KANALI BASIP YERLE BİR ETTİLER..

IRAKTA BİR GURUP ABD’NİN KATL ETTİĞİ SÜLEYMANİ ve MÜHENDİSE TERÖRİST DİYEN TERÖRİST İSRAİL MAŞASI SUUDİ KANALI BASIP YERLE BİR ETTİLER..
Bu haber 2020-05-26 23:24:32 eklenmiş ve 447 kez görüntülenmiştir.

 

KANALI BASIP YERLE BİR ETTİLER..

 

IRAKTA BİR GURUP ABD’NİN KATL ETTİĞİ SÜLEYMANİ ve MÜHENDİSE TERÖRİST DİYEN TERÖRİST İSRAİL MAŞASI SUUDİ KANALI BASIP YERLE BİR ETTİLER..

 

Suudi rejmi mosad cianın yönettiği kral vb. ise birer figüran. Basınları da öyle. Terörist abdnin katl ettiği Kasım süleymanı ile ve arkadaşlarını terörist gösteren sudi kanlını basan Iraklılar kanalı yerle bir ettiler..

Artık dünya genelinde halklar yalan dolan ve haksızlığa karşı pasdif kalmuıyorlar. ABDvrupa ve ortadoğuda siyonist sertgerdelerin oyunlarına halk anında cevap veriyor. Halkların siyonizmin maşası ulus devlet faşizmine karşı uyanışı dünya genelinde ışık hızı ile yayılmaya ve büyümeye başladı..

 Irak’ta bir grup, Suudi Arabistan’ın uydu kanalı MBC'nin Bağdat ofisini bastı.

ABD tarafından öldürülen General Kasım Süleymani, Heşdi Şabi Başkan Yardımcısı Ebu Mehdi Mühendis'i “terörist” olarak tanımlayan kanalı basan halk, MBC'nin Bağdat ofisini bastı.

Irak basınında yer alan haberlere göre, MBC'nin yayımladığı bir belgeselde Mühendis'in “terörist” olarak tanımlanmasına tepki gösteren onlarca kişi, kanalın başkent Bağdat'taki ofisini bastı.

Ellerinde Süleymani ve Mühendis'in posterleri ve Irak bayrağının yanı sıra kanala tepkilerini yansıtan pankartlar taşıyan grup ofisteki cihazlara zarar verdi. Emniyet güçlerinin gelmesiyle durum kontrol altına alındı.

Irak yönetimi oalyı adeta gizleyerek açıklama yapmadığı gibi, MBC kanalından olaya ilişkin bir  açıklama yapılmadı.

ABD, 3 Ocak'ta Bağdat Havalimanı'na düzenlediği saldırıyla İran Devrim Muhafızlarına bağlı Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani ve Heşdi Şabi Başkan Yardımcısı Ebu Mehdi Mühendis'i öldürmüştü.

 

ETİKETLER : IRAKTA BİR GURUP ABD’NİN KATL ETTİĞİ SÜLEYMANİ ve MÜHENDİSE TERÖRİST DİYEN TERÖRİST İSRAİL MAŞASI SUUDİ KANALI BASIP YERLE BİR ETTİLER..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA