İSLAMCI KEMALİST , TOPAL ÖRDEK – HDP ve KÜRTLER..

İSLAMCI KEMALİST , TOPAL ÖRDEK – HDP ve KÜRTLER..
Bu haber 2020-06-12 07:28:09 eklenmiş ve 924 kez görüntülenmiştir.

 

İSLAMCI KEMALİST , TOPAL ÖRDEK – HDP ve KÜRTLER..

 

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perincik Cumhurbaşkanı Erdoğan için "İslamcı Kemalist' tanımını kullanırken, Vatan partisi, MHP vb. tr deki siyasal yapılanma..  Ahmet Davutoğlu gibi ehli iman-bilgin insanlar, istisnalar dışında HDP’nin kapatılmasını istiyorlar.

 

Gerekçeleri ise hdp pkk ya terörist demiyormuş.. Bunun çözümü halkın bakış açısı ile basit. Bir yasa çıkarılır. Dk. da bir yasa çıkaran akp-mhp bir yasa çıkarır. Kurulan her siyasi parti devletin, kanunun terörist dediği örgüt ve yapılanmaları terör örgütü olarak kabul eder. Ona göre muamele yapar. Kurulan her parti ise plan programını buna göre icra eder.. olmalı. Bu maddeyi kabul etmeyen tüzüğüne almayan partiler ise bırakın kapatmayı açılamazlar diye muğlak olmayan maddeler..

 

Fakat HDP üzerinden süren terörle bağı tartışmasının tam aksi HDP’nin terörle arasına mesafe koyması, terörle ilgi alakası olanları dışlaması gerçeğinin yanı sıra.. Her geçen gün HDP’nin iktidara daha emin adımlarla yürüyüşü.. Kürtler öncülüğünde yüzyıldır Anadolu-Mezopotamya halklarıyla oynayan Siyonist faşizmi, faşist tc yi yıkıp demokratik bir rejime dönüştürme gerçeği.. Siyon-faşistlerin uykularını kaçırmaktadır..

 

Rejmin anan sorunu terör ve terörizm değil daha derin oyunlarla halkı düşürme.. Çünkü bu ülkenin ezici nüfusu kürtler hala dillerini eğitimde, edebiyatta ve yazıda kullanmıyorlar. Türkiye sathını geçin terörle mücadele gibi girdikleri KÜRDİSTAN COĞRAFYASINDA ÖRNEĞİN Rojeva-Efrinde ilk işlleri kürtçeyi eğitimden kaldırmak, kurdurdukları öso vb. çeteler ile gasp-talan ve cinayetlerle kürtleri asimlasyonla kültürel soykırımla imhaya yönelme.. Yani çaktırmadan kürtleri siyonist-terörist israil cenahına kaydırma..

 

Neden istiyorlar, çünkü yüzyıldır kurdurdukları siyonist-ırkçı sahte tc rejmi, sahte türk ırkı tutmadı yıkılıyor.. Türkiye halkı bu ülkede ezici 1. nüfusun Kürtler olduğunu, Sahte türk ırkçılığı ile yutturulan Türk diye  adlandırılan.. ege, marmara, batıda, karadenizdeki nüfusun ırk olarak müslüman rum-rus-ermeni.. vb. halklardan oluşan müslüman nüfus olduğunu anlamaya görmeye başladılar. Kürtlerin inkarı, asimilasyonu, faşist-ırkçı tc anayasası ile bu ülkenin ayakta durmayacağını 80 milyon görmeye anlamaya başladı..

 

Yani Kurd’e yapılan operasyonun yüzyıldır 80 milyona yapıldığını halk görmeye ve anlamaya başladı..

 

Bu görme ve anlama, bu bilinç yükseldikçe de ve terörle her geçen gün daha bariz bir şekilde arasına mesafe koyan HDP’nin 5-10 yıl içinde TR’de iktidara gittiğini, gideceğini anlamaya başladılar. Ve paçaları tutuştu.. Şu anda terör ve terörizmin en büyük darbe vurduğu, zarar verdiği  tek parti hdp..

 

Adı ve sanı tc ile kullanılan gariban çekik gözlü türkün ise bu ülkede %4-5 gibi bir nüfus olduğu bu nüfusun da diğer Anadolu-Mezopotamya nüfusu gibi siyonist tc tarafından yem yapıldığını her alanda soykırıma uğratıldığını aklı başındaki her türk te görmeye ve analmaya başladı.. Şu anda terör ve terörizmin en büyük darbe vurduğu tek parti hdp.. Yani filistinden afganistana tüm halklar derin siyonist soykırım oyunlarının kurbanları olduklarını görmeye ve anlamaya başladılar..

 

Özetle siyonist-ırkçı tc rejmi bütün halkları soykırma uğratan, siyonizme yem eden gezegen üzerinde kurulmuş siyonist-terörist israilden önce kurdurlmuş daha derin bir siyonist soykırım-kölelik rejmi.. Ve 80 milyon bu gerçeği görmeye ve anlamaya başladı..

 

Ve birçok yazı ve analiz haberimizde de belirttiğimiz gibi, müslüman halkların verdikleri kurtuluş mücadelesi üzerine tc yi kurduran, kendi ajanlarını tepeye yerleştiren siyonist- derin işgal, şeytani akıl.. TC yi ilerde kurulacak siyonist-terörist  israili koruma, yayılmasını kolaylaştırma.. Kürdü, türkü, arabı, ruymu, rusu,i ermenisi ile bütün Ortadoğu ve Önasya Halklarını düşürme için diktatör tcyi  yani türkü-ye’yi inşa ettiler..

 

Bu diktatörlüğün Osmanlının yıkımının ardından en ölümcül darbesi Qer ismet döneminde  tc rejmi ile siyonistler birlikte ilk darbeyi Osmanlı türklerine vurdular :

Görüntünün olası içeriği: 9 kişi, şunu diyen bir yazı 'İsmet İnönü dönemi Türkiye'de özel silah sanayiini kurmak için bütün engellemelere rağmen mücadele eden Nuri Killigil Paşa Silah fabrikası kurdu.İsrail'e karşı savaşan Araplara silah satmaya kalkınca fabrikası havaya uçuruldu, Şehit olan bedeninden geriye kalanlar bu ufacık tabuta sığdı. Devlet cenaze töreninde yoktu! Diyanet namazını kıldırmadı!'

--- 2 Mart 1949: Nuri Paşa'nın Sütlüce'de kurdurduğu  silah fabrikasını Nuri paşa ile birlikte havaya uçurdular. Bu silah fabrikasının  yıkılmasıyla Müslüman milletler elleri koları bağlı savunmasız sürülere dönüştüler.. Bu yıkımın 2 faili var siyonist ırkçı tc ile siyonist terörist israil.. Bu anlamda siyonist-ingiliz ajanı tc kurucu kadrolarının mezarlarından çıkarılıp yargılanmaları gerekmektedir.. 

 

Bir taraftan müslüman postu ile tc, diğer yandan siyonist israil karşılarında duracak, oyunlarını çözecek Hiristiyan nüfusta kalmadığından.. Müslümanları o gündür bu gündür ot gibi biçiyorlar..

 

--- Ve bu faşist-siyonist rejim 1948 kurulan siyonist israili ilk tanıyan müslüman ülke oldu. Yani siyonizmin Ortadoğu, Anadolu, mezopmyadaki  Truva atı tc rejmi müslüman ayağı ile Müslümanlara en büyük darbeyi indiriyordu.

 

1959 – Rojeva Amude Sineması Siyonistler-Kripto Kürtler  devrimci numaraları ile siyonizmin döşediği oyunları ilerde çözecek olan ilk okul talebeleri kürd çocukları bir sinemaya doldurarak diri-diri yaktılar, yani Nuri paşayı havaya uçuranlar kürdün çocuğunu hitler gibi diri-diri yaktılar.. Marshal planlları çerçevesinde kürt çocuklarının biyolojik saldırı ile maymunlara dönüştürülmesi, TR vatandaşı ve toplumunun gerizekalılara çevrilmesi..

Günümüzde de abd –İsrail, tc vb. devlet erki yanı sıra terör lejyonları ile, siyonist kapital bir taraftan devrimci heval-heval ayakları ile siyonist sergerdeler tr'de-kurdistanda ve tüm ortadoğuda soykırım operasyonlarını son hız  sürdürürlerken.. Diğer Yandan toprak-tohum-hava-su, genomla oynamalarıyla Filistinden Çin'e bütün dünya halklarını mezbahaya çekilen hayvan sürülerine dönüştürmeye başladılar..

 

 

Sırasıyla Bakalım..

 

25 EKİM 1923 TE TC KURULDU..

TC kurulur kurulmaz ilk işi yüzyıllardır bu coğrafyayı idare eden Osmanlı Ailesini yok etmek oldu.  Ne kadar milli manevi firma, aile, alim, aydın.. varsa Nuri Paşa örneğinde olduğu gibi hepsini biçtiler.

 

Ermeni ve rum tehciri ile malları-mülkleri gasp edilen hiristiyan nüfusun bütün mal varlıkları siyonist-yahudi kripto nüfusa dağıtıldı.. Bunlar türk –kürt adıyla Anadolu ve mezopotamyaya serpiştirilerek Hiristiyan nüfusun topraklarını arazilerini, malvarlıklarını-altınlarını gasp ettiler..

 

Özellikle Ermeni tehciri sırasında gasp edilen altınların akibetini soran Ardahan Mebusu Deli Halit Paşa TBMM de resmen öldürüldü.. 3-4 gün can çekişen vekile müdahale bile edilmedi..

 

Hıristiyan nüfusun işini bitiren siyonizm, ardından kurtuluş savaşının başına ajanlarını geçirerek katışıksız ırkçı-siyonist bir diktatörlük inşa ederek Anadolu mezopotamyadaki tüm kültürleri –halkları soykırıma yöneldiler.

 

Özetle önce Osmanlı bünyesindeki Hiristiyan nüfusu yok eden siyonizm, ardından sahte bir türk ırkı yaratarak Anadolu ve mezopotamyadaki bütün müslüman halkları tc gibi uyduruk rejimlerle imhaya- soykırıma yöneldi. Ve bu soykırım yüzyıldır devam ediyor..

 

25 EKİM 1923 TE TC KURULDU..

 

1924-40’ lara kadar Osmanlının yıkım ihanetini kabul etmeyen, Osmanlıya ihanet etmeyen tek millet olan  kürtler tc ve küresel siyonizm tarafından soykırım çemberine alındı..

 

14 Mayıs 1948: İsrail devlet olduğunu ilan etti. Arap-İsrail savaşı başladı.

 

14 Mayıs 1948: BM, İsrail'i tanıdı. Mısır, Suriye, Ürdün ve diğer Arap ülkelerine silah satışını yasakladı.

 

15 Mayıs 1948: Mısır, Suriye, Ürdün, Lübnan ve Irak İsrail'e savaş açtı.

 

15 Mayıs 1948: Nuri Paşa, İsrail'e savaş ilan eden Arap ülkelerine ilk silah sevkiyatı girişimlerini başlattı.

 

1 Mart 1949: Türk girişimci Nuri Paşa Mısır'dan yüklü miktarda silah siparişi aldı.

 

2 Mart 1949: Nuri Paşa'nın Sütlüce'deki silah fabrikası havaya uçtu. 26 uzmanıyla hayatını kaybetti.

 

24 Mart 1949: "Tam gövdesi olmadığı için" Nuri Paşa'nın cenaze namazı kılınamadı. İmamsız defnedildi.

 

28 Mart 1949: Türkiye, İsrail'i tanıyan ilk Müslüman ülke oldu.

 

1959 – Rojeva Amude Sineması Siyonistler-Kripto Kürtler  devrimci numaraları ile siyonizmin döşediği oyunları ilerde çözecek olan kürd çocukları bir sinemaya doldurarak diri-diri yaktılar, günümüzde de abd –İsrail, tc vb. devlet erki yanı sıra terör lejyonları ile hala soykırım operasyonları sürüyor..

 

1980-90 lar tc limanlarınıda kullanıldığı küresel siyonist çetelerin sağladığı kimyasal silahlarla Halepçe soykırımına imza atıldı..

 

Siyonizmin yahudi halkı için soykırım gettosu olarak kurduğu, içine hapsettiği yahudi halkından tutun.. Filistinden Rusya coğrafyasına Kürtlere kurulan siyonist soykırım tuzağının aslında dünyanın bütün halklarına kurulduğunu ortadoğu ve dünya halkları görmeye başladı..

 

Dünyanın bu gerçeği görmesi Kürtlerin, ulus-devlet faşizmi ve ırkçılığa geçit vermeyerek.. insanlık açısından ne denli asil bir duruş sahibi olduklarını da beraberinde getirdi.. Bu anlamda faşist tc nin en büyük projelerinden biride atokürt oldu. Ama yemedi..

 

Siyonist tc rejmi ne yaprsa yapsın yıkılacağını, Kürtlerin  bugün olmasa ama yarın bu ülkede iktidarı alacağını görmeye başladı.. Bu anlamda faşist-siyonist rejmin bütün şartelleri atmış durumda..

 

Devrimci akpnin rezil akpye dönüşmesi, topal ördek’in başkanlığa geçmesi ile  bu siyonist-ırkçı rejim, bir taraftan hdpnin kapatılması için avaz avaz bağırırken.. diğer yandan rejmi kurtarmak için yeni terimler  icat ediyorlar. Türk kemalist, kürt kemalist vb. biliyorduk. Bir yenisini daha eklediler.

 

İslamci kemalist.. Yani siyonist tc rejminin müslümanlar adına ortaya çıkan akp yi ele geçirdiğinin türkçesi = İslamcı kemalist..

 

Ama hdp kapatılsa da kapatılmasa da .. Farketmez Kürtler öncülüğünde Anadolu-mezopotamya halkları ırkçı tcyi yıkıp yerine bütün halkların var olduğu Anadolu-mezopotamya Cumhuriyetine dönüştürecekler..

 

Ve 2020 Kürtlerin yürüttüğü insanlık ve özgürlük mücadelesi.. Yahudi halkı başta olmak üzere Filistinden Rusyaya ırk-dil-din-sınır, mezhep üstü yeniden bir siyasal bir yapılanma için bütün halklar harekete geçmiş durumda.. Siyonist İsrail, Siyonist tc paçaları tutuşmuş durumda nasıl engelleriz diye çırpınırlaken.. Çözüm topal ördekten geliyor..

 

Kemalist İslamcı.. İşte 2020 gezegen çapında siyonizmin-ırkçılığın faşizmin içine girdiği komediyi en iyi anlatan iki cümle.. İslamcı Kemalist.. Biz Anadolu-Mezopotamyalılar insanlığa dünya konfederasyonunu taşırken.. İnsanlık dünya konfederasyonu gibi konuları tartışırken.. Siyon topal ördekler hala bizleri güdecekleri koyun sürüleri, zan ediyorlar.. Ama önlerinde engel var Kürtler..

 

Erdoğan bu faşist rejmi salladı.. Siyonist-ırkçılar derin işgallerinin, sonlarının geldiğini gördüler.. AKPye kümelendiler, ele geçirdiler.. Gariban Erdoğan bunların gazına gelmesin.. Allah muhafaza bunlar adamı ipe götürür..

 

80 milyon vatandaş ırk-dil-din-mezhep üstü siyon-kriptoları çözüp çembere almasa bunlar buldukları her fırsatta düşürmeye devam edecekler.. Çözülmeleri, ekarte edilmeleri şart..

 

Türkiyenin sorunu hdp değil, TR'nin en büyük sorunu tc ile ülkemizi derinden işgal eden yüzyıldır süren derin siyonist işgal. bu işgali sonlandırmadıkça da hiç bir halkın geleceği olmayacaktır..

 

 

 

 

ETİKETLER : İSLAMCI KEMALİST TOPAL ÖRDEK – HDP ve KÜRTLER..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA