BEYKOZ TÜM EMEKLİLER SENDİKASI BASIN AÇIKLAMSI..

Tüm Emekliler Sendikası Beykoz-Şile Şubesi Paşabahçe Meydanında Emeklilere yönelik haksızlıkların giderilmesi için Beykoz-Paşabahçe Meydanında basın açıklaması yaptı.
Bu haber 2020-06-16 09:25:15 eklenmiş ve 651 kez görüntülenmiştir.

 

BEYKOZ TÜM EMEKLİLER SENDİKASI BASIN AÇIKLAMSI İLE EMEKLİLERE YÖNELİK HAKSIZLIĞIN GİDERİLMESİNİ İSTEDİ..

 

Tüm Emekliler Sendikası Beykoz-Şile  Şubesi  Paşabahçe Meydanında Emeklilere yönelik haksızlıkların giderilmesi için Beykoz-Paşabahçe Meydanında basın açıklaması yaptı.

 

Basın Açıklamsına geçmeden önce sendikanın mali sekreteri Yavuz Kaya Pandemi koşullarına yönelik güzel bir açıklama yaparak azami dikkat istedi. Sağlık emekçilerine saygı-sevgilerimizi iletiyoruz, ülkemizin ve dünyamızın bir an önce bu illetten kurtulmasını istiyoruz  dedi. Basın açıklamsı sırasında Maske dağıtımı yapıldı.

 

Kaya,  halen 1500 civarında emekli aylığı alanların olduğunu, bu rakamın temmuz maaş zamlarının açlık sınırı olan 2500 altında olmamasını, Emekli maaşlarının ise yoksuluk sınırı olan 7000 tlnin altında olmamasını, emekçi ve  emeklilere yönelik bu adaletsizliğin giderilmesini istiyoruz. Kaya, Türkiye geneli hak arayaışlarını eş zamanlı olarak örgütlü oldukları her yerde yine kamu oyu ile paylaşacvaklarını da ifade ettiler..

 

Haberin foto galerisi tıklayınız..

 

 

 

BASIN AÇIKLAMSINI İSMAİL HAZAR YAPTI..

 

 

 

Taleplerini maddeeler halinde sıralayan Tüm Emekliler Sendikası Beykoz Paşabahçe meydanında düzenlediği  basın açıklamsını Beykoz-Şile Tüm Emekliler Sendikası Toplu Sözlkeşme Sekreteri Hüseyin Hazar Açıkladı. Hazar, hiçbir emekli açlık sınırında yaşamamlı, %4-5 gibi komik zamları redediyoruz, bayram ikramiyeleri en az 2000 olmalı, emeklilerin örgütlenmesinin önündeki soırunların kaldırılması, emeklilerin sosyal yaşama katılımının koşullarının iyileştirilmesi.. taleplerini sıraladılar..

 

Basın açıklamsına  HDP Beykoz İlçe Başkanı Burhan Ateş, Dr. Bora Kaya.. siyasi parti temsilcileri, STK temsişlcileri de katılarak destek sundular.

 

Yapılan basın açıklamsına Tüm Emekliler Sendikası Beykoz-Şile Şubesi başkanı Remziye Demirkol, Örgütlenmeden sorumlu sekreter İbrahim Karadağ sendikanın YK üyeleri ile sendika üyelerinden, emekçilerden de yoğun bir katılım oldu..

 

Basın açıklamsının ardından katılımcılara teşkkür eden başkan Demirkol, Türkiye geneli emeklilerin haklarına yönelik eylem ve etkinlrinin süreceğini ifade ettiler..

 

 

Haberin foto galerisi tıklayınız..

 

 

 

 

ETİKETLER : Tüm Emekliler Sendikası Beykoz-Şile Şubesi Paşabahçe Meydanında Emeklilere yönelik basın açıklaması yaptı.
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA