KILIÇDAROĞLU, ASIL CASUSLAR KOZMİK ODAYI AÇANLARDIR, NEDEN YARGILANMIYORLAR..

Kılıçdaroğlu: Casusluğu bu kadar ele- ayağa düşürmeyin, asıl casusluk kozmik odayı açanlardır. Neden dava açılmadı, neden yargılanmıyorlar.. diye sordu..
Bu haber 2020-06-10 05:39:09 eklenmiş ve 472 kez görüntülenmiştir.

 

KILIÇDAROĞLU, ASIL CASUSLAR KOZMİK ODAYI AÇANLARDIR, NEDEN YARGILANMIYORLAR..

 

Kılıçdaroğlu: Casusluğu bu kadar ele- ayağa düşürmeyin, asıl casusluk kozmik odayı açanlardır. Neden dava açılmadı, neden yargılanmıyorlar..  diye sordu..

 


Gazeteciler Müyesser Yıldız ve İsmail Dükel'in "casusluk" suçlamasıyla gözaltına alınmasını eleştiren Kılıçdaroğlu, "Bu kadar da ayağa düşürmeyin bu casusluğu" dedi. Gözaltındaki Yıldız ve Dükel'den de mesajlar geldi. Muharrem İnce, TÜİK'teki görev almaları böyle eleştirdi: Büyümede cici rakamlar geliyor.

 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu gazetecilerin gözaltına alınmalarına tepki gösterdi© picture-alliance/dpa/AA/A. Ozcan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu gazetecilerin gözaltına alınmalarına tepki gösterdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Odatv Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız ve TELE1 Ankara Temsilcisi İsmail Dükel'in "siyasi ve askeri casusluk" suçlamasıyla gözaltına alınmasına sert tepki gösterdi.

 

Partisinin TBMM grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, "Bu gazeteciler ne yaptı? Haber peşinde koşuyorlar, bu kişileri suçluyorlar. Bu kadar da ayağa düşürmeyin bu casusluğu ya. Ne ajanlığı, ne casusluğu" ifadelerini kullandı.

 

CHP lideri, "Barış Terkoğlu, Barış Pehlivan, Hülya Kılınç, Murat Ağırel, Aydın Keser neden içeride?" sorusunu yönelterek "FETÖ taktiğini hepimiz biliyoruz. Önce havuz medyasına yazdırıyorlardı, ondan sonra sabah baskınıyla tutuklama. Casus arıyorlar. Eğer bu memlekette bir casus aranıyorsa, devletin sırlarını terör örgütüne peşkeş çeken birisi aranıyorsa o da Kozmik Oda'yı açanlardır. Bunun hesabını soran var mı? Yok" diye konuştu.

 

Yıldız: Yapılmayan haberin hesabı sorulmak isteniyor

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen "siyasal ve askeri casusluk" soruşturması kapsamında dün gözaltına alınan Odatv Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız, avukatları aracılığıyla gönderdiği yeni mesajda, "Yapılmayan haberin hesabı sorulmak isteniyor" dedi.

 

Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde gözaltında tutulan Yıldız, mesajında gazeteciliğin bir kez daha yargılanmak istendiğini belirterek "Ama iş bu kez öyle bir boyuta geldi ki, yapılmayan haberin hesabı sorulmak isteniyor. Haber kaynağı ile bir şey konuştun, ikna oldun veya olmadın veya doğrulatamadın veya devletin güvenliği açısından sakıncalı buldun; haberi yapmazsın. Veya ilgi ve bilgi alanına girmediğinden yapmazsın. Ben bir haberi en az üç kaynaktan doğrulatmadan yapmam. Hele devletin güvenliğini ilgilendiren konularda -değil kelimeleri- noktayı, virgülü dahi düşünürüm" ifadelerini kullandı.

 

Yıldız, "Biriyle görüşmüşüm, söyledikleri doğru ya da yanlış, haberi yapmayınca, ‘Niye haber yapmadın?' denerek casus olmakla, haberi yapsan da devlet sırlarını ifşa ile suçlanacaksın. "Kırk katır mı kırk satır mı?" yani" diye tepkisini gösterdi.

 

Dükel'den mesaj

TELE1 Ankara Temsilcisi Dükel de avukatları aracılığıyla bir mesaj gönderdi. Dükel, gönderdiği mesajında "Bu süreç geçecektir. Benden casus değil, ancak vatansever çıkar. Hepinize sevgiler, selamlar" ifadelerini kullandı.

 

Dükel'in el yazısıyla bir kağıda yazdığı mesajını oğlu Baturalp Dükel, sosyal medya hesabından paylaştı.

 

DEVRİMCİ KEMAL TC NİN BÜTÜN KALIPLARINI YIKIP GEÇİYOR..

 

Hem tc  tarihinde, hem de chp tarihinde Kılıçdaroğlu ortaya koyduğu performansıyla tam bir devrimci kişilik.  akp nin topluma şırınga ettiği, toplumu düşürdüğü tüm zehirlerin panzehiri olmaya başladı..

CHP yada tc zihniyeti değil ama chp de kümelenen devrimci demokrat yurtsever kesimler Kılıçdaroğlu liderliğinde diktatör faşist ırkçı tc yi gömmektedirler.. Bu TR için yüzyılımızın en büyük devrimci çıkışı bu anlamda CHP iktidarı, Kılçdaroğlu ise devlet başkanlığı koltuğuna hızla ilerliyor..

HDP ve diğer demokrasi güçleri ile yapılacak açık-şefaf net bir ittifak tr ile oynamayı durduracağı gibi,trnin sivil demokratik bir rejme ve anayasaya da kavuşmasını, ingiliz emeperyalizminin yüzyıldır döşediği ataput totem vb. argümanların da olmadığı ciddi bir demokrasiye geçiş kapıları da açılmaya başlandı..

Yani şu anda ülkemizde TR de en büyük devrimci Kılıçdaroğlu.. Ve halkın her kesiminden milyonlar devrimci kemal dönemi geliyor demeye başladılar..

 

 

 

ETİKETLER : KILIÇDAROĞLU ASIL CASUSLAR KOZMİK ODAYI AÇANLARDIR NEDEN YARGILANMIYORLAR..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA