İRAN HALKI, İRANI DERİNDEN İŞGAL EDEN SİYONİST DAMARI ÇÖZMEYE BAŞLADI..

CİA-Mossad ortak operasyonuyla katledilen General Kasım Süleymani'nin güzergah bilgilerini paylaştığı tesbit edilen bir kişiye idam cezası verildi.
Bu haber 2020-06-09 20:11:00 eklenmiş ve 534 kez görüntülenmiştir.

 

İRAN HALKI, İRANI DERİNDEN İŞGAL EDEN SİYONİST DAMARI ÇÖZMEYE BAŞLADI..

 

CİA-Mossad ortak operasyonuyla  katledilen  General Kasım Süleymani'nin güzergah bilgilerini paylaştığı tesbit edilen bir kişiye idam cezası verildi.

 

Başkent Tahran'da basın toplantısı düzenleyen İran Yargı Erki Sözcüsü Gulam Hüseyin İsmaili, Mahmud Musevi Mecd adlı kişinin MOSSAD ve CIA'ya casusluk yaptığını ve Süleymani'nin bulunduğu yerin bilgilerini bu servislerle paylaştığını iddia etti.

 

İsmaili, Mecd'in para karşılığında Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü başta olmak üzere ülkenin silahlı gücü ve diğer emniyet konularıyla ilgili CIA ve MOSSAD'a istihbarat sağladığını savundu.

 

Mecd'in İran yargısı tarafından idama mahkûm edildiğini belirten İsmaili, yüksek mahkemenin de onayladığı cezanın yakında uygulanacağını aktardı.

 

ABD, 3 Ocak 2020'de İranlı General Kasım Süleymani ve Heşdi Şabi Başkan Yardımcısı Ebu Mehdi Mühendis'i, Bağdat Havalimanı'nda düzenlediği bir hava saldırısıyla öldürmüştü.

 

Süleymani katledildiğnde >Doğu Medya olarak asıl katillerinin İran içinde ki siyonist damar, iranı derinden işgal eden siyonist  kanat  olduğunu belirtmiş, İran halkı bu derin siyonist işgali kavramasa içinde bulunduğu soykırım koşullarının dahada ağırlaşacağını belirtmiştik.. 

 

Süleymaniyi abd değil iranın içindeki siyonist damar katl etdi hbr tıklayınız..

 

İran halkı bu derin işgali giderek kavrayacak ve akabinde molla rejminin de Asya coğrafyasında nasıl kominizmle halkları düşüren siyonizmin ajanaları lenin –stalin vb. gibi deşifre edilip ekarte edildiyseler, molla rejminin derin siyonist  işgalininde sonu yaklaşmaktadır..

 

Asyadan Ortadoğuya –Rusyadan Filistine halklar din-dil-ırk-mezhep üstü yeniden bir siyasal yapılanmayla hem gezegenimizden hemde Asya ve Ortadoğudan siyonizmi ve derin siyonist işgali sonlandırmalıdırlar.

 

Yüzyıllardır dünya halklarını insanlıktan çıkaran, soykırıma açık sürülere çeviren, insanı tüketim robotu ve zombiye çeviren siyonist sistemin gezegenimzden def edilmesinin en önemli ayağı İran, TC, İsrail vb. siyonizmin beslendiği bütün faşist ulus devletlerin yıkımı akabinde Asyadan ortadoğuya ırk-dil-din-mezhep üstü yeniden siyasal birlik..  Bu anlamda dünyanın medeniyet nüfusu Kürtlerle yakın akrabalıklarından dolayı fars halkları, türkiye halkları, filistin halkları Rusya federasyonu halklarının dünya alkları ve insanlığın selameti için harekete geçme zamanları gelmiştir..

 

Siyonist terör devleti israil ve siyonizme uşaklık için kurdurulan tc-iran-ırak.syriye sayısına bereket uydu-uyduruk rejimlerin halklarla oynaymayacağı bir siyasal sitem hem Asya-ortadoğu, hemde dünya insanlığının  ana çıkış noktası olacaktır. Aksi milyarlarca insanın zekasının takılı olduğu bir cipli robotun ürettiği bir virisü ile bırakın insanı tüm canlı yaşamı yok edecek tehlikeli bir sürece girdi dünyamız..

 

Bu anlamda kontrolsuz tek bir devlet, tek bir firma kalmamalıdır. İnsanlık dünya  para ve datayı ortak kontrol edecek bir sisteme bu yüzyıl içinde acil geçmelidir.. 

 

Bütün dünya halkları sürekli olarak işlediğimiz bu sistemsel açığı kapatmasa tanrı olduğunu zaneden gerzek insan tipi dünyayı bügün olmaz ama yarın yok edecektir.. İran halkının siyonist molla rejmini, Yahudi halkının da terörist israili ekarte etmje zamanları çoktan geldi, geçmektedir..

 

Doğu Medya- Haber Merkezi - İran

ETİKETLER : CİA-Mossad ortak operasyonuyla katledilen General Kasım Süleymani'nin güzergah bilgilerini paylaştığı tesbit edilen bir kişiye idam cezası verildi.
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA