SARIYERDEN KAĞITHANEYE TURİZM –HİZMET SEKTÖRÜ EN GÜZEl ŞEKİLDE HİZMETE DEVAM EDİYOR..

Pandemi koşullarının ortadan kalkması Sarıyerden Kağıthaneye, Şişliye turizm-hizmet sektörü, gıda sektörünü sizler için derledik, bir araya getirdik..
Bu haber 2020-06-07 11:03:32 eklenmiş ve 760 kez görüntülenmiştir.

 

SARIYERDEN KAĞITHANEYE TURİZM –HİZMET SEKTÖRÜ EN GÜZEl ŞEKİLDE HİZMETE DEVAM EDİYOR..

 

Pandemi koşullarının ortadan kalkması Sarıyerden Kağıthaneye, Şişliye  turizm-hizmet sektörü, gıda sektörünü sizler için derledik, bir araya getirdik.. 

Sarıyerden Kağıthaneye yaptığımız çalışmalrla Turizm-Hizmet  -Gıda sektörünün önde gelen restaurant-market, cafe, yemek firmalrını sizler için derledik.

 

İşte yeni halleriyle Sarıyer –Kağıthane Firmalar..

Kağıthane İlçesinin en önemli firmalrının başında Gıda sektöründe Dörtel Et, Dört El Gurme İstanbul geneline dağıtımı yaparken, Hemşerimiz Nasip bağcının sahibi olduğu İdeal Group ise kurye,  temizlik, tekstil, otomotiv gibi birçok alanda  Kağıthane-istanbul merkezli en önemli firmalrdan biri..

Bu firmaları gıda-yeme içime sektörü ile 4.levent metro çıkışındayer alan büninde paşa döner, cadde kokoreç, omer usta, tekel büfelerini yer aldığı kayalar gıda aş hizmetleri ile öne çıkmaktadır.

Kağıthane de yeme-içme sektörünün en önemli temsilcilerinden biri ise son yıllarda sürekli olarak büyüyen Catering (Yemek Dağıtım) ve yemek hizmeti veren Bayramoğlu ev yemekleri firması.. Profesyonel kadrosuyla altyapısıyla günlük  bin ila 500 insana ev tadında yemek hişzmetleri ile öne öne çıkmaktadır.

Bu firmaların yanı sıra Şişlide faaliyet gösteren Ulusal-Uluslar arası boyutta iş boyutu ile öne çıkan İş adamlarımızdan Erdal Yıdızın işlettiği  Merih Pastaheneleri kendi üretim fabrikasıyla, şubeleriyle unlu mamuller gıda yemek sektöründe eşsiz bir firma olarak hergeçen gün öne çıkan önemli bir firma..

 

İşte yeni halleriyle Sarıyer –Kağıthane Firmalar..

 

Sarıyerde yer alan firmalarımızdan Saffet Balıkçılık bütün ihtişamı ile İstanbul Boğazı ve İstanbulun en lüks mekanlarına balık temini yaparken..  Limanda Balık eşsiz boğaz manzarası,  hakeza Aquaris Restaurant eşsiz deniz ürünleriyle, Mc Royal-Yıldızlar Restaurant sulu yemek ve unlu mamullerle , Bursa iskender-Yonca Kebap Salonu  sulu yemek –kebap-pide.. çeşitleriyle  deyim yerindeyse on numara hizmetlerine devam ediyorlar. Ve buralardaki tata lezzet kaliteyi başka biryerde görmek imkansız..

Kirecburnunda Tarihi Ali Baba Restaurant muhteşem manzarası ile insanı büyülüyor.. Birdiğer balikci Kirecburnu balikcisi ise en  iyi şekilde müşteriye hizmete devam ediyor..

Sarıyer madende yer alan GüvenDöner ise döner alanında bölgede bir marka oldu. Döner yemek isteyen insanların buluştuğu nokta, sarıyer dışından da İstanbulluları Sarıyere çeken bir nokta oldu..

Sarıyerde yiyecek-içecek alanında Doğu-Batı  uygarlığının en önemli sentezini oluşturan aryas-aktan şarkuteri ise harikulade. Serhadın doğal yağı peyniriden doğal ürünlere.. Avrupa ve dünya markalarının en önemli temsilcisi. Kalite hijyen alkolu-alkolsuz en güzel içecekler.. Manav bölümü ise doğal sebze-meyve reyonu ile harikulade.. Doğu-Batı ürünleri Aryas ve Aktan şarküterlerinde Sarıyerlilerle buluşuyor.

 

FİRMALRIN DETAYLARI İÇİN İŞ DÜNYASI FİRMALAR REHBERİMİZE BAKINIZ.

FİRMALAR AD-ADRES DETAYLAR

TIKLAYINIZ....

 

FİRMALAR FOTO GALRİ TIKLAYINIZ..

 

ETİKETLER : SARIYERDEN KAĞITHANEYE TURİZM –HİZMET SEKTÖRÜ EN GÜZEl ŞEKİLDE HİZMETE DEVAM EDİYOR..
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA