KÜRTLER, DEVRİMCİ –DEMOKRATLAR.. FAŞİST TC BASININI BOYKOTA HAZIRLANIYORLAR..

Türkiye basın özgürlüğü, ifade özgürlüğü.. alanlarında dünyada 180 ülke arasında son sıralarda..Kürtler söz konusu olduğunda ise en sondan 1. ülke oluyor..
Bu haber 2020-06-17 23:13:06 eklenmiş ve 675 kez görüntülenmiştir.

 

KÜRTLER, DEVRİMCİ –DEMOKRATLAR..  FAŞİST TC BASININI BOYKOTA HAZIRLANIYORLAR..

 

Türkiye basın özgürlüğü, ifade özgürlüğü.. alanlarında dünyada 180 ülke arasında son sıralarda..Kürtler söz konusu olduğunda ise en sondan 1. ülke oluyor..

 

Son olarak söyleyeceğimizi başta ifade edelim.. Haber türük, cnn türük.. adları ile Türk'ün de adını kirleten bu uyduruk siyonist-masonik  basın yayın, bu faşist basın yayına kürtler başta olmak üzere, devrimci, demokrat, aydın, muhalif hiç ama hiçkimse ne ilan vermeli, ne izemeli nede kaale almalıdır.. Bu faşist düşkünler kendi kendilerine çalıp  oynamalı. Aksi kendi ülkemizde, bizim vergilerimizle, bizim paramızla, kendi paramızla kendi kendimize adeta 24 saat küfür ettiren gerzeklerden farkımız kalmaz. Halk olmaktan çıkıp koyun sürüsü oluruz.. Bu anlamda ülke geneli ambargo uygulamalıyız..

 

Özellikle HDP’yi 24 saat tartışıp bir HDP liye dahi yer vermeyen faşist medyanın tümüne ambargo konulmalıdır.. HDP ba olmak üzer bu faşizan basın-yayın organlarının listeleri il-il.. mahalle mahalle dağıtılıp izlenmeleri yasaklanmalıdır.. Dinsizin hakkından imansız gelir.. Bu kavatlar bizim pğaramızla bizim vergilerimizle bize 24 saat küfr ediyorlar. Ambargo uyguluyorlar..

 

Söz konusu Kürtler, devrimciler, demokratlar, ehli iman düzgün müslümanlar, doğruyu, hakikatı ifade eden ateistinden diğer meslek guruplarına dahi kimseyi kürtler söz konusu olduğunda yayına almıyorlar..  Basın-yayın, televizyon, internet..  vb. deve kuşu misali kafalarını kuma gömüp yayın yapıyorlar.. Ülkemizden dünyadan çıkıp uzayda kayboluyorlar. Kendi kendilerine çalıp oynayıp fıs-kos yapıyorlar..

 

Dünyanın hiçbir demokrasisinde, demokrasi, insanlık  tarihinde görülmemiş bir ambargo ile Kürtler devrimciler, demokratlar.. Kısacası vatandaş kuşatılmış durumda..

 

Devlet kanalları, yandaş kanallar, faşist kanallar, faşist basın yayın neredeyse 24 saat Kürtleri, devrimcileri, demokratları çekiştiyorlar.. Ama herne hikmetse tartıştırdıkları hdp olsun suçlama getirdikleri insan kurum firma, özel- tüzel kişilik temsilcileri yoktur. Kendi kuklarını çıkarıp gak-guk yaptırıp salya sümük saldırıp programlarını bitiriyorlar..

 

Ve  bu programlara da tartışma, analiz programları diyorlar.. Kargalar izlese gülünecek programları analiz haber, memleket meselsi, teröle mücadle.. zart-zurtları uzattıkça da uzatıyorlar..

 

Siyonist-faişist karekterler salya sümük HDP ilk sırada, diğer devrimci-demokrat-gerçek müslüman kesimler.. 2. Sırada saldırıp-saldırıp duruyorlar..  Bu programların hiçbirinde hiçbiri ey devlet sen terörle mücsadele ediyorum diyorsun, bu mücadelenin en önemli ayağı siyasi-sosyal ayak değilmi ve asıl sorulması gereken soru neden kürdistanda örneğin Afrinde kürtçeyi yasaklayıp Kürtleri abd-siyonist israil cenahına kaydırıyorsun.. Teröle mücadele adı altında asimilasyon –insanlık suçu işleyip 80 milyon vatandaşı  kandırmaya utanmıyormusunuz..

 

Dünyanın hiçbir yerinde böylesine komedi faşizan faşist programlar yoktur. Yani bari sokaktan birini bulup gırgırına da olsa ula hemo sen hnin –  memo sende  c nin vb. temsilcisi olarak katıl diye espri  anlayışları bitmiş bitik faşizan hasta bir kafa tüm ülkeyi istisnalar dışında basın yaın alanını işgal etmişlerdir..  Sokakta herhangi bir kürdü, rum-ermeniyi geçtik .. programlarına muhalif bir türkü, lazı, çerkezi, abazı, arabı, azeriyi, terkemeyi.. yani toplumuın diğer kesimlerinden aydın, muhalif bir insanı  bile programlarına almayacak kadar faşistleşip düşmüşlerdir..

 

NEDEN BÖYLE YAPIYORLAR..

 

Yüzyıllık faşist tc bütün ayakları ile çatırdıyor, çöküşte. Sadece faşist  tc değil dünya genelinde ulus devlet faşizmi- bütün diktatörlükler, PARADAN PARA KAZANAN GASPÇI-SOYGUNCU SERGERDELER çatırdıyor, çöküyor. Terörist siyonist israilden, Rusya, Çine..  faşist-diktatör devlet erki insanlığın uyanması ile gezegenimizi terk ediyor..

 

ABD, Avrupa, Asya.. Kıtalarda halklar uyandı.. Siyonist faşizmin yüzyıllardır dünyaya dayattıkları tüm  put-totemleri yıkma dönemine geçtiler..

 

Kısa bir zamanda bu fırtına terörist israilden faşist tc’ye tüm faşist yapıları, yapılanmaları yerle bir edecek.. Filistinden Rusyaya ırk-dil-din-mezhep, sahte-suni-sınırüstü  yeni bir siyasal yapılanma giderek tüm dünyayı sarıyor..

 

Kürtler Çarlık-Osmanlı yıkıldığında kendilerine dayatılan ulus devlet faşizmini kabul etmediler. Halklar kardeştir. Hiçbirini dışlamıyoruz, Biz Osmananoğullarından memnunuz. Kefere TC’yi –Roma Reş-i (Bizans) istemiyoruz dediler ve yüzyıldır soykırım çemberine alındılar. İnsanlık soykırıma alınanın Kürtler şahsında bütün insanlık olduğunu görmeye ve analmaya başladı.. Yani kürdün bizans-romareş olarak gördüğü faşist yapılanma siyonist-ingiliz oyunları ile sahte bir türk ırkı sahte bir devlet kurdurarak yüzyıl boyunca insanların vatandaşların beynine saldırsı sadece tc de değil dünya genelinde çözüldü..

 

Bu saldırının arkasında siyonist israile bağımlı birkaç siyonist aile ülkemizi ulutürk oyunu ile derinden ele geçirdiler. İmtiyazlı dokunlumaz aileler perde arkasında biz koyunları diledikleri gibi yüzyıldır kırıyorlar.. Bu namussuzlar düzelmezlerse Kurdlerin inlerine doğru yola çıktıklarını analyıp gördüklerinden.. ellerinden gelse 24 saat ülkeyi karanlığa gömerler..

 

Yani Kurd sorunu dünya sorunu, kurd sorunu insanlık sorunu ve dünya kürtleşiyor.. ırk-dil-din-mezhep sınırları kalkıyor.. Sahte ulutürk-ulukürt numaraları bitiyor.. Ve Türkiye kürtleşiyor.. Bundan dolayı bu derin işgalciler koyu karanlık perdelerle.. ülkeyi karanlığa boğuyorlar.. Ama güneş balçıkla sıvanmaz..

 

Yani 5-10 yıl içinde ırk-dil-din-mezhep ayırımı yapmayan gerçek vatandaş ülkemizi yüzyıldır mezbahaya çeviren faşist-siyonist yapıyı gömecek yeti-yetkinliğe erişerek ülkesinin sahibi ve yöneticisi oluyor.. Anadolu –Mezopotamia halkları Kurdler öncülüğünde  roma-reşi yıktıkları gibi bütün dünya sathına da yaydılar.. Bu sefer kurdlar yalnız değil amerikalı, rumu,rusu, çinlisi.. bütün dünya halklarıyla yürüyüşe geçtiler..

 

Yani bu gemi (TC ve gezegendeki tulus devlet faşizmi ) batıyor. Ama  batan halklar ve vatandaş değil, yüzyıllardır dünyayı derinden işgal eden  siyon-vahşi kapital .. Kurtulmak istiyorlarsa kurdlar başta olmak üzere halklara vatandaşa, dünya halklarına oyun yapmaktan biran önce vazgeçmeliler aksi iş işten geçecek bir fırtına başladı. Siyon kapital dünyayla oynamaya devam ederse dünyayla birlikte gömülecek bir döneme de girmiş bulunmaktayız..

 

ETİKETLER : KÜRTLER DEVRİMCİ –DEMOKRATLAR.. FAŞİST TC BASININI BOYKOTA HAZIRLANIYORLAR..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA