ATAŞEHİRDE KARS –ARDAHAN- IĞDIR TANITIM GÜNLERİ 24 HAZİRANA KADAR SÜRECEK..

İstanbul Ataşehir’de bugün (07-Haziran 2020) başlayan Kars, Ardahan- Iğdır, tanıtım günleri, yöresel doğal ürünlerin yer aldığı etkinlik 24 Haziran tarihine kadar sürecek..
Bu haber 2020-06-06 20:52:43 eklenmiş ve 746 kez görüntülenmiştir.

 

ATAŞEHİRDE KARS –ARDAHAN- IĞDIR TANITIM GÜNLERİ 24 HAZİRANA KADAR SÜRECEK..

 

İstanbul Ataşehir’de bugün (07-Haziran 2020) başlayan  Kars, Ardahan- Iğdır, tanıtım günleri,  yöresel doğal ürünlerin yer aldığı  etkinlik 24 Haziran tarihine kadar sürecek.. 

 

Yöresel ürünler, tanıtım günleri organizasyonu Çekmeköy KAI Derneği öncülüğünde yapılırken, Tanıtım günleri organizasyonunu Çekmeköy KAI Derneği Başkanı Rıfat Karakaya ve yönetimi üstlenerek bu pandemi döneminde mükemmel bir organizasyona imza attılar. Halkı açık havada doğal yerli ürünlerle buluşturdular.

Tanıtım günlerinde İstanbul başta olmak üzere büyük metropoller ve etkinliklerde alanların dizayn edilmesi, planlanmasında, çadırlardan stantlara uzmanlığı ile tanınan Organizatör Muharrem Korkut tanıtım alanı ile ilgili alt yapı çalışmalrını yaparken.. Tanıtım alanında uzmanlığı ile öne çıkan Metin Şentürk’te tanıtım boyunca alanın yönetiminden Korkutla birlikte sorumluluk alan bir hemşerimiz. Korkut ve Şentürk bomboş araziyi 1 gün gibi kısa bir sürede kullanıma hazır hale getirdiler.

 

Ataşehir’de bugün başlayan Kars, Ardahan ve Iğdır yöresel yiyecekler ve tanıtım festivali, 24 Haziran’a kadar Ataşehir Küçük Bakkalköy Tapu Dairesi karşısında bulunan etkinlik alanında icra edilmektedir. .

 

BİR BİRİNDEN DEĞERLİ SANTÇILAR SAHNE ALDILAR.. PANDEMİ KURALLARINA GÖRE HALAY ÇEKİLDİ..

 

Sunumunu Duygu Akçay yaptığı etkinlikte birbirinden değerli sanatçılar sahne aldı. Etkinliğin ilk gününde Sanatçı Burhan Yıldırım, Dilara Senemoğlu, Özer Alagöz, Erol Gürbulak, Eren Dursun ve Kafkas Halk oyunları sahne aldı. Etkinliğin sunuculuğunu Duygu Akçay yapıyor.

Sanatçıların kurdi-trıki.. Anadolu-Mezopotamya, Kafkas kültürünü müziğini en güzel şekilde icra edip müzik ve folklor ziyafeti çektiler. Etkinlikte halaylar ve oyunlar pandemi kuralları gözetilerek icra edildi..

 

AÇILIŞ KURDELESİNİ BİRBİRİNDEN DEĞERLİ SİMALAR KESTİ..

 Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve açık hava

Bugün yapılan  açılışa Ataşehir Belediye Başkan yardımcısı ve KAR-DER Başkanı Orhan Çerkez, Çekmeköy KAI Derneği Başkanı Rıfat Karakaya ve YK üyeleri, Sancaktepe Devlet Hastanesi Başhekim yardımcısı Yakup Süleymanoğlu, CHP Çekmeköy Belediye meclis üyleri Murat Ciran, Bora Kılıç, Seyithan Turan, CHP Maltepe Belediye meclis üyesi Erol Tepebaşı, CHP Ataşehir Belediye meclis üyesi Selami İğrek, Serhat İlleri Dernek Başkanı Süleyman Karadağ, Çekmeköy Kirazlıdere Muhtarı Orkun Karakaya, Gazeteciler Baki Özışık, Erkan Sarıkaya, Yusuf  Yasin Sit,  Yazarlar Sevgi Sarıtaç Yılmaz, Zihni Akbulut ve çok sayıda STK yöneticisi katıldı. Ve bu protokol hep birlikte açılış kurdelesini kestiler..

 

KARAKAYA YÖRESEL ÜRÜNLERİMİZİ, KÜLTRÜRÜMÜZÜ TANITMAK BOYNUMUZUN BORCU..

 Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, takım elbise ve açık hava

Yöresel ürünler standının açılış konuşmasını başkan Rıfat Karakaya yaptı. Karakaya, yöremizi, yöresel ürünlerimizi tanıtmak ülkemizin İstanbul gibi büyük şehirler başta olmak üzere pazarlamak, bölgemizin gelişmesine katkıda bulunmak boynumuzun borcumuzdur. Bu eşsiz ürünlerimizi Avrupa başta olmak üzere dünyaya tanıtmalı, taşımalı, pazarlamalıyız..

Karakaya, pandemi nedeni ile ortaya koydukları başarılı yönetimden dolayı sağlık bakanı ve kamu yönetimine de teşekkür ediyoruz.  Bölgemizi bir nebze de olsa temsil etiysek kendimizi mutlu hissedeceğiz. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyoruz dediler.

ÇERKEZ, STKLARA DESTEK 1. ÖNCELİĞİMİZDİR..

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve açık hava

Başkan Battal İlgezdinin selamlarını ileten Karder başkanı Ataşehir Bld Bşk yrd. Orhan Çerkez, Ataşehir Bld. Kuırulduğundan beri başkanımız Battal İlgezdinin en önemli önceliklerinden biri sivil toplumun, sivil toplum örgütlerirnin gelişmesi yönündeki icraatlarıdır.

Bu alanın stklar öncülüğünde tanıtıma açılmasına ve hemşerilerimizle buluşmaya ziyadesiyle memnun olduklarını belirten Çerkez, katılım gösteren herkese de ayrı teşekkür ediyoruz dediler.

Açılış ve konuşmaların ardından protokol hep birlikte standalrı ziyaret ettiler.. Mükemmel yöresel yiyeceklerden yediler, gelen misafirlere ikram ettiler..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 


ETİKETLER : ATAŞEHİRDE BUGÜN BAŞLAYAN KARS –ARDAHAN- IĞDIR TANITIM GÜNLERİ İKİ HAFTA SÜRECEK..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA