GELECEK PARTİSİ KUTSAL DEVLETİ GÖMDÜ…

TC de devlet gelişebilecek her vatandaşın önündeki en büyük engeldir. TC yi kurduran siyonist vahşi kapitalin planları doğrultusunda halkın nasıl çökertileceğini, hangi aile,sülale firmaya netür kumpas zarar-ziyan yıkım verileceği yönünde uzmanlaşmıştır.
Bu haber 2020-06-16 07:37:44 eklenmiş ve 721 kez görüntülenmiştir.

 

GELECEK PARTİSİ KUTSAL DEVLETİ GÖMDÜ…

 

Faşist devlet yapılanmasının yüzyıldır vatandaşı nasıl harcadığını.. günümüzde ise vatandaşı nasıl dilenciler, yoksullar ordusuna çevirdiğini.. gören gelecek partisi.. Hiçbir vatandaş devlete bağımlı kalmamalıdır..  diyerek ülkemizde devlet adı altında vatandaşın harcanmaması yönünde en kapsamlı çıkışı yaptı..

 

TC de devlet gelişebilecek her vatandaşın önündeki en büyük engeldir. TC yi kurduran siyonist vahşi kapitalin planları doğrultusunda halkın nasıl çökertileceğini, hangi aile,sülale firmaya netür kumpas zarar-ziyan yıkım verileceği yönünde  uzmanlaşmıştır.. Bu yıkıcı gerçeği  Gelecek Partisi formüle ederek çözüm üretmeye başladı..

 

Gelecek Partisi, insan onurunu siyasetinin merkezine koyan anlayışının gereği hiçbir vatandaşımızın yardıma muhtaç ve devlete bağımlı kalmaması gerektiğine inanır. Sürekli hale gelen sosyal yardıma bağımlılığının siyasete ve demokrasiye zarar verdiği görülmektedir. Partimize göre yoksulluğu azaltacak temel çözüm, bireylere kendilerini yoksulluktan kurtaracak imkânları ve donanımı sağlamaktır. Yeni dönemin ekonomi politikaları bu gerçeği göz önünde bulundurmalıdır.

 

DAVUTOĞLUNDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR TIKLAYINIZ..

 

GELECEK PARTİSİ VİDEO..

ETİKETLER : TC de devlet gelişebilecek her vatandaşın önündeki en büyük engeldir. TC yi kurduran siyonist vahşi kapitalin planları doğrultusunda halkın nasıl çökertileceğini hangi aile sülale firmaya netür kumpas zarar-ziyan yıkım veril
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA