Yazar Murat Akkuş Bayrak Sevdalısı İş Adamını Ziyaret Etti

Akaryakıt alanında, Kocaeli başta olmak üzere Türkiye’nin farklı noktalarında faaliyetlerini sürdüren Öztürk Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdin Öztürk, ay yıldızlı bayrağımıza olan sevdasıyla öne çıkan bir isim
Bu haber 2020-07-14 10:59:32 eklenmiş ve 996 kez görüntülenmiştir.

Doğu Anadolu Temsilcimiz Gazeteci/Yazar Murat Akkuş, bayrak sevdalısı iş adamı olarak tanınan Öztürk Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdin Öztürk’ü Kocaeli’deki ofisinde ziyaret etti.

Akkuş ziyarette yaptığı konuşmada; Iğdır'lı hemşehrimiz Abdin Öztürk , vatan ve bayrak sevgisini bulunduğu her yere taşıyor. Bunun yanında çok sayıda  işsiz gencide istihdam ettiğini biliyoruz. Yardım sever ve vatansever bu davranışı ile tüm dostlarının ve  yurttaşların takdirini topluyor.” Dedi.

Keçi tüyünden yapılmış Bayark Hediye etti

İş insanı Öztürk ise yaptığı konuşmada ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek gazeteci Akkuş’a başarılar diledi. Öztürk sohbetten sonra Gazeteci Yazar Murat Akkuş’a bir bayrak hediye etti. Akkuş, Öztürk’e bu değerli armağandan ötürü teşekkür ederek çalışma ofisine asacağını söyledi.

Abdin öztürk Bayrak sevdalısı iş adamı diye tanınıyor     

Akaryakıt alanında, Kocaeli başta olmak üzere Türkiye’nin farklı noktalarında faaliyetlerini sürdüren Öztürk Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdin Öztürk, ay yıldızlı bayrağımıza olan sevdasıyla öne çıkan bir isim. Öztürk Grup’un dağıttığı Türk bayrakları, ülkemizin farklı bölgelerinde dalgalanmaya devam ediyor. Vatan ve bayrak sevgisiyle dolu olan Iğdırlı Öztürk ailesi, kendilerine ait bütün benzin istasyonlarına dev bayraklar dikiyor. Kocaeli başta olmak üzere, her yerde bayrağımızı dalgalandırıyor.

ETİKETLER :
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA