BİNLERCE HEMŞERİMİZ BAŞKAN GENCE TAZİYELERİNİ SUNDULAR..

Sarıyer Belediye Başkanı CHP'li Şükrü Genç'in bu ay’ın 10 da vefat eden annesi Kıymet Genç için binlerce hemserimiz taziyelerini sundular başkana başsağlığı dilediler..
Bu haber 2020-06-13 07:51:43 eklenmiş ve 594 kez görüntülenmiştir.

 

BİNLERCE HEMŞERİMİZ BAŞKAN GENCE TAZİYELERİNİ SUNDULAR..

 

Sarıyer Belediye Başkanı CHP'li Şükrü Genç'in bu ay’ın 10 da vefat eden annesi Kıymet Genç için binlerce hemserimiz  taziyelerini sundular başkana başsağlığı dilediler..

 

Başkanın annesi Kıymet Genç için Sarıyer’de Rumeli Hisarı'ndaki evinin önünde helallik alındı. Taziyeler burada kabul  edildi. Onbinler başkana taziyelerini sundular..

 

Düzenlenen törende CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, CHP İBB Meclis Grup Başkanvekili Doğan Subaşı, siyasi parti temsilcileri, ilçe başkanları, meclis üyeleri Şükrü Genç'ü acı gününde yalnız bırakmadı.

 

HABERİN FOTO GALERİSİ..

 

HEMŞERİ CAMİAMIZ TAZİYELERİNİ SUNDULAR..

Bölge iş-stk dünyamızın da en çok sevdiği-saydığı başkanlar arasında yer alan bir kişilik Şükrü Genç. Bölge iş-stk dünyamız, hemşeri camiamız Genç’i bu acılı gününde yalnız bırakmadılar. Sarıyer Meclis üyemiz Mehmet Yıldız,  Sarıyer ve İstanbuldaki Kars-Ardahan dernek başkan ve yöneticileri, Hoç-Fed başta olmak üzere birçok federasyon, yüzlerce dernek başkanımız, hemşerilerimizin yanı sıra turizm-hizmet sektörünün önde gelen temsilcilerinden Ali-Baba Restaurant, Mer Balık-Palla gibi birçok mekanı işleten genç girişimci iş adamı Kenan Yıldız, Limanda Balık Devriş Arslan, Adem yıldız, Aryas-Aktan Şarküterleri Erdal Yıldız, Saffet  Balıkçılık, Aquaris, Sarıyer yonca kebap.. yüzlerce işletmeci hemşerimizde başkan Şükrü Genç’e taziyelerini sundular, baş sağlığı dilediler..

 

BAŞKANIN ANNESİ MEMLEKETİ GÜMÜŞHANE'DE TOPRAĞA VERİLDİ

Kıymet Genç’in cenazesi (11.06.2020) memleketi Gümüşhane'nin Şiran  İlçesi Kırıntı Köyü'ne  götürülerek toprağa verildi.

 

 

ETİKETLER : BİNLERCE HEMŞERİMİZ BAŞKAN GENCE TAZİYELERİNİ SUNDULAR..
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA