AKP ve KRİPTO KÜRTLER, ÇAKTIRMADAN KÜRDİSTAN ve TÜRKİYEYİ İSRAİLE PEŞKEŞ ÇEKİYORLAR..

AKP ve KRİPTO KÜRTLER, ÇAKTIRMADAN KÜRDİSTAN ve TÜRKİYEYİ İSRAİLE PEŞKEŞ ÇEKİYORLAR..
Bu haber 2020-05-27 22:23:35 eklenmiş ve 570 kez görüntülenmiştir.

 

AKP ve KRİPTO KÜRTLER, ÇAKTIRMADAN KÜRDİSTAN ve TÜRKİYEYİ İSRAİLE PEŞKEŞ ÇEKİYORLAR..

 

Rojava –Efrin’de faşist tcnin kurdurduğu öso çete hükümetinin ilk icraatı Kürtçeyi eğitimden kaldırmak olurken, kararları aldıkları yerler ise Kürtlerin gasp edilen malikaneleri ve  Kürtlerin evleri..

 

 

Rojava yerel kaynakları ve Rojavalı Kürtler.. tc faşizminin Kürdistanda yaşttığı bu faşizan gelişmeleri hem bölge ülkelerinde hemde dünya genlinde anbe an yayarak, TC faşizminin sadece Türkiye’de değil etraf coğrafyada daha şidetli bir şekilde ırkçı-asimilasyoncu bir şekilde kürtlere saldırya geçtiklerini asimilasyon gibi, gasp gibi, cinayet gibi.. insanlığa karşı işlenen suçlar katagorisindeki suçları işledikleri hergeçen gün daha da artmaktadır..

 

Bu anlamda Kürtler adına ortaya çıkan parti ve örgütlerin akpli faşist devlet aygıtını uluslararası mahkemelere taşımaları gerekirken kripto kürtler bu yönlü değil tam aksi bir tumla onlarda Kürtleri ve dünyayı kürt dostu algıları ile yanıltmaya çalışmaktadırlar.. HDP ise deyim yerindeyse bu konularda nal toplamaktadır.. Stratejik hiçbir konuda bir adım dahi atmayı becermeyen saftiriklerle işgal edilmiştir..

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, yazı

Bu gelişmeler her zaman ifade ettiğimiz bir gerçeği birkez dah teyit etmektedirler. Terör lejyonlarıyla ulus devlet faşizmi ve ulus devlet faşizminin siyasi erki ortaklaşa bir şekilde soykırımcı sermayenin bir kazık gibi ortadoğuya çaktığı terör devleti siyonist israile çalıyorlar.. TC. nin Rojava’da ki uyguylamlarından bu gerçek açıkça ortaya çıktığı gibi, Türkiye sathında ise 20 yıldır iktidar olan ve rejmi değiştirme iddiasıyla gelen akp ise ırk-dil-din-mezhepüstü sivil bir anayasa yapmayarak darbe anayası ile ataput-totem mirası ile kemalist faşizmi ve siyonist türkislam sentezini, siyonist türk ırkçılığını.. daha da ileriye taşıyarak.. Türkiye ile atomuna kadar oynamaya başladı..

 

Bir başka ifade ile tc, terör lejyonları, mevcut siyasal yapılanmlar daha da derin siyonist ajan yapılanmalar tarafından işgal edilerek Türkiye ve Kürdisatan çok ince metotlarla düşürülüyor. Terörist-siyonist israile şeytanın aklına gelmeyen yol ve yöntemlerle alan açılmaktadır..

 

Yerel kaynaklar ve halk  Suriye muhalefetine bağlı (öso çeteleri) geçici hükümetin Kürtçe’yi Efrin bölgesinde eğitim programından çıkardığını, Efrin’de Kürtçenin eğitim programından çıkarıldığnı bildirmektedirler.. Yani terör bahane kürtleri emperyalizmin –siyonizmin kucağına itme ise şahne bir şekilde hayata geçiriliyor..  

 

Basından, Rojava'nın Efrin kentinde Kürtçe’nin eğitim programından çıkarıldığı belirtildi. Kaynaklar, Efrin’de okullarda dağıtılan sınav programında Kürtçe’ye yer verilmediğini belirttiler.

 

Yapılacak sınavlarda Kürtçe’ye yer verilmediği, aynı zamanda Efrin’deki geçici hükümet kurumu tabelasının da Türkçe, Arapça ve İngilizce yazıldığını ve tabelada Kürtçe’nin yer almadığını ifade edildi..

 

Öte yandan geçici hükümetin merkez olarak kullandığı villanın Kürt vatandaş Cemil Qorta’ya ait olduğunu ve silahlı gruplar tarafından zorla gaspedildiğini de ortaya çıkan bir diğer gerçek..

 

Yani Kürdün dilini kültürünü yasaklayan faşist asimalsyoncu yapı, cinayetlerle, kürdün evini arazisini herşeyini de gaspile.. Kürdün beynine türk senin 1 numaralı düşmanınıdır algısını nakış gibi işleyerek kür5tleri, ve türkiyeyi terörist siyonist israilnin kullanımına hazır hale getiriyor ve rejim kurulduğundan beri bu şeytani politika rejmin ana politikası..

 

100 YILDIR, KRİPTO KÜRTLER-TÜRKLER TÜRKLERE ve KÜRTLERE BİRLİKTE OPERASYON ÇEKİYORLAR..

 

AKP faşizmi Türkiyenin yıkılmasının en önemli ayağının Kürtlerin yüzünü ve yönlerini Türkiyeye dönmesinin engellenmesinde yattığını iyi bildiğinden.. Profesyonelce Kürtleri Kürdistandan silme, profesyonelce terörist israile hem Türkiye’yi hemde Kürdistanı peşkeş çekiyor.. akp ak gezenlere dönüştü hbr bakınız.. Ki ingiliz ajanı kurucu tc kadroları bu gerçeği iyi bildiklerinden dolayı Musul ve Kerkükü bilerek Türkiye sınırları dışında tutarak yüzyıldır Türklere ve kürtlere darbe üstüne darbe vurmaktadırlar, operasyon üstüne operasyon çekmektedirler..

 

AKP terörle mücadele din ve millilik maskeleri ile siyonizme çalışırken.. Baydemir vb. Kripto Kürtler ise açıkça Kürtleri TR’den koparmak için tcnin bu faşizan politikasından güç alarak.. “Bu devlet bu meclis bizim değil” zırvalarıyla Kürtlerin-Türklerin aklıyla alay ediyorlar..  Yani bir taraftan bir kriopto türbanlı çocuk için ikna odası kurarken, bir müslümanın başörtüsüne saldırırken.. öbür taraftan dinime el uzatanın elini kırarım diyen kriptolar halk gözünde rakip –düşman gözükürken.. Bir taraftan tc kürd düşmanlığını açıkça sergilerken, öbür yandan kripto kürt de kürt dostu rolü oynayarak..  kürtlerin-türklerin beynine 24 saat saldırmaktadırlar.. Halbuki perde arkasında bu kuklaların patronu aynı.. Artık 80 milyon bu zokkaları yememeli, acilen uyanmalıdır..

 

İSTANBULU KURAN KÜRTLERDİR.. (X1)

 

Bilimsel bir şekilde araştırıldığında İstanbulu Kuranların Kürtler olduğunu, Küçük Çekmece gölünün altında hittit şehirlerinin yattığını Kürtlerde Türklerde bilmemekte.. Daha doğrusu egemen siyonizmin palavra sosyal bilimleri ile dünya halkları nasıl kültürel soykırıma uğratıldıklarını bilmemektedirler..

 

Türkiye Kürdistandır, Kürdistan Türkiyedir. Yüzyıllık Siyonist tc ile kripto Kürtler Kürdistanı- Türkiyeyi  Siyonist-terörist  israile peşkeş çekmek için şeytanın aklına gelmeyen yol ve yöntemlerle hareket etmektedirler..

 

Ama Siyonistler ve uşakları türk-kürt halkının aydınlarının bu zokaları yemeyeceğini.. Halkın da giderek bu derin Siyonist İŞGAL VE oyunları hızla çözdüğünü; önümüzdeki genel yerel seçimlerde tarih olan bir akp gerçeğinin tüm türkiyenin şahit olacağı ve insanlığa karşı suç işleyen bu guruhun tümünün uluslararası arenada yargılanacakları günler yaklaşmaktadır..

 

Türklerde kürtlerde artık bu gerçeği net olarak anlamalılar.. Mevcut halleriyle abd-avrupa ile ilişkiler külliyen zarar.. Siyonist israil yıkılıp özgür-demokratik filistin kurulana kadar da siyonist israille ilişkiye giren siyaset ve yönetimler ihanetin daniskasını yapmaktadırlar ve ihanet kelimesinin de tam karşılığı budur.. Halk bunu anlamdıkça da türkiyede vatandaşın iki yakası asla bir araya gelmeyecektir.. Etraf coğrafyada ise 1 milyardan fazla insan faşist tc siyonist israil oyunları ile soykırım koşullarına çekilmektedir..

 

Rahmetli Erbakan derinliğinde kadrolar çıkıp iktidar muhalefetiyle ülkemizi saran bu ihanetçi-kripto siyaseti bir an önce bitirmeliler. TR halkları ise STK, Sivil Toplum ve siyasi alanda biran önce bu derinliğe kavuşup ülkeleriyle oynamayı durdurmalılar. Aksi kripto kürtler ve türkler herkesi ve kesimi 7 sülalesi ile düşürmek için şeytanın aklına gelmeyen oyunlarla 83 milyon vatandaşa tcnin kuruluşuyla birlikte  saldırıya geçmiş bulunmaktadırlar..

 

X1- Kürtler diyince ırkçılık damarınız kabarmasın.. Amed türkmen-pers-arap kürtlerin bileşkesidir. Hz. Nuh ta kürttü. (Çünkü gemi bilimsel olarak, dini olarak o coğrafyada karaya oturdu.. İnsanlık oradan dünyaya yaıldı. Bu anlamda Kürtler insanlığın atasıdırlar.. ) Kurd kelimesi içinde ırk-ırkçılık olmayan her ırkı-dini-dili.. kapsyan insanlık tarihinnin en üstün medeniyetidir.. Son yüzyıllarda Kürtlerin tarihten silinmeye çalışılan siyonist proje ile bu kültür ve medeniyeti bitirerek insan soyunu bitirme ve kölelelştirme hedeflenmektedir.. Kürtlerin yan bileşenleriyle 1,5 milyar gibi bir nüfus olmaları.. Filistinden Çinin sınırlarına buradan doğu avrupaya.. kürtleri dünyadan silmeyi başaramadılar.. ama ulus devlet faşizmi ve terör lejyonları ile bu yonist proje son hız sürüyor..

 

Bu oyunlar büyürse Ruslar, Asya, ön asya ortadoğu halkları yukardan aşağıya Rusyadan filistine yürüyüp oyun kurcuları ve kriptoları sermayelerini, siyasetlerini, yedi sülalleri ile, terörist israille birlikte tümünü akdenize magma tabakasına kadar gömerler.. Kimse dünyanın medeniyet kurucu nüfusunu bu nüfusu oluşturan halkları aptal yerine koymasın, ve halklara gemileri yaktırmasın..  Dünya siyonist faşist ulus devlet eliyle ortaya konan oyunları durdurmalıdır..

 

TR’de dönen derin siyonist oyunlar bir taraftan iç savaşı, diğer taraftan bölücülüğü sonuna kadar tetiklemektedir..

TR halkları bir anönce bu komedyen ve işgal edilmiş siyasal yapılanma ve tc ulus devlet faşizminden kurtulacak bir siyasal yapılanmaya kaymalıdırlar.. Asyadan Afrikaya tüm halklar şu gerçeği net kavramalıdır. Siyonist-terörist israil var oldukça hiçbir halkın geleceği olmayacaktır..

ETİKETLER : AKP ve KRİPTO KÜRTLER ÇAKTIRMADAN KÜRDİSTAN ve TÜRKİYEYİ İSRAİLE PEŞKEŞ ÇEKİYORLAR..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA