İŞTE TC DEMOKRASİSİ GELDİĞİ SON NOKTA.. ANKARA’DA KÜRTÇE MÜZİK DİNLEYEN GENCİ KATL ETTİLER..

İŞTE TC DEMOKRASİSİNİN AKP-MHP İLE GELDİĞİ SON NOKTA.. ANKARA’DA KÜRTÇE MÜZİK DİNLEYEN GENCİ KATL ETTİLER..
Bu haber 2020-06-01 08:05:28 eklenmiş ve 770 kez görüntülenmiştir.

 

İŞTE TC DEMOKRASİSİNİN AKP-MHP İLE GELDİĞİ SON NOKTA.. ANKARA’DA KÜRTÇE MÜZİK  DİNLEYEN GENCİ KATL ETTİLER..

 

Bu ırkçı-faşist, halk düşmanı diktatör rejmi değiştirme iddiası ile gelen akp, tc’nin faşist zihniyetini bir adım daha ileriye taşıyarak.. Evinde Kürtçe müzik dinleyen bir kürt gencinin katl edilmesine kadar faşizm ülkemizde giderek tavan yapmaya başladı..

 

Bu politika Rojava’da - Efrinde Kürt dili edebiyatının yasaklanmasına, Türkiyede kayım atanan Siirt gibi belediyelerde hakeza kütüphanelerin yıkılmasına, Elazığda  tarlasına doğal gübre döken çiftçinin çevreyi kirletme numarası ile ceza yemesine .. kadar tırmanmaya başladı..

 

Barış Çakan adlı Kürt genci Ankara Etimesguttaki evinde müzik dinliyor Kürtçe müzik anadilinden bunu hazmedemeyen sindiremeyen faşist üç yaratık zihniyet genci balkonundan aşağı çağırıp evinin önünde bıçaklayıp katlediyorlar..

 

ÇAKAN CİNAYETİNİN FAİLİ TR SİYASETİNİN KENDİSİDİR..

 

Barış Çakan cinayetinin 1. Faili akp-mhp siyasetidir..  2. Faili ise muhalefettir.  Rejmi değiştirme iddiasıyla tüm Türkiye’yi kandırdılar. Fakat giderek ırkçı rejmi dahada ileriye taşıdılar. Darbe anayasasını değiştirmediler, siyasi partiler vb. yasal düzenlemeleri bilerek yapmadılar.. Ülkemiz hal değiştirilemez –dokunlamaz faşist yasaarla yönetiliyor. Faşizmi ve ırkçılığı tetikleyerek ülkemizi iç savaşa götürmek için sinsi tüm oyunları sergiliyorlar..

Muhalefet chp si hdp si vatandaşa böylesi ağır bir saldırı karşısında dahi çıkıp bir tek protesto eylemi bile yapmayacaklar. Onlarda faşist, akp-mhp suçlarına ortak olacaklar.. Ama palavradan demokrasi havarisi kesilecekler..

 

Yüzyıldır her alanda işgal edilen ülkemizde uluturk siyonist gazı ile milyonların beynini yıkamaya devam ediyorlar.. TR halkları bir anönce bu faşist zihniyetin elinden ülkeyi almalıdır..

 

Bu cinayet  TR siyasetinin pkk-dhkpc  vb. terör örgütleri gibi halkı terörize etme siyasetinin bir sonucudur.  Halkı derin oyun ve bilinç altı saldırılarıya halkı terörize etme sonucu ortaya çıkan bir cinayetidir.. Faili muhalefeti iktidarı ile tc siyasetidir,tc rejminin kendisidir..

Geri kalmış kabie ve muz cumhuriyetlerinde bile böyle bir cinayet olmaz. Ana dili ile müzik dinleyen bir genç nasıl katledilir.. Bu tc nin 21. Yüzyılda dahi nasıl faşist bir ırk devletine dönüştüğünün en çarpıcı örneği..

 

Ankara’da üç kişinin saldırısına uğrayan 20 yaşındaki Barış Çakan, kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Ailesi oğullarının Kürtçe müzik dinlediği gerekçesiyle saldırıya uğradığını söyledi.

 

Ankara’da nefret cinayeti… Barış Çakan adlı genç kalbinden bıçaklanarak öldürüldü.

 

Mezopotamya Haber Ajansı’nın ailesinin açıklamalarına dayandırdığına göre, Etimesgut ilçesi Alsancak Mahallesi’nde önceki gün akşam saatlerinde arkadaşlarıyla parkta oturmak için evden çıkan 20 yaşındaki Barış Çakan, Kürtçe müzik dinlediği gerekçesiyle üç kişilik bir grubun saldırısına uğradı.

 

KUZENİ: DAHA ÖNCE DE SALDIRIYA UĞRADIKLARINI İFADE ETTİLER..

 

Saldırı sonucu kalbinden bıçaklanan Çakan olay yerinde vefat etti. Üç saldırganın ise gözaltına alındığı öğrenildi. Ağrı Patnos’lu Barış Çakan’ın kuzeni Doğan Çakan, daha önce Kürtçe müzik dinledikleri için kendilerinin de saldırıya maruz kaldığını belirtti.

ETİKETLER : İŞTE TC DEMOKRASİSİ GELDİĞİ SON NOKTA.. ANKARA’DA KÜRTÇE MÜZİK DİNLEYEN GENCİ KATL ETTİLER..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA