TC REJMİ İLE LİNÇ KÜLTÜRÜ MİLLİ KÜLTÜR OLDU..

Yüzyıllık diktatör tc rejiminde, Siyasi görüşler faklı olsa da Türkiye’de yaşayan ezici çoğunluğun ortak milli duygusu: Linç..
Bu haber 2020-06-22 09:40:06 eklenmiş ve 632 kez görüntülenmiştir.

 

TC REJMİ İLE  LİNÇ KÜLTÜRÜ MİLLİ KÜLTÜR  OLDU..

 

Yüzyıllık diktatör tc rejiminin vatandaşa verdiği en önemli milli duygu linç:  BİRÇOK YAZAR, SİYASETÇİ VE AKADEMİSYENİN DE BELİRTTİĞİ GİBİ .. Siyasi görüşler  faklı olsa da  Türkiye’de yaşayan ezici çoğunluğun ortak  milli duygusu: Linç..

 

İngiliz siyon emperyalizminin Kemalist diktatörlükle sahte  bir türk ırkı üzerine inşa ettiği kurguladığı rejim, yüzyıldır ulu türk gazı ile darbeci faşist ana yasasıyla hergeçen  gün vatandaşın psikolojisini daha da bozmaktadır..

 

Kemalist diktatörlük, darbe anayasası  üzerine bina edilen ırkçı tc rejimi vatandaşı psikolojik sorunlu, şizofren bir yapıya hızla kaydırmaktadır..

 

Halk ülkemizde yüzyıldır ülkemizi derinden işgal eden siyonist soykırımcı derin işgali çözemediğinden herkes muhalif görüşteki vatandaşı kendi düşmanı san ediyor.  Diktatörlük ve ırkçılık doğuran tc rejiminin çözülmemesi halkta öfke patlaması ve psikolojik sorunlara ve linç kültürüne yol açmaktadır.

 

Osmanlının bu topraklardan ekarte edilmesinin üzerinden yüzyıl geçti. Dünyada adalet nizam kalmadı. Uyduruk tc gibi rejimlerde ulu türk ırkçılık ve gazlarıyla halklar soykırıma açık sürülere, psikolojik sorunları tavan yapan hastalara dönüştürülmeye başlandılar..

 

Ama ne hikmetse HDP-Gelecek Partisi vb. istisnalar dışında ne siyaset, ne basın, nede aydın diye geçinenler ülkemizdeki sorunların ana kaynağının tc rejiminin, sisteminin kendisi olduğunu söylemiyorlar.. Bunu söylemedikleri gibi, darbe hırsızlık-yolsuzluk-yoksulluk-soykırımın..  ana kaynağı olan kemalist diktatörlüğü kutsamaktadırlar. 100 yıldır bizi, ülkemizi düşüren bu diktatör rejimi hemde kanun ve zor gücüyle çözüm adresi olarak göstermektedirler..

 

Sivil, askeri, ekonomik, kültürel darbe ve soykırımların.. bütün bunların müsebbibi olan kemalist diktatörlük hala hepsinin tek referansı.. Bu yalan dolan ortamında bu ırkçı siyonist rejimde binbir yalan-dolan-oyun ile kuşatılan vatandaş içine alındığı ölümcül çemberi çözemediğinden vatandaşı her geçen gün kafayı iyice bozmakta,  psikolojisi bozulan bir bireye döçnüşmektedir..

 

İktidar kanadı linç kültürünü yaygınlaştırırken..  Buldan, Davutoğlu,  Akşener gibi siyasetçilerle CHP gibi muhalif ve muhalefet çevreleri ise:

 “Milli spor: Güreş

Milli yemek: Kuru fasulye

Milli içki: Rakı

Milli içecek: Ayran

Milli duygunun ise  artık ‘Linç’ duygusunun olduğundan hemfikirler..

 

TC YIKILIP ANADOLU-MEZOPOTAMİA CUMHURİYETİNE DÖNÜŞMELİDİR..

Sokakta linç kültürü, sosyal medyada linç kültürü, siyasette linç kültürü, toplumsal alanda linç kültürü giderek tüm ülke sathını kaplamaktadır. Rejim değişip dönüşmese linç dalgası tcnin kendisine yönelecektir..

Yani tc yi tüm halkları dilleri dinleri ırk-dil-din-mezhep üstü kapsayan Anadolu cumhuriyetine dönüştürecek bir sisteme çekemezsek..  80 milyon giderek kafayı yiyecek ve önüne çıkan herşeye saldıracak.. Tc sistemini kuran Siyon Derin işgalciler kaçacak delik arayacaklardır..

 

ETİKETLER : Yüzyıllık diktatör tc rejiminde Siyasi görüşler faklı olsa da Türkiye’de yaşayan ezici çoğunluğun ortak milli duygusu: Linç..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA