GAZETECİ YILDIZ VE DÜKELİN GÖZALTINA ALINMASINA TEPKİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR..

GAZETECİ YILDIZ VE DÜKELİN GÖZALTINA ALINMASINA TEPKİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR..
Bu haber 2020-06-09 06:26:04 eklenmiş ve 369 kez görüntülenmiştir.

 

GAZETECİ YILDIZ VE DÜKELİN GÖZALTINA ALINMASINA  TEPKİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR..

 

TELE1 Ankara Temsilcisi, gazeteci İsmail Dükel ve Odatv Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız dün sabah saatlerinde gözaltına askeri casusluk yani vtana ihanet suçlamasıyla göz altına alındılar.

 

Yıldız, avukatı aracılığıyla gözaltındayken gönderdiği mesajda, Emniyet’te su istemesine rağmen su verilmediğini söyledi. Yıldız “Canı sıkıldıkça, 8-10 senede bir suç uyduran devletin suyunu da ekmeğini de istemiyorum. FETÖ'cüsü casusu darbecisi sokakta gezecek şamarı bana indireceksiniz. Ben bunların suyunu da ekmeğini de istemiyorum” dedi.

 

Dükel’inde ifade ettiği gibi uyduruk tc rejmi kurulduğundan beri vatandaşı harcamada adeta bir mucit. Ay da bir yılda bir yeni tip suçlar vb. icat ederek vatandaşı sarıp sarmalıyor, vatandaşı düşürmede mucit bir rejim ve basın özgürlüğü ihlal kapsamında dünya çapında ilk sıralarda..

 

STK’lar, siyasi partiler, gazeteciler  Dükel ve Yıldız’ın gözaltına alınmasına büyük bir tepki gösterdiler.. Gözaltıların temel nedeni gidici olan akp-mhp ittifakının halka doğru bilgi taşınmasını engelleme olduğu belirtildi..

 

TELE1 Ankara Temsilcisi gazeteci İsmail Dükel ve Gazeteci Müyesser Yıldız  gözaltına alındılar..

Aylin Nazlıaka yaptığı açıklamada, basın özgürlüğünde Türkiye'nin 180 ülke içinde 157'nci sırada yer aldığını hatırlatarak, "Bu benim ülkem adına canımı yakıyor. Vatandaşımın haber alma hakkı adına üzülüyorum" ifadesini kullandı.

 

Tezcan,  "Sabaha karşı alınan her iki gazetecinin de vatanseverliğinden gazeteciliğinden hiç kimse şüphe edemez." diye açıklama yaparken, Türkiye geneli gazetecilerin gözaltına alınmasına karşı büyük bir tepki doğdu..

 

Bütün demokrasi çevreleri iktidar halktan bilgi gizlemek halkı yanıltmak halkın haber alam hakkını gasp etmek için operasyonel bir şekilde gazetecileri göz altına alıyorlar..

 

'İktidar hoşuna gitmeyen herkese casus damgası vuruyor'

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü önemli açıklamalarda bulundu. Öztrak, sabah gözaltına alınan gazeteciler İsmail Dükel ve Müyesser Yıldız'la ilgili 'İktidar hoşuna gitmeyen herkese casus damgası vuruyor' derken; vekilliği düşürülen CHP'li Enis Berberoğlu'yla ilgili 'vekilliği Saray'ın vesayeti altındaki TBMM Başkanı tarafından gasp edilmiştir' dedi.

 

 

ETİKETLER : GAZETECİ YILDIZ VE DÜKELİN GÖZALTINA ALINMASINA TEPKİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA