Gazeteci Akkuş’tan 15 Temmuz Demokrasi Gazileri Terör Mağdurları ve Şehitleri Yardımlaşma Derneğine Ziyaret

Ziyarette Kocaeli 15 Temmuz Demokrasi Gazileri, Terör Mağdurları ve Şehitleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Solmaz Dane ile başkan yardımcısı iş insanı Abdin Öztürk yer aldılar
Bu haber 2020-07-14 11:46:29 eklenmiş ve 7432 kez görüntülenmiştir.

 

Gazeteci-Yazar Murat Akkuş 15 Temmuz Demokrasi Gazileri Terör Mağdurları ve Şehitleri Yardımlaşma Derneği Kocaeli şube başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarette Kocaeli 15 Temmuz Demokrasi Gazileri, Terör Mağdurları ve Şehitleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Solmaz Dane ile başkan yardımcısı iş insanı Abdin Öztürk yer aldılar.

15 Temmuz Demokrasi Gazileri Terör Mağdurları ve Şehitleri Yardımlaşma Derneği Kocaeli şube başkanı Dane ziyarette yaptığı konuşmada; “Bügün her zamankinden çok demokrasimize, değerlerimize sımsıkı sarılma zamanıdır. Dış güçlerin oyuncağı olan hain şebekeler ile emperyal güçlerin ülkemiz üzerinde toplum mühendisliği yapmalarına asla izin vermeyeceğiz. Her konuda artık söz milletimizindir. Sizlerin ziyaret ve destekleri bize güç vererek sevindirmektedir. Ziyaretiniz için teşekkür ederiz. “ şeklinde konuştu.

 Gazeteci-Yazar Akkuş ise yaptığı konuşmada; “Bu ülke ne çekti ise darbecilerden, darbe heveslilerinden çekti. Demokrasimizi gerileten hep bu zihniyet ve yaklaşımlar olmuştur.” dedi.

Sohbet havasında geçen ziyaret anı fotoğraflarının çektirilmesi ve  5 Temmuz Demokrasi Gazileri Terör Mağdurları ve Şehitleri Yardımlaşma Derneği Kocaeli şube başkan Solmaz Dane hanımefendinin gazeteci-Yazar akkuş'a Bayrak hediye etmesiyle ile son buldu.

   

ETİKETLER : Gazeteci Murat Akkuş’tan 15 Temmuz Demokrasi Gazileri Terör Mağdurları ve Şehitleri Yardımlaşma Derneğine Ziyaret
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA