COVİD-19 CİNAYETLERLE DEĞİŞİK BİR MECRAYA KAYDI..

Covid-19, 3. dünya savaşının bioterör yüzüdür. İşlenen cinayetlerle savaş değişik bir mecraya kaymaya başladı.. İnsanlık yeni bir sisteme geçişte tökezlerse nüekleer, bio-genom savaşlarıyla dünya gümleyecek..
Bu haber 2020-05-25 09:37:31 eklenmiş ve 765 kez görüntülenmiştir.

 

 

COVİD-19 CİNAYETLERLE  DEĞİŞİK BİR MECRAYA KAYDI..

 

Covid-19,  3. dünya savaşının bioterör yüzüdür. İşlenen cinayetlerle savaş değişik bir mecraya kaymaya başladı.. İnsanlık yeni bir sisteme geçişte tökezlerse nükleer, bio-genom.. savaşlarıyla dünya gümleyecek..

 

Due Wai, Çinin en önemli beyni, Küresel sermayeyi çine taşıyan isim. Çinde Çin digital parasını dolaşıma koyan beyin.  Dünya üzerindeki en önemli stratejist insanlardan biri. Çinin İsrail Büyük Elçisi Due Wai Rezidansında ölü bulundu..

 

 Küresel boyutta bir iş adamı Gaith Boustani Rothschild Ailesinin Ortadoğudaki en önemli işlerini yürüten, Bostani Ailesinin en önemli ismi..  Suriyede Öldürüldü..

 

 Suudi iş adamı, Saleh Abdullah Kamel, Küresel Sermayenin Başkenti İngiltere deki bağlantıları, küresel sermayenin çok önemli isimlerinden biriydi. Suudi Arabistanda Kraliyet ailesinden sonraki en zengin adam.. Evinde ölü bulundu..

 

Pakistanlı Gazeteci Sajid  Hussein, Asya kıtasının en önde  gelen araştırmacı gazetecilerinden biri. En son araştırdığı konu  “ABD Derin Devletinin Koronavirüsle ilgili rolü, Koronavirüs sonrası nasıl bir dünya olacak..” yönünde araştırma yapıyordu. Bu konularda elinde belgeler olduğunu açıklayacağını, iki hafta önce İsveçte kaçırıldı kayb edildi. Daha sonra bir nehrin kenarında cesedi bulundu. Daha önce de benzer konuları araştıran Çinli bir gazetecide Hussein gibi açıklama yapacağını söylemişti, fakat oda açıklama yapmadan öldürülmüştü..

 

Prenses Diana ve Prens Charles’in  çok yakın arkadaşı İskoç Avukat Derek A. Ogg, kraliyet ailesine istediği zaman randevu bile almadan giren –çıkan bir isimdi. Çok önemli davaların adamı ve Aynı zamanda Rothschild Ailesine de çok yakın bir isimdi. Ailenin işlerini yapıyordu. O da İskoçyada infaz edildi..

 

Amerikalı Girişimci Peter Beard, ünlü bir vahşi doğa fotoğrafçısı olarak ta tanınıyordu.. Rothschild Ailesine de çok yakın bir isimdi. Spakültör Sorosla çok yakındı ve komşu ve Sorosun yakın arkadaşıydı Newyorktaki malikanesinde infaz edildi..

 

 Rus İş Adamı Dimitri Diatcehnko, iki James Bond filiminde oynamıştı. Süper ajanlardan biri olduğuna inanıllan bir isim olmasının yanı sıra.. Trumpın Rusyadaki etkinliklerinde de en önemli konuklardan biriydi, Gorg Sorusun oğlu Alex in en iyi arkadaşlarından biri ve Rothschil ailesine de yakın bir isimdi.. Putin le birlikte birçok önemli toplantıya ev sahipliği yapan bir işadamıydı.. Florida daki malikanesinde infaz ettiler..

 

 Bu cinayetler başta olmak üzere dünyada kim nerede ne yapıyor gibi stratejik konularda bilgi için Gazeteci Ergün Diler ve Bekir Hazarın sunduğu Yaz-Boz programı eşsiz bir program. Mayıs ayının  3. Ve 4. Hafta  Programlarına muhakak izleyiniz..

 

 3. DÜNYA SAVAŞI NÜKLEER DAHİL HERTÜR SİLAHIN KULLANILACAĞI BİR MECRAYA HIZLA KAYIYOR..

 

 Yukardaki cinayetler sıradan cinayetler değil. Dünyamıza yön ve şekil veren stratejik beyinlere yapılan cinayetler. Bu cinayetler dünyamızın çıkışı olmayan nasıl büyük  bir karadeliğe girdiğinin de en önemli işaretleri..

 

 Bu cinayetlerle, yüzyıllar boyunca insanlığa operasyon çekenlere operasyon çekiliyor.. Yüzyıllar boyunca insanlığa operasyon üstüne operasyon yapanlar şimdi birbirlerine operasyon yapmaya başladılar ki biz geçmişte Roşo-Rokoya Kılıç Çekmeden.. Doğu Medya olarak bu yönlü onlarca haberle yaklaşan bu yıkıcı savaşı sürekli işlemiştik.. İnsanlık birbirine yaşadığı dünyaya canlı-cansız yaşama kumpas ve oyuna son vermese dünya değil buna uzayın bile dayanamaycağını sürekli işlerken.. Korona sonrası nasıl bir dünya olması gerekiyor yönünde insanlığa çıkış için Dünya Konfederasyonu gibi önemli doneler sunarak insanlığın baş aşağı gidişatını durdurmaya çalışıyoruz.. Ve dünya çapında insanlar yavaşta olsa ulus devlet faşizmine, soykırımcı-gaspçı işgalci firmalarla karşı ABD-Avrupa gibi kıtalrda sokağa çıkmaya başladılar..

 

 Doğu Medyanın stratejik belirlemelerinin yayılmaması içinde ulusal –küresel bazda kurulduğumuzdan beri siber saldırı ve ekonomik abluka altındayız..  tc gibi proje siyonist ulus devlet rejimleri bize yerel-ulusal ve küresel ayakları  bütün dünyayı hapishaneye, zindana çevirirlerken bizim özelimizde milyonları ablukaya alma, milyarların geleceği ile oynayan küresel soykırımcıların truva atları olarak sürekli vatndaşı bitirme ve düşürme üzerine çalışmaktadırlar..

 

 Bir başka ifade ile soykırımcı siyonizmin Ortadoğudaki en önemli maşası ve truva atı olan TC rejminin (ki bir ayağı  ata totem, ırk-ırkçılık putları ile, bir ayağı ise din, millilik, maneviyat  vb. algı ve ayaklarla  tc siyaseti ve rejmi yüzyıldır halkı şeytanın bile aklına gelmeyen yöntemlerle düşürüyor, harcıyor, halk cahil, fakir ve rezil bir duruma çekilmiştir. . CHP vb. partiler ingiliz siyonizminin halkı-vatandaşı dizayn için kurduğu..  Rejmi değiştireceğiz iddiasıyla gelen akp nin nasıl ak gezenlere dönüştüğü, siyonist israilin maşası olduğu, ülkeyi her alanda nasıl satıp düşürdüğünü, özünde tc siyasetinin halkı düşüren ajan bir yapılanma olduğunu  acı örnekleri ile yaşamaya görmeye başladık..) Bizler Rejmin, 30-40 yıllık ablukası ile birlikte hayatlarımız hapishaneye çevrilirken.., küresel anlamda da insanlık birçok alanda benzer şekilde kuşatılmış bulunmaktadır. İnsanlığa tarafsız ve doğru bilginin erişimini engellmek için herkes mevcut teknoloji nedeni ile adeta 24 saat gözetlenmektedir.. Doğu Medya gibi stratejik yayınlar ise biran önce bitirilmek için şeytanın  aklına gelmeyen yol-yöntemlerle operasyona maruz kalmaktadır..

 

 Rejim bu yönlü vatandaşı düşürürken burada en büyük kozu vatandaşın ölümcül cehaleti ve geriliği. Yıllardır bu konuları işlerken altyapımızı sağlam ve sağlıklı kurmak için stk-iş alanından, vatandaştan  3 kişi bile bir araya gelip altyapımızı oturtma sistemin ablukasını yarmayı bile düşünemeycek kadar geri bir toplumsal alan ve yapılanmamız var. Bu gerilikten dolayı rejim her vatandaşa, vatandaşa özgü kumpas oyun ve düşürme planlarını çok kolay ve ustaca hayata geçirebilmektedir..

 

 Özetle dünyamız ve ülkemiz büyük bir kuşatma ve yıkımla karşı kaşrşıya. Geçmişte sürekli işlediğimiz ülkemiz ve dünya nükleer,  genom, bioterör vb. silahlarla vurulduğunda büyük şehirler artık en büyük mezarlıklara dönüşecek, kimsenin bu konuda b planı yok.

 

 Ülkemizde ise siyaset hala eski dünyada patinaj yapıyor. Yeni kurulan partilere vb. bakın siyonist israille soykırımcı emperyalizmle ilişkilerde TR’yi biz daha iyi satarız modunda ortaya çıkan ajan yapılanmalar..

 

Ve asıl konumuza dönersek, insanlığın data (bilgi) ve parayı ortak kontrol edecek artı değeri sonlandıracak, dünyaya bir an önce adalet ve özgürlüğü hakim kılacak dünya konfederasyonu vb. bir sisteme insanlığın acilihtiyacı var.

 

Bu yönlü çıkış yapılmasa tc gibi iran gibi terörist israil gibi ulus devlet faşizmleri dünyayı babalarının çiftliği zan eden siyonist soykırımcılar tarafından kullanılacak. Kontrolsuz her devlet her firma bioterör ve bilinmeyen silahlar labratuvarına dönüşmekte ve dönüşeceklerdir.. Ve dünyamız gümleyecektir..

 

 Sonuç olarak dünyada para, data, bio-genom, nükleer silahların sahipleri dünyaya yön veren dizayn eden iki ayaklılar kin-nefret-öfkelerini, yeme-yutme, kırma iştah ve hastalıklarını bir kenara koyup dünyayı kendi evleri gibi düşünüp bütün insanlığın, canlı-cansız yaşamın yararına biğrçok yazıda belirttiğimiz dünya konfederasyonu gibi bir sisteme kaymalıdırlar. Ve onların prof ve piskologlarının söylemediiği şu gerçeği de öğrenmeliler. Başklarına çektiğini zan ettiğiniz her operasyon aslında kendinize yaptığınız operasyondur..

 

Bırakın ulus devletleri kontrolsuz birtek nokta bioteröle bütün canlı yaşamı ve dünyayı yok etmeye artar da yeter bile..

 

Katledilen Dua Wei gibi büyük beyinleri bu yönlü harekete geçireceğimize katlederek aslında kendimizi katl ediyoruz. Dünyayı yıkıyoruz. İnsanlığı yaşadığı dünyayı yıkıma odaklıyoruz. Ve yüzyıllardır siyonist-kapitalist soykırımcı şeytani yapılanma insanın doğru düşünme melekelrimnin tümünü yok etmiştir. İnsanlık için asıl yıkım noktası burasıdır. Bu kör noktayı aşmasak bütrün insanlık toptan gümleyecektir..

 

İnsanlık acilen ulus devlet faşizmine ve dünyayı balarının çiftliği zan eden firmalaşma yeme-yutma hastalığıan son vermeli data-parayı ortak kontrol edecek bir mekanizmaya geçmeli, insanlık yönünü yüzünü artı değerini uzayda kolonileşmeye çevirmeli. İnsan bu yönlü tekamülünü başaramasa dünya tuzla buz olacak.. Bütün insanlık bu hgerçeği görmelidir..

 

SULTAN VAHDETİNİ EKARTE EDENLER, OSMANLIYI BİNBİR OYUNLA DÜŞÜRENLER DAHA YÜZYIL GEÇMEDEN DÜNYAYI PİMİ ÇEKİLMİŞ BİR BOMBAYA ÇEVİRDİLER..

 

Kürdistan coğrafyası üzerinde sayısız devlet ve uygarlık kurulmuştur. Örneğin Bizans zulmü ve yönetimi nedeni ile Kürdistanda Bizans yönetimi Roma Reş olarak anılmakta. Kürtler aynı adı günümüzdeki TC içinde kullanmaktadırlar. Ve o tarihlerde Hiristiyan ve Müslüman nüfusa sürekli destek vererek Bizansı çökertmişlerdir..

 

Ve Kurdistan tarihinde Mezopotamyada ki nüfus çok az sayıda devlete destek vermiştir. Bunlardan en önemlisi Osmanlıdır. Osmanlı yıkılırken Kürtler Osmanlının yıkılmaması için ölümüne destek sunan tek millettirler.. Bu anlamda osmanlının uğradığı akibete uğrayarak yaşadıkları coğrafya parça –parça edilmekle kalmadı. Kurdler diye bir ulus yoktur soykırımı ile sarılarak gezegenden silinmeye çalışıldılar.. Ne yazık ki kürt parti ve örgütleri adına ortaya çıkan yapılarda kürtlerin saflığından ve tarihlerini bilmemelerinden dolayı ajanlar, kripto kürtler  tarafından işgal edildiler. Kürtler düşmanları dost, dostları ise düşman gösterildiler. Bu ölümcül düşüş 2010 lu yıllardan sonra terör lejyonlarının, siyasi partilerin, ulus devlet faşizminin iplerinin hep soykırımcı-siyonist sermayenin elinde olduğu gerçeği ile görülmeye başlandı.. Bu anlamda Kürtler hızla toparlanma dönemine geçmeye başladılar..

 

Sultan Vahdetin isteseydi siyonistlerin, oyun kurucuların tümünü soylarıyla kılıçtan geçirirdi. Yapmadı, insanlık işçin Osmanlılar kendilerini fedatiler.  İfritleşen insanın deşifre olması yönünde geri çekildi. Ve yüzyıl geçmeden Osmanlıyı ekarte eden ifritler dünyayı pimi çekilmiş bir bombaya çevirdiler. Şu anda hepsi profesyonel katil-gaspçı, tetikçi, soykırımcı, bebek katili, anasına, babsına karşı oyun kuran  vahşi, düşmüş sergerdelere dönüştüler..

 

Kanuninin müthiş bir sözü var. Dünya 2 kişiye çok, 1 kişye az . Siyonist sergerdeler patlamaya hazır hale gelen dünyamızda Kanuninin ne demek istediğini yüzyıllar sonra da olsa anlamadılar ama anlama  dönemine girdiler..

 

 Biz Kürtler yüz bin yıllardır insanlığı saran barbarlıkları ve vahşeti absorbe edip insanlığı medenileştirme yönünde en ağır bedeli ödeyen bir halkız.  Ama artık sayısız insanın ifrit, firavun ve nemruta dönüşmesiyle absorbe edecek gücümüz kalmadı.. İnsanlığın tek çıkışı firavun ve nemrutların kendilerine yönelmesinde ve insanlığın bu yönlü baskı yaptırım yatmasında  yatmaktadır..

 

Osmanlı = Adalet ve İnsanlıktı.. Kapitalizm bu iki mefhumu insandan  çıkararak yerine kar ve tüketimi koydu.. Bira iç hamburger ye şiş patla, bir bira, bir  ekmek için kendini, her değerini sat.. Para –kağıt tanrıdır. Tanrıyı elde etmek için herşey mübahtır.. (Bir nükleer savaş sonrası yiyecek içeceğe radyason bulaşır, ekmek yesen, su içsen  ölürsün, para ise sıradan bir kağıt olarak hiçbir xırıma yaramaz..)

Ve insan o kadar düştü ki cebinde kağıt olan düşünmeyi unuttu. Cebinde çok kağıt olanda tanrı olduğunu sanmaya başladı. Kanuni neden dünya 2 kişiye çok bir kişiye azdır demişti. Düşünmediler. Her insan özünde tasavuf felsefesinde formüle edildiği enel haktır. Allahtan bir cüzdür. Sen tanrılaşırsan – Çocuğun da sana karşı tanrılaşacak..

Yani gerzekler anlamadı açayım.. Dünyada tek  tanrı olmanız için 2. Bir insan yada düşünen akıl sahibi bir obje nesne yada insanın olmamsı lazım.. Aynı kural tüm uzay için geçerli..

 

Yani bu gezegenden çıkış yapacaksak, ben senim, sen bensin gerçeğini kavramak zorundayız.. 

İnsanın dünyadan çıkışa ihtiyacı var. Dünyanında insandan kurtulmaya ihtiyacı var.. Bütün insanlr bu gerçeğe odaklanmalılar.. İnsan artık safarideki vahşi av hayvanı modundan bir an önce çıkmalıdır. Yoksa çıkış bulmadan gümleyecektir..

 

 

ETİKETLER : COVİD-19 CİNAYETLERLE DEĞİŞİK BİR MECRAYA KAYDI..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA