KORKMAZ’DAN HASTAHANE BİNASI ve SINIRSIZ BURS..

Pandemi ile birlikte sağlık sektörüne yardıma el atan Korkmaz, sağlık çalışanlarına önemli yardımlar ve katkılarının yanı sıra, sayı sınırı olmadan ülkemizin önde gelen ünv. Kazanan desteğe muhtaç tüm kız öğrencilere de burs verecek..
Bu haber 2020-06-23 16:26:35 eklenmiş ve 831 kez görüntülenmiştir.

 

KORKMAZ’DAN HASTAHANE BİNASI ve  SINIRSIZ  BURS..

 

SBK Holding Kurucu Başkanı EastWest International Yönetim Kurulu Üyesi Sezgin Baran Korkmaz ülkemize, insana, eğitime, öğrenciye, sağlığa, spora, gençliğe.. Türkiye tarihinde kimsenin yapamdığı hizmetlerle adını genç yaşına rağmen altın harflerle insanların gönlüne yazdıran bir işadamı.. Toplumsal anlamda TR toplumunun en çok sevdiği saydığı hayırsever işadamı olarak 1. sırada..

 

Onlarca yurt, okul, binlerce örenciye ve yoksula yardımın yanı sıra her yıl onlarca projeye imza atmaktadır..

 

Pandemi ile birlikte sağlık sektörüne yardıma el atan Korkmaz, sağlık çalışanlarına önemli yardımlar ve katkılarının yanı sıra, Çapa Tıp Fakültesi içinde yer alan hastane binası inşaatının yanı sıra Korkmaz sayı sınırı olmadan ülkemizin önde gelen ünv. Kazanan desteğe muhtaç tüm kız öğrencilere de burs vereceklerini açıkladılar..

 

Korkmaz sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada.. İki ay içinde bitecek olan hastahanenin yapılmasına ön ayak olan hocalara teşkkür eerek paylaşım yaptı.

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan

 Korkmaz, Yapımı iki ay sonra bitecek olan Çapa Tıp Fakültesi içinde yer alan hastane Binasını yapmamıza önayak olan olan  Çok kıymetli Prof.Dr.İsmet Nane ve  Prof.Dr. Tufan Tükek hocalarımıza Sonsuz Teşekkürler.. dedi.

 

KIZ ÖĞRENCİLERE BURS,  2020-21 EĞİTİME GENÇLİĞE DESTEK TÜM HIZI İLE SÜRÜYOR..

 

Boğaziçi, ODTÜ ve Galatasaray Üniversitelerini Kazanan Kazanan Öğrencilere Sayı Sınırı Olmadan Destek Vereceklerini Belirten  Korkmaz,

 Görüntünün olası içeriği: ağaç ve açık hava, şunu diyen bir yazı 'ORTA DOĞU TEKNIK UNIVERSİTEŞİ MIDDLE EAST TECHNICAL UNIVERSITY'

“Bu yıl Boğaziçi ,ODTÜ ve Galatasaray Üniversitesi’ni kazanacak olan Babasını kaybetmiş veya sorumsuz babaları olan tüm Kız öğrencilerine vakfım Konaklama seyahat dahil tüm ihtiyaçlarını karşılayacakları burs verecektir. Sayı sınırı yoktur.” Diyerek Eğitime, gençliğe, ülkemize  olan duyarlılığını, katkısını ve desteğini birkez daha ortaya koydu..

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü, ağaç ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, çim, ağaç, ev, gökyüzü, açık hava ve doğa

Boğaziçi Ünv..

 

BARAN KORKMAZ İLGİLİ HABERLER TIKLAYINIZ..

ETİKETLER : KORKMAZ’DAN HASTAHANE BİNASI ve SINIRSIZ BURS..
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA