AKP AK GEZENLERE DÖNÜŞTÜ..

AK PARTİDE AK GEZENLER GERÇEK OLDU, AKP AK GEZENLERE DÖNÜŞTÜ..
Bu haber 2020-05-21 14:08:34 eklenmiş ve 1691 kez görüntülenmiştir.

 

AK PARTİDE AK GEZENLER GERÇEK OLDU, AKP AK GEZENLERE DÖNÜŞTÜ..

 

2000’li yıllarda soykırımcı siyonizme karşı devrimci eylem ve söylemlerle ortaya çıkan, ardından din-maneviyat, millilik üzerine kimseye geçit vermeyen akp geldiği nokta itibarı ile Ortadoğuda ki en büyük siyonist projelerden biri olduğu, siyonizmin maşası ve uşağı olduğu  giderek netleşmeye başladı. Rahmetli Erbakan Hocanın Ak Parti TR’de siyonizme hizmet için kurulan en büyük projedir tezi ve rahmetli Erbakan Hocanın belirlemelrin tümünün gerçek olduğu ortaya çıkmaya başladı..

 

Kadafinin katl edilmesinde pasif kalması, emperyalistlere karşı kılını kıpırdatmaması.. Siyonistin emperyalizmin Ortadoğu halklarını düşürmede faşist ırkçı tc rejmi üstüne düşeni fazlasıyla yaptı..  Mısırda seçimle gelen Muhammed Mursi gibi çağımızın en devrimci liderine ve ihvana sürekli gaz verilmesi, Mursi ve arkadaşları ipe çekilirken kör ve sağırları oynamaları.. AKP'nin islam dünyasının düşürülmesinde çok iyi bir truva atı olarak kullanıldığı da giderek netleşiyor.. Suriye poltikasında siyonist israille dişe-diş mücadele eden katil eset karşıtı görünerek sürekli Suriyenin çökmesine ve açıkçöa israilin alanı işgale oynaması oyunları ise heçen gün daha da ayyuka çıkmaktadır.. ABD nasıl alana terör lejyonları işit-pkk gibi döşüyorsa, Türkiye ise öso çeteleri ile benzer rolü oynayarak, özellikle Kurdi nüfusu düşürerek Rojava'yı siyonizm ve terör devletyi israil için dizayn ediyor.. 

 

Kürdistanda girdiği her yerde öncelikle kürt dili edebiyatına saldırıya geçmesi, insanlık suçu olan asimlasyona girişmesi.. (örneğin Rojava-Afrinde yaptığı ilk iş kürt dili ve edebiyatını kullanımdan, eğitimden kaldırmak oldu.) Tek kelime ile askeri zaferle, zaferlerle içerde  halkın gözünü boyamak siyasi anlamda gerçek anlamda ise kürtleri ve kürdistanı israile peşkeş çekmek..

 

Şimdi ise açık açık ülkemizi terörist  israile  siyonizmine peşkeş çekmeye başladılar. Libya Türkiye anlaşmasının mimarı komutanın görevden alınması, israil etraf tüm coğrafyayı işgal ve ilhak ederken ticretten siyasete ilişkilerin giderek daha da büyütülmesi..

 

Yandaş medyada terörist israille ilgili haberlerde Kudüsün israilin başkenti gösterilmesi..

 

Bir akp bakanının çıkıp açıkça Fatih Sultan Mehmeti İşgalci göstermesi.. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy katıldığı bir canlı yayın programında İstanbul'un Fethi için 'işgal' Fatih Sultan Mehmet için  işgalci demesi..  (Ki gram tarih bilgisi olan herkes Bizans halkının Bizans zülmümünden kurtlumak için Osmanlıyı kurtarıcı olarak gördüğü, İstanbul feth edilirken.. Meryem, Meryem diye bağıran Hıristiyan nüfus Allah Allah diyen Müslümalrdan daha çoktu. Hıristiyanlarla Müslümanlrın ortak zaferdir İsatanbulun fethi..)  Ve bir ak gezen bu kutlu fetihi, bir zulüm çağını sonlandıran bir fetihi işgal diyebilecek kadar küçülen bir siyoniste dönüşebiliyor.. 

 

Akparti aile ve nesli yok etmede kemalistlerin dahi yapamadığını yaparak aileyi yok ediyor.. Bu konuda bilgi için maklaeye bakınız..

 

Ve hepsinden önemlisi içinde yerli maşaların da kullanıldığı, yer aldığı firma ve kişiler eliyle ovalrımızın, dağlarımızın, nehirlerimizin Filiestinin düşürülme taktikleriyle ülkemizin madenleri, coğrafyası, yeraltı-üstü kaynaklarının siyonist yahudilere satıldığı.. Bu iddialar doğruysa ülkemiz büyük bir iç savaşa çekilyor demektir.. Siyonizme karşı gelip ülkeyi siyonizme peşkeş çekme doğruysa hiçbir ak gezen bundan kurtulamaz. Satın alanda satanda Türkiye halklarının hedefi olur..

 

Ak partinin ülkemizi siyonist israile peşkeş çekmede 80 milyonu 20 yıl boyunca nasıl profesyonelce kullandığını Rahmetli Erbakanın akp dünya siyonizmine hizmet için kurulan bir parti gerçeğini en iyi şekilde teyit eden gelişmeler  oldu..

 

Ak Partinin Türkiye toplumunu siyonist israile hazır ahale getirip getirmediğinin en büyük denemleri. Toplumun ortaya koyduğui koyacağı tepkiye göre ise bundan sonraki poltikalrını belirleyecekler..

 

AKP’nin 20 yıllık tarihi  incelendiğinde halkın en mahrem duygularını okşayarak  ve profesyonelce kullanarak siyonizme hizmet ettiği günümzde su gibi gün yüzüne çıkmaya başldı..

 

İnsanlığın bin yıllardır en büyük düşmanı siyonizm. Devletlerden kıtalara siyonist –soykırımcı vahşi kapitalizim bütün insanlığı düşürmüştür. Dünya siyonist soykırım gasp-işgal ilhak ve kuşatma nedeni ile patlama  noktasında.. En fazla yarım yüzyıl içinde bütün büyük şehirler ve başkentlerin nüklleer biyolojik genom silahlarla vurulacağı.. Gezegenimizde insan soyu için her alanda sos durumu vaken..

 

AKP taht kavgaları dizisindeki ak gezenler gibi siyonizme hizmet eden yapılanması ile sadece Türkiye toplumunun değil dizideki ak gezenler gibi insanlığın da ortak düşmanı olduğunu teyit etmeye başladı..

 

Küresel soykırımcı siyonist devletler ve firmalar ekarte edilmese insanlık tarihinde görülmemiş büyük savaşlar tüm dünyayı tehdit ederken..

 

Maalesef Ortadoğuda Bizanstan İslama bütün medeniyetlerin bileşkesi üzerinde yer alan Türkiye soykırımcı siyonizmin terör devleti israilin kullandığı bir maşa olması sadece TR toplumunu değil bütün insanlığı inciten, derinden sarsan bir gerçek..

Bu gerçek hergeçen gün deşifre olacak.. Bunun faturası halka ağır olacağı gibi, halkın duygu, düşünce milli- manevi değerlerini kullanarak  Türkiye toplumunu düşürmenin de bedeli çok ağır olacaktır..

Öbür yandan TR deki muhalefet de akp gibi yaşadığımız Ortadoğu coğrafysı ve dünyadaki sorunların temel sebebi siyonizme-terörist israile, soykırımcı sermaye ile ilgili bir dertleri yok.

 

Dünyamız bioterör, terörizm, ve insanlık büyük bir yok olma aşamsı yaşarken.. Önümüzdeki yıllarda terörist israil başta olmak üzere dünyaya ve ülkemize yapılacak bioterör, genom, nükleer saldırılara nasıl cevap vereceğimiz yönünde halkın örgütlenmesi gerekirken..

İktidarı muhalefeti ile siyaset en derin oyunlarla halka oyun yapmakta halkı kandırmaya ve kullanmaya devam etmektedir..

Terörist israil ilişkiler derhal sonlandırılmalı.. Türkiye toplumu zenginlik kar ticaret vb. palavralardan bir an önce uzaklaşmalı, tarımdan bilime diğer alanlara vatandaşın dünyamızı saran afet ve yaşanacak büyük savaşlara hazır hale getirilmesi için derhal 80 milyonun harekete geçmesi, etrafg coğrafya ve ulusları da harekete geçirmesi gerekmektedir..

 

Ülkemizde iktidarı ve muhalefeti ile türkiye halkları ölüm uykularına yatırılmaktadır.. Kürtlüğü-türklüğü,sağı solu, din-mezhep geriliklerini aşıp vatandaş  bir an önce ülkenin kaderine el atacak yetkinliğe erişmese 10-20 yıl içinde bizim diyebileceğimiz bir ülkemiz olmayacaktır.. 

Türkiye toplum tc rejminin islam dünyası başta olmak üzere Ortadoğu, Anadolu ve Mezopotamyanın siyonizme teslim edilmesi için kurulan-kurdurulan uydu bir rejim olduğu gerçeğini en kısa zamanda kavrayarak bu gerçeğe göre acilen harekete geçmek zorundadır..

Günümüzde siyonsit siraille iş yapmak, ilişkili olmak en büyük yıkım ve istisnasız en büyük ihanettir. TR siyaseti iktidarı-muhalefeti ile dünyada bu ihaneti 100 yıldır en iyi şekilde hayata geçiren bir rejim.. Ve 80 milyon ölüm uykusunda, bu ölüm uyuksu Asyadan Afrikaya milyarlarca insanın direkt hayatını ve geleceğini yok etmektedir..

 

Terörist israil Ortadoğu halklarını Ak Gezenler gibi sarıp yok ederken.. her taraftan Oratdoğu halklarını sarıp düşürürken.. Türkiyenin devlet olarak siyonizmle kol kola olması sadece Ortadoğu değil, bütün dünya için en büyük felaketlerden biri..

 

Türkiye toplumu biran önce iktidar ve muhalefetiyle ak gezenler ordusuna dönüşen iktidar-muhaleftiyle mevcut siyasal yapılanmayı ya ekarte etmeli yada düşüşlerden düşüş ve yok oluşu beğenmek zorunda..

80 milyon acilen uyanmalı, terör,ist israille ilişkiler derhal bitirilmeli.. Irk-dil-din sivil bir anaysa acil yapılmalı. TR, iran, ırak uyduruk devletler ve rejimler yıkılarak hepsinin bir olduğu ırk-dil-din-sınır üstü büyük bir siyasal yapılanmaya halklar geçmeli sadece TR vatandaşı değil tüm ortadoğu halkları var olma yok olma gerçeği ile karşiı karşıya..

 

Bir an önce halklar açlık, yoksulluk vb. bütün korkularından sıyrılıp ortak bir şekilde harakete geçmelidirler.. Aksi gelecek yok,  ak gezenler hepimizi toptan yok ediyorlar.. Bütün Ortadoğu halklarının çeyrek yada yarım yüzyılı var. Zaman daralıyor.. herkes hesabını bu gerçeğe göre yapmalıdır.. Terörist israil ortadoğuda bir milyar insanı ak gezenler olarak her alanda sarmış bulunmaktadır.. Akp ise ak gezenlerin en büyük piyonu olarak kendini profesyonlce gizlemeyi ve tr toplumunu kullanmyı ustaca yerine getirmektedir..

 

Ortadoğu da putları-totemleri-kurtarıcıları halklar birlikte gömecek bir aşamaya acilen geçmelidirler..

 

Ak Partiyide Osmanlıyı yıkıp yüzyıllık esareti bizlere dayatan siyonist ak gezenler yönetiyormuş ve 20 yıldır 80 milyon kör kör seyrederek nasıl boğzalandığmızı göremeyecek kadar usta bir şekilde siyonizm Türkiyeyi sarmış, işgal etmiş bulunmaktadır..

 

 

ETİKETLER : AK PARTİDE AK GEZENLER GERÇEK OLDU..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA