetmeyen, hikayesini duyurduğu herkesin içini yakan, ünlü aktör Bruce Lee‘nin biricik oğlu, Brandon Lee. 28 yıllık kısa yaşamına 8 film sığdıran fakat son filminin çekimleri sırasında hayata şanssız bir şekilde veda eden eşsiz bir aktör.

 

“binalar yanar, insanlar ölür, yalnızca gerçek aşk ölümsüzdür…”

 

Brandon Bruce Lee, 1 Şubat 1965’te Oakland, Kaliforniya’da doğar. Doğumundan bir hafta sonra dedesi Hoi-Chuen ölür ve bunun üzerine ailesi Los Angeles, Kaliforniya’ya temelli taşınır.

 

Brandon Lee, henüz 8 yaşında iken babası Bruce Lee; Ejder Kalesi filmini bitirdikten sonra, yarım kalan Ölüm Oyunu filmini bitirmek için Hong Kong’a döner. Betty Ting Pei isimli arkadaşının evinde başının ağrıdığını söyler. Ağrı kesici istediği arkadaşından aldığı hapı içtiğinde ünlü aktör yatağından bir daha kalkamaz. Yani tıpkı Brandon Lee’nin kendisi gibi babası da kısa bir ömür sürer. Bu hayata veda ettiğinde yalnızca 32 yaşındadır. Ölümünün şaibeli olduğu yıllarca konuşulur fakat asla kesin bir sonuca ulaşılamaz.

 

Brandon Lee oyunculuk kariyerine 1986’da Kung Fu: The Movie‘de Chung Wang karakterine hayat vererek başlar. Daha sonra bu filmini sırasıyla Legacy of Rage, Kung Fu: The Next Generation, Laser Mission, Showdown in Little Tokyo ve Rapid Fire filmleri takip eder.

 

 

Bu filmler genelde B sınıfı aksiyon filmleridir. Bu tür aksiyon filmlerinde yer almasında babası Bruce Lee‘nin etkisi şüphesiz ki vardır. Ancak herkes tarafından öngörülen Brandon Lee’nin belki de asıl sıçrayışını yapıp kendini kanıtlayacağı film Türkçe’ye Ölümsüz Aşk ismiyle çevrilen The Crow‘dur. Ne yazık ki bu film ünlü aktöre her ne kadar büyük bir başarı getirsede, büyük bir trajediye sebep olmuş ve ünlü aktörün ölümüyle sonuçlanmıştır.

 

Hafızalardan silinmeyecek bu önemli filmin konusu şöyledir: Müzisyen Eric Draven (Brandon Lee) ve nişanlısı Shelly, düğünlerinin arifesinde Top Dollar isimli berbat bir tipin başını çektiği serseri çetesiyle karşılaşır, Shelly çete tarafından tecavüze uğrar ve sonra onu kurtarmaya gelen Eric’le birlikte katledilirler. Bir yıl sonra Eric’in mezarını ziyaret eden bir karga, genç adamın intikamcı bir ruh olarak ölümden dönüşünün simgesi olur. Tekrar hayata dönen Eric için alınacak intikamlar ve verilecek dersler vardır.

 

James O’Barr‘a 1990’ların başında epey popüler olan gotik çizgi romanı The Crow‘u beyazperdeye taşıma şansı veren ve ileride büyük bir isim yapacak olan Alex Proyas‘ın ilk uzun metraj filmini gerçekleştirmesine vesile olan bu filmde işler ne yazık ki istenilen gibi gitmemiştir. 58 gün sürmesi planlanan The Crow setinin 52. gününde hafızalardan silinmeyecek Brendon Lee’yi bu dünyadan koparan bir trajedi gerçekleşmiştir.

 

 

Çekimlerin bitmesine sekiz gün kala, 31 Mart 1993 tarihinde, Brandon Lee çekimler sırasında yanlışlıkla doldurulmuş bir silah ile sırtından vurularak hayatını kaybetmiştir. Kurşun, filmde Funboy karakterini oynayan Michael Massee‘nin ateşlediği tabancadan çıkmıştır. Aktörün hiçbir suçu olmamasına rağmen uzun süre olayın etkisinden kurtulamamış hatta oyunculuğu bırakmayı bile düşünmüştür. 2016 yılında hayatını kaybeden Massee, yaşamı boyunca filmi hiç izlemediğini söylemiştir.

 

Bu talihsiz ölüm, çekim sırasında gerçekleştiği için Brandon Lee’nin gerçek ölüm anının gösterildiğini savunan birçok video vardır ancak asıl ölüm anı dava sonucunda imha edilmiştir. Fakat bu dava sonucunda olayın kasıtlı ya da kasıtsız yapıldığına dair bir sonuca ulaşılamamıştır. Yine de Carolco Stüdyoları‘nın freelance olarak çalışan silah ustası James Moyer‘e, artık ona ihtiyaç duyulmadığınıı ve geri kalan sahneleri pervane ustasının halledebileceğini söylemesi ortada ne kadar büyük bir ihmal olduğunun en açık göstergesidir.

 

Sırtından iki kurşunla vurularak ağır yaralanan Brandon Lee, bir an önce hastaneye yetiştirilse de yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış ve aşırı kan kaybından bu hayata veda etmiştir. Aktörün nişanlısı Eliza Hutton, hastaneye vardığında Brandon’ın ölümünün kesinleştiği ana denk gelmiştir.

 

Acı bir tesadüftür ki Brandon Lee’nin filmde canlandırdığı Eric Draven karakteri de nişanlıyken öldürülür.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar ve gece

Nişanlısı Eliza Hutton, hastaneye yetiştiğinde Brandon'ın ölümünün kesinleştiği ana denk gelmişti.

 

Evlenmelerine sadece 17 gün kalmış olan nişanlısı Eliza Hutton ve oğlunu daha 28 yaşındayken kaybeden annesi Linda Lee Emery filmin ne olursa olsun tamamlanmasını ister. Bu sebeple filmin kalan sahneleri Brandon olmamasına rağmen CGI teknolojisi kullanılarak tamamlanır. Tıpkı bu sahnede ki gibi:

 

Ölümünden sonra Brandon Lee’nin mezarı, babası Bruce Lee’nin  mezarının yanına yapılır.

 

 

Ve mezar taşında aktörün son röportajında sanki bir şeyler hissetmiş gibi sarf ettiği şu sözler yer alır:

 

“Hayatınızı derinden etkilemiş bir öğleden sonrasını, daha kaç kez anımsayabilirsiniz? diyor ya, ben filmi izleyince kitabı balkonda okuduğum yıllar öncesinin bir yaz akşamına gidiyorum; o akşamı daha kaç kez anımsayabilirim ki? Yine de her şey sonsuzmuş gibi. Oysa her şey nasıl da hızla tükeniyor.“

 

 

Rolünü kusursuz bir şekilde canlandırmak için vücudunun her yanını buz torbalarıyla saracak kadar işini ciddiye alan, babasının adımlarını özenle takip ederek ilerde büyük bir isim olacağını vaat eden, yetenekleriyle karanlık filmleri başka bir boyuta taşıyan, erken ölümüyle kendini daha da ölümsüzleştiren bir aktördür Brandon Lee.

 

Her filmini izlediğimizde, yaşıyor olsa nasıl bir ikon olabileceğini düşündüğümüz ve ölümü ona asla yakıştıramadığımız güzel insan  Huzur içinde uyu.

 

“Eğer sevdiğimiz kişiler bizden çalınmışsa onları yaşatmanın yolu onları sevmeyi bırakmamaktır. Binalar yanar, insanlar ölür, ama gerçek sevgi sonsuza kadar sürer.”

 

BURCE  LEE’Yİ  BİYOLOJİK SALDIRIYLA YOK ETTİLER..

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

Bruce Lee Kimdir?

Bruce Lee, aktör ve dövüş sanatları uzmanı. 27 Kasım 1940'ta San Francisco'da dünyaya geldi. 1939 yılında, Hong Kong'lu bir opera sanatçısı olan babası, eşi ve üç çocuğuyla beraber Amerika'ya yerleşti. Annesi ona bir Amerikan ismi koymayı düşünmüyordu fakat hastanedeki hemşireler ona, Keltçe'de güçlü insan anlamına gelen "Bruce" diye hitabediyorlardı. Henüz üç aylıkken ilk filminde yeraldı.

 

1941 yılında Lee ailesi Hong Kong'a geri döndü. 1946 yılından itibaren yirmi filmde çocuk oyuncu olarak yer aldı. Oyunculuk dışındaki zamanlarında dansla ilgilenen Lee, bu yıllarda birde cha-cha yarışması kazandı.

 

Gençlik yıllarında Hong Kong sokak çetelerine dahil olan Lee, dövüş yeteneklerini geliştirmek için, 1953 yılında kung-fu dersleri almaya başladı. 1959 'da dövüşler yüzünden polisle sorunlar yaşadı ve annesi tarafından Amerika'ya, Seattle'daki aile dostlarının yanın yollandı.

 

Lise eğitimini tamamladıktan sonra, Washington Üniversitesi'nde felsefe eğitimi aldı. Bu sırada da Hong Kong'ta eğitimini aldığı Wing Chun tarzı dövüş sanatının derslerini vermekteydi. Bu yıllarda tanıştığı Linda Emery ile 1964 yılında evlendi. Seattle'da kendine ait bir dövüş sanatları kursu açtı. Daha sonra eşi Linda ile California'ya taşınan Lee, Los Angeles ve Oakland'da iki yeni kurs açtı. Bu kurslarda Lee genellikle Jeet Kune Do tarzıyla ilgili dersler verdi. Steve Marquin, Karem Abdul Cabbar, James Caburn, Don Inosanto gibi ünlü isimler öğrencileri arasında yer aldı. 1965 yılında oğulları Brandon Lee ve birkaç yıl sonra da kızları Shannon Lee doğdu.

 

1964 yılında Ed Parkers ile ilk çıkışını yaptı. Daha sonra da kendisi için çok iyi bir çıkış olacağını düşündüğü dizi, "Gren Hornet"ta yer aldı. Ancak bu dizi bir sezon yayında kaldı. James Garner' ın oynadığı "Marlove" adlı filmde de küçük bir rolü oldu.

 

1970'li yıllarda hem Hong Kong'dan, hem de Hollywood'dan birçok teklif aldı. 1972 yılında, Asya'da büyük bir film yıldızı haline geldi ve kendi yapım şirketi olan, Concorde Pictures'ı kurdu. Bu dönemde sırtından çok ciddi bir sakatlık geçirdi. Doktorların tavsiyesi üzerine altı ayını yatakta sırtüstü yatarak geçirmek zorunda kaldı. Yatmak zorunda olduğu dönemde "Jeet Kune Do Tao" adlı kitabını yazmaya başladı ama tamamlayamadı. Ölümünden sonra bu kitabı eşi Linda tamamladı.

 

20 Temmuz 1973 tarihinde, otuz iki yaşındayken hayatını kaybetti. Bruce Lee'nin ölümü beraberinde birçok iddayı da getirdi. Sağlığının gayet iyi olduğu biliniyordu. Baş ağrısı için Equogesic adlı bir ilaç aldı ve uzandı. Uyuya kalan Lee bir daha hiç uyanamadı. Hastaneye ulaştırıldığında çoktan ölmüştü. Ölüm sebebinin beynindeki tümör olabileceği düşünüldü ama sebep tümör olmasa bile bu şekilde çok fazla yaşaması da mümkün görünmüyordu. Ölümünden iki ay önce de bir beyin travması geçirmişti. Öümü tüm Hong Kong 'u yasa boğuldu.

 

31 Mart 1993 tarihinde, oğlu Brandon Lee'de babası gibi tartışmalı bir şekilde, "The Crow" filminin çekimleri sırasında, karnından vurularak öldü.

 

Bruce Lee, Seattle'daki Lake View mezarlığına gömüldü. Daha sonra Oğlu Brandon Lee'de aynı yere, babasının yanına gömüldü.

 

 

 

ETİKETLER : KURDİSTAN ve DÜNYADA SİYONİST SUİKAST SAVAŞLARI İLE YOK EDİLİYORUZ İNSANLIK YOK EDİLİYOR..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA