İSRAİLDE ONBİNLER SİYONİST-TERÖRİST İSRAİLE KARŞI YÜRÜDÜ..

İsrail’de onbinler diktatör -siyonist Binyamin Netanyahu’nun Yahudi yerleşim birimleri ve Ürdün Vadisi ilhak planı gibi siyonist projeleri protesto etti.
Bu haber 2020-06-07 21:11:36 eklenmiş ve 598 kez görüntülenmiştir.

 

İSRAİLDE ONBİNLER SİYONİST-TERÖRİST  İSRAİLE KARŞI YÜRÜDÜ..

 

İsrail’de onbinler diktatör -siyonist Binyamin Netanyahu’nun Yahudi yerleşim birimleri ve Ürdün Vadisi ilhak planı gibi siyonist projeleri protesto etti.

 

Filinstinliler ve israllilerin bir araya geldikleri yürüyüşte Almanyada ortaya konan siyonist soykırım oyunlarının bir daha cereyan etmemesi için, yahudi halkının bir daha soykırım koşullarına çekilmemesi için siyonist israil rejminin yıkılarak kardeş olan filistin ve yahudi halkının ortak yaşayacağı bir devlet inşa edilmelidir görüşünü savunuyorlar.. Göstericiler ırkçılık-siyonizm ve terörizm karşıtı pankartlar taşıdılar..

 

Siyonist natanahu ve onun patronu küresel soykırımcıların bir daha yahudi halkını kullanmayacaklarına, soykırım koşullarına çekemeyeceklerine vurgu yapan onbinler.. Gezegen çapında siyonizmin dünyaya döşediği tüm ulus devlet faşizmi.. yerlebir edilene kadar bütün dünya halklarının mücadelesininde giderek yükseleceğini belirttiler..

 

İsrail’in başkenti Tel Aviv’de bulunan Rabin Meydanı’nda bir araya gelen halk Başbakan Binyamin Netanyahu’nun Batı Şeria'da Yahudi yerleşim birimleri ve Ürdün Vadisi'ni ilhak planını protesto etti.

 

İsraillilerin, protesto sırasında Filistin bayrakları taşıdığı görüldü. Protestocular, Netanyahu aleyhine sloganlar atarak, İsrail yönetiminin uluslararası hukuku ihlal ettiğini vurguladılar.

 

Protestocular, “Filistinlilerin hayatı önemlidir”, "İlhak etme planına hayır", " İşgale hayır, barış ve demokrasiye evet" ve "Şimdi Barış" ifadelerini kullandı.

 

Öte yandan Netanyahu, geçen ay yaptığı açıklamada Batı Şeria’daki yasa dışı Yahudi yerleşim yerleri ile Ürdün Vadisi’nin 1 Temmuz tarihinden itibaren İsrail tarafından ilhak edileceğini duyurmuştu.

 

Ülkemizde akp ve siyasal yapılanma ak gezenlere dönüşürken siyonist terörizme başkaldırı israilden siyonizmin kalbinden çıkması her firavunun katilinin kendi sarayından çıktığı gerçeğini bir kez daha teyit etdi.. Onbinler halklar kardeştir. Siyonist israil yıkılmalıdır.. dediler..

 

Yapılan eylemin mahiyeti ve çapına bakıldığında İsrail ve Filistin halkının birlikte terörist-siyonist israili yıkma aşamasına geçtikleri gerçeği ortaya çıkarken.. Natanhu ve avenesi siyon katillerin de suyunun ısındığı sonlarının giderek yaklaştığını ortaya koymaya başladı..

 

Dünyamız ABD’de görüldüğü gibi artık ırkçılığın, vahşi kapitalizmin insana oyun yapamadığı bir sisteme hızla kayıyor. Bu anlamda bütün insanlık, dünya halkları harekete geçmiş bulunmaktadırlar.. Yüzyıllardır dünyayla oynayan siyonit-terörist katillerin, dünyayı gasp-soygun-kumahrhaneye çeviren vahşi kapitalizmin hergeçen gün suyu biraz daha ısınıyor. Yüzyıllardır kullandıkları yahudi halkının uyanması dünyayal –insanlıkla oynamda siyonist terörist  katillerin elindeki en büyük kozlarının ellerinden alınmasını da beraberinde getirdi.. Bu aşamda dünya halklarının israil halkıyla dayanışması destek sunması hayati önemde..

 

Avdo Ariel- Doğu Media- Telaviv -Philistine

ETİKETLER : İsrail’de onbinler meşru seçimle seçilemeyen diktatör Benyamin Netanyahu’nun Yahudi yerleşim birimleri ve Ürdün Vadisi'ni ilhak planı gibi siyonist projeleri protesto etti.
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA