GERÇEK FETİH'TEN SAHTE FETİH KUTLAMALARINA İSTANBUL..

GERÇEK FETİH'TEN SAHTE FETİH KUTLAMALARINA İSTANBULUN FETHİ..
Bu haber 2020-05-29 21:06:14 eklenmiş ve 900 kez görüntülenmiştir.

 

GERÇEK FETİH'TEN SAHTE FETİH KUTLAMALARINA İSTANBULUN FETHİ..

 

İSTANBULU KAYBEDELİ YÜZYILDAN FAZLA OLDU AMA HALA FETİH-FATİH YALANLARIYLA KANDIRILIYORUZ..

 

İSTANBULUN FETHİ KUTLAMALARI BÜYÜK YALAN, TC KURULDUĞUNDA İSTANBULU KAYBETTİK..

SADECE İSTANBULU DEĞİL  BİR İMPARATORLUĞU KAYB ETTİK..  AKP İSTANBULUN FETHİNİ  SİYON TÜRK IRKÇILIĞINA KURBAN EDERKEN TC REJMİ ÜLKEYİ BİZLER –YANİ VATANDAŞ YÖNETİYOR ALGISIYLA YÜZYILDIR MİLYONLARI KANDIRMAKTADIR..

 

29 Mayıs 1453 İstanbul'un Fethi bütün dünya tarihi açısından bir milattır.. Kürdistan ve Anadoluda Roma-Reş (Kara Roma) olarak anılan Doğu Bizans İmparatorluğu bütün boyutları ile bir zülüm rejmine dönüşştü. Müslümanlardan ziyade Hiristiyan halk bu zülüm rejminden kurtulmak için adeta canını dişine takmıştı.. Deyim yerindeyse Hiristiyan halk bu zülüm rejmini yıkmak için 24 saat Osmanlı kapılarını Bizans yönetiminden kurtulmak için arşınlıyordu..

 

Cünni Tarkinin filimlerinde bile siyon türük irkçiliğina hizmet amacıyla çekilen filimlerde dahi  Malatya Serdarı Battal-e Gazi (yani akıncı-mücahit kurdlerin rolunu ne yapsalar – etseler, 4-5 bin yıl sonra açığa çıkan Hitit medeniyeti gibi saklayamıyorlar. (Hitiler-Urartular vb. eski çağ medeniyetleri içinde  nereden geldikleri bilinmeyen,  nereye gittikleri bilinmeyen.. zırvalarla tarihi tersine çevirmeye çalışırlarken.. Birde bilinmeyen bir dil konuşuyorlardı diye son noktayı koymaktadırlar. Halbuki yaşlı bir kürt çobanın yanında hititçe ve Urartuca konuştuğunuzda kürtçe konuştuğunuzu.. Ne konuştuğunuzu da adan zye çözecektir.. ).

 

Ayetlerde diyor ya öbür dünyada sen yalan söylediğinde günahı işleyen uzvun el-ayak-göz.. hangisiyse.. dile gelip yarabbi ben bu haltı yedim diyecek. Yani siyon-üfürükçü irikçiler ne kadar yalan dolan oyun yapsada alanihaye ilahi adalet hak ortaya çıkıyor, gizlenemiyor..), Ve İstanbulun fethinin öncesinde de  MELEZGIRT'da ( Malazgirt Meydan Muharebesi- Me-lez- gırt, Kurdi elimizi çabuk tutuk yetiştik manasındadır) Müslüman  akıncı güçleri Kurdler Anadolu ve Mezopotamyada sayısız kez gerçek türk kardeslerimizi Roma Reşten hep kurtardılar..

 

Tabi siyon irkçi tc faşizmi ile ülkemizi derinden işgal eden siyolar.. bu gerçekleri sürekli ulutürksiyon gazi ve oyunları ile gizleyerek varliğini sürdürmektedirler.. Ege-Maramara bölgesindeki rum-ermeni vb. Hiristiyan nüfus ve halklar bu zulum imparatorluğunu yıkmak için Müslümanlardan daha fazla çalışıyorlardı. Ve İstanbul feth edilirken Meryem-Meryem diye bağıranlar, Allah-Allah diye bağıranlardan daha çoktu..

 

Ve bir gerçeğe dahi değinirsek Batı Anadolu Hiristiyan nüfusun ezici büyük bir çoğunluğu İslama geçiş yaptıklarından ırkçı tc tarihinin kandırma ve yanıltmalarının aksine günmüzde dahi rum vedeji değişik kökenden müslümanlar, orta asiyali çekik gözlü türk din kardeşlerimizden 10-20-30-40-50.. kat değil bin kat fazladirlar.. Yani TR nüfusunun %4-5 ini çekik gözlü türk kardeşlerimiz oluştururken..

 

TR’nin ezici nüfusu 1. Olarak Kürtlerdir, 2. Si İslamı kabul etmiş Hiristiyan halklardır, 3. Gayrisafi müslimlerdir, 4. Sirada ancak türk kardeşlerimiz yer alabiliyorlar.. Yani  siyon irkci tecuc rejumunun yalan dolanları ile sahte türükten geçilmiyor..Ve sahte ve kripto yani siyon kürtlerde Anadolu ve mezopotamyanın 1. nüfusu olan kürtleri il-il bölerek nasil gettolara doldorup soykirima açık koyun sürülerine çekmek için en ulu kürt rolunu tc kurulduğundan beri en iyi şekilde oynmaktaidirler. Yani herzaman ifade ettiğimiz gibi ulus devlet fmi, terör lejyonları ve siyasi erk hep birlikte derin oyunlarla Osmanlı-İslam coğrafyası üzerinde yer alan Hiristiyan ve Müslüman halklara 300 yıldan fazladır operasyon üstüne operasyon yapıyor. Halklar biribrinin düşmanı algısıyla düşürülürken.. Gerçek anlamda bu halkların hepsi siyonizmin kurbanlarıdırlar.. Mevcut ulsudevlet faşizmi ve yanılsamalarıyla, algılarıyla  halkların bu gerçeği-siyonist kuşatmayı  görmmemeleri içinde şeytanın bile aklına gelmeyen ince oyunlarla sarılmışlardır.. Ve Hırant Dink, Ve Özal, Ve Eşref Bitlis, Adnan Kahveci, Rahmeetli Muhsin Yazıcıoğlu gibi.. İnsanlar faili meçhule uğratılırken.. Kürdistan sathında da onbinler faili meçhulle götürülürken.. Rejim derin işgalle sarıldığından hiçbir fail yakalanmamaktadır.. Ama öyle dehşet bir algı yapılıyor ki.. Ak gezenler milli –manevi vb. halkı yerlere kadar eğdiriyorlar..

 

Bizansın çürümüşğü ve zülmünü konuyu dağıtmamak için es geçerken, sanat, bilim, hukuk, sosyal bilimlerde yozlaşştı. Bizans papazları meleklerin dişimi-erkek mi oldukları yönünde akla zarar tartışmalar içerisindeydi..

 

Ve İstanbul feth edilirken bizans zülmünden dolayı Kürtlerin Roma-Reş olarak adlandırdıkları bu zülüm impreumun yıkılış alt yapısını Melezgırtta olduğu gibi Osmanlıda da 1. Derecede Kürtler döşüyordu. Kürd yaşlıları TC’ye  roma-reş demektedirler.. Yani anlayın tcnin bu yalan-dolan rejminin de ömrü azalıyor, hizlica sona doğru gidiyor.. Kürtler hızlıca TR'yi derinden işgal eden siyon aile ve firmaları  yerel, ulusal, küresel ayakları ile tesbit te3şhir ve tüm dünyaya deşifre olmalarını yüzyıllardır içine alındıkları soykırım çemberleri nedeni ile çözüp bütün dünyaya taşıdılar..

 

Şinci geçtik tv başına birde baktık ahaberde ist.un fethi. Aman yarabi mhp bunların yanında halt etmiş. Yada en hasından bir ırkçı bile bir toplumu bu kadar yalan dolanla kandıramaz. Fethin tamamı ulutürkle başlıyor ulu türkle bitiyor..

 

Şinci gelelim gerçeğe.  TC kurulduğunda sadece İstanbul değil, Filistinden Kurdistana sora, buradan doğu avrupaya herşeyi kayb ettik. Siyonist şeytanlık şeytanın aklına gelmeyen  ince oyunlarla Osmanlı bünyesindeki halklar  tekrar uyanmasın diye bu sahte tc rejmini kurdular. Türkiyeyi ele geçirdiler..

 

İngiliz siyonizminin başını çektiği sergerdeler akbaba gibi osmanlının üstüne çöküp bugünkü uyduruk tc gibi onlarca uyduruk devlete imza atarlarken.. Dost müttefik diye Osmanlıda fingirdeyen alamania germany dehşet dengiz bir türk gazıyla asıl ölümcül darbeyi vurmuştur.. Ve ulu türkler u ulu turanu gazları ile enverus-menverus gibi saf-toy türkleri avlayarak bir taşla sayısız kuş vurmuşlardır.. Ve siyon israelin temelleri o zamnalarda atılmıştı.. Aynı siyon gazlarla Deniz Gezmişler ve arkadaşları da tc döneminde  ipe çekilmişlerdi..

 

Ve Çar ve Ruslar nasıl bir siyon kuşatma ile sarıldıklarını ruhları bile duymamış.. Tek emelleri Osmanlıyı parçalamak ve konmak olan Çarlık.. Osmanlının yıkımı ile kendi ipini çektiğinin farkina varamamiş ve Siyonlar çarı-kendisini asilesiyle bir madende havaya uçurma ile soykırıma uğratırken ne kendisi nede rus halkı siyon oyunları çözememişti.. Ve sion leno, sion stalo rusiayı boydan boya sararak  bütün halklara yoldaş sion soykırımını ayırımsız dayattılar.. İnsanlık tarihi boyunca olduğu gibi siyonizm barbalığını çözme yükü kürtlere dayatılan kürtleri tarihten silme projesi nedeniyle.. yine kürtlerin sırtında kaldı.. Siyonlar Rus halkını kominis-sosis yalan dolanları ile yüzyıllar sürecek bir esaretin içine aldılar.. Rus halkı halada yediği bu siyon kazığı tam çözebilmiş değil..

 

Eğer tc rejminin, tarihinin ve siyasetinin iddia ettiği gibi İstanbul (Yani İslambol) bizim idaremizde olsaydı.. Osmanlı ailesini bu topraklardan söküp atamazdık, siyonizme yem yapamzdık..  İşgalcilere karşı amansız bir mücadele veren Sultan Vahdetini kendisini binbiroyunla  deviren siyonistlere teslim edemezdik..

 

Kurdistan’a  kurdistan, lazistana lazistan, çerkezistan çerkezistan derdik, türk ırkçılığı ile, asimilasyon, kültürel ve fiziki soykırımla Anadolu-Mezopotamya medeniyetlerini, islamın ırk-dil-din, mezhep üstü adaletini bu topraklardan söküp türklerle ilgi alakası olmayan siyon türük irikçiliğine alet olamazdik..

 

Hangi türk yüzyıllar boyunca peygamberin sancakdarlığını yapmış Osmanlı gibi bir aileyi işgalcilere peşkeş çeker, hangi türk siyonist-terörist israili ilk tanıyan bir birey yada devlet olarak tarihe geçmeye çalışır.. Hangi türk yüzyıllar boyu birlikte anlı secdeye gittiği kardeşine irkçiliği dayatıp Allahın "Biz sizi kavimler halinde yarattık ki .." ayetine karşı gelir ki .. Kuranda bir ayeti dahi inkar etmek küfürdür..

 

Peygamber Efendimizin övgüsüne mazhar olan Fatih Sultan Mehmet Han'ın gerçekleştirdiği İstanbul'un Fethi'nin 567. Yılında biz gerçek müslümanlar ırk-dil-din ayırımı yapmadan bir zülüm rejmini deviren Fatih Sultan Mehmet başta olmak üzere bütün ecdadımızı rahmet ve şükranla yad ediyoruz..

 

Eğer şu anda bir Osmanlı padişahı şu andaki komedi tcye gelmiş olsaydı..Gördüğü manzara karşısında kahrından ölürdü..

 

Türükü ye'nin tc ile Osmanlı bünyesinde yer alan hiristiyani müslümani ile bütün halkları nasıl yemeye dönüşğünü..  Ülkemizin  ince-derin oyunlarla siyonist-haçlı bir işgal altında inlediğini.. Ve amerikan sütos tozusları ile düşünmeus kabiliyetus sifirlanan halkimuzu u vatandaşimuzu en eyu kim kandiriyorsua, biyoterörle başta olmak üzerei ekonomiyo, kulturo, siyasiyo.. kim daha iyi vuruyorsa..  onlar mali götürüken vede herşeyimizi satarken.. Bizde yüzyıldır böyle kürtlük-türklük, alaviyo-suniyosla  gazları ile hep kurbanlık koyuna dönüşyos..

 

Bu siyonist karanlık delihizi yaran çıkış Kurd yaşlılardan gelmişti. Seyit Rıza ipe çekilirken..  Beni idam edebilirsiniz size ve oyunlarınıza baş eğmiyorum, bu size ebediyyen dert olsun diyerek siyonun böğrüne hançeri saplamıştı.. Ve Kurd yaşlılar  tcye roma reş dediklerinden bu mesajlar dalga-dalga giderek tüm dünyayı sarmaya ve bu roma reş de kurdistan uzerinde yer alan diğer muadılları gibi sona doğru koşmaktadir..

 

İstanbulun gerçek fethi kutlamak için.. ne zamanki Hiristiyan-Müslüman Anadolu-Mezopotamya –Kafkas halkları  olarak bir araya gelirsek ve bu palavra tc rejmini ekarte edersek o zaman kutlayacağız.. O zamanda kutlamayı bu siyon-haçlı palavracılarla değil Osmanlı ailesine mensup gerçek  şahzadelerle, bizlerden olanlarla birlikte kutlayacağız ..

 

Ve bence o günler hızla yaklaşmaktadır. Diyacaksinizki nedan, Osmanlı gideli yüzyıl olmadı, siyon-haçli oyunlar dünyanın tümünde insanı ve adaleti yok ederek dünyayı heran patlamaya hazır bir bumb hale getirdiler.. İnsanlık hızla bu siyon kıyameti görmeye ve çözmeye başladı.. Ve bu yok edici ateşin merkez üssünün siyon israel olduğunu insanlık geçte olsa görmeye anlamaya başladı..

 

Bu anlamda insanlığın tümünün Kralın dönüşüne ihtiyacı var.. Ama şimdiki krallık dünya krallığı olacağından çinin asilzadelerinden Avrupaya Amerikaya vedeji Afrikaya dünya Word İmpreum Confederation.. tarafından yönetilecek.. Bu Konfederasyonda düşük aşağılık yalancı siyon soykırımcı -dolandırıcılar değil gereçek anlamda kanında Osmanlı gibi aslaet olanlar yer alacaktır..

 

Yani anlayacağınız biz tc ile birlikte istanbulu da türkiyeyide kurdistanı, kafkasyaı ve bilmum herşeyi kaybettik.. Sadece sizindir ülüizyonu ile siyon-haçli kapital yüzyıldır bizimle dalaşga geçmektedir..Ve mehterle coşmaktayız.. Dehşetdengiz bir komedi işgalci derin işgali ile hepimizi yüzyıldır kukla gibi oynatıyor.. Biz anitus kabiruslarda totemus-putuslarla yerlere kadar eğdirilirken onlarda şampanya eşliğinde kahikahalari patlatmaktadirlar..

 

İstanbul ve TR’yi Osmanlının son yüzyıllarından itibaren imtiyazlı siyonist aile ve firmalar derinden ele geçirmiş onlar5 yönetiyor.. Filistinden Afganistana ırk-dil-din-mezhep üstü bir siyasal rejime kavuştuğumuz gün ogün İstanbulun gerçek fethini hep birlikte kutlayacağız. Geri kalan herşey yalan dolan.. Terörist israeli kurduran soykırımcı sermaye bu ülüizyonist kutlamalrımıza baktıüğında bir taraftan kahkahayı patlatıkenenen.. öbür taraftan da şampanyayı patlatıyor ve hep birden bıji apo-bıji ataturk, şincikte biji erdogan deyup birdeji  dört köşe oluyorlar.. Bizde onların çizdiği senaryoda ulutürk figüran ve nutuklarında dört köşe olup kalıyoruz. Ne kutlu fetih diye..

 

Allahtan bütün insanlık gümlememek için yukarda dünyayı ortak yönetecek kralın dönüşünü bekliyor.. Aksi biz sütozuyla beyni yıkanalar sitin sene siyonist sergerdelerin bu oyunlarından kurtulamzdık.. İstanbul Anadolu-Mezopotamaya.. 200 yıldan fazladır elimizden çıkmış biz hala bizim sanediyoruz.. Kutlu fetihlerle, ulu türk gazlarıyla aşika gelip dört köşe oluyoruz..

 

Ve Ak gezen kardeşler bu yalan-dolan rejmini değiştirme iddiasıyla geldiler. Ama işgalcilerin en has kulları olup çıkıverdiler.. Bu yazıyı okuduktan sonra sizde anikara barı, zeybek barı, horon-haliylarla sizde ak gezun kardeşlerimize katilun.. sabaha kadar dans edün ve beyninizi biraz yakun..

 

akp istanbulun fethini neden böyle anli-şanlı kutluyor.. game ofthronesteki ak gezenler gibi siyonların hizmetkarları olduklarını gizlemek vedeju irikçi gazuslarla biraz daha mali götürmek içun.. Ama Muslims-Cristis and Kurdus (Anadolu-Mezopotamia halkları olarak) olarak buna bir daha izin vermeyeceğiz..

  

 

ETİKETLER : İSTANBULU KAYBEDELİ YÜZYILDAN FAZLA OLDU AMA HALA FETİH-FATİH YALANLARIYLA KANDIRILIYORUZ..
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA