İŞ DÜNYASI CEMAL YILDIZ’IN 40’INDA BULUŞTU..

Turizim-Hizmet, temizlik, gıda, inşaat gibi bir çok sektörde iş yapan geçen ay hakkın rahmetine kavuşan iş adamlrımızdan Cemal (Kemal) Yıldız 40. Gününde anıldı..
Bu haber 2020-06-20 13:11:35 eklenmiş ve 889 kez görüntülenmiştir.

 

İŞ DÜNYASI CEMAL YILDIZ’IN 40’INDA BULUŞTU..

 

Turizim-Hizmet, temizlik, gıda, inşaat gibi bir çok sektörde iş yapan geçen ay hakkın rahmetine kavuşan iş adamlrımızdan Cemal (Kemal) Yıldız 40. Gününde cuma namazının ardından Kavacıktaki ikametgahlarında evinin önünde anıldı..

Yakın akraba gurubuna yönelik yapılan anmaya yine yüzlerce iş adamı katıldı. Okunan dua ve kuran ve mevlite eşlik ettiler..

Gelenek-görenek ve dini törenlerimizin en güzel özelliklerinden bir olan Kuran-Mevlit ve dua okuyarak anma töreninde birbirinden değerli hocalar yer aldı..

Rahmetli-Kemal Yıldız

 

Tören yakın akraba ve arkadaş gurubunun yanı sıra yine yüzlerce iş adamı stk temsilcisi katıldılar.

Rahmetli Cemal  Yıldızın çocukları Murat,  Mevlüt, Yusuf  Yıldız,  amcaları Celal Yıldız, Yılmaz Yıldız, iş dünyamızın önde gelen simalarından Akif Yıldız,  İrfan Koç,  İsmail Koç, genç iş adamlrımzdan Alican Koç, Yeğenleri Ali Emre, Sedat Yıldız, Yıldız ailesinin önde gelen simalarından Ayhan Yıldız, Tahsin Yıldız, İş-stk dünyasından Zeki Avşar, Suat Askeroğlu, Bülent Avşar, Necat Asker, Mustafa Avşar, Tuncay Avşar.. gibi onlarca iş adamı, stk temsilcisi, siyasi parti temsilcileriden de yoğun bir katılım oldu.

 

HABERİN FOTO GALERİSİ

 

 

HERŞEY DÖRT DÖRTLÜKTÜ..

Törende Villa Bosphorous, Kandilli Balıkçısı Suna Abla gibi İstanbul boğazının en ünlü mekanlarının en ünlü aşçılarından Cemil Özer, şef Necati Aktürk gibi kendi dalında profesyonel -uzman bir ekip tarafından yemek servisi yapıldı..

Pandemi kurallarına riayetten, dua ve yemeklere servise, yapılan hizmetlere  kadar herşey dörtdörtlüktü..  Yıldızı anmaya gelenler baştan sona dualra eşlik ettiler.  Yapılan hayır hasenat ve dualrın kabul olmasını dilediler..

İs-stk anma-1

İs-stk anma-2

ETİKETLER : Turizim-Hizmet temizlik gıda inşaat gibi bir çok sektörde iş yapan geçen ay hakkın rahmetine kavuşan iş adamlrımızdan Cemal (Kemal) Yıldız 40. Gününde anıldı..
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA