TÜRKİYE ÇÖKERTİLİYOR, HALK FARKINDA DEĞİL..

Türkiye içerde ve dışarıda hızla 2. İsrail olma yolunda ilerliyor.. Geçmiş tcyi cia mosad şimdikini ise israil direkt idare etmeye başladı..
Bu haber 2020-05-18 11:10:21 eklenmiş ve 558 kez görüntülenmiştir.

 

TÜRKİYE ÇÖKERTİLİYOR, HALK FARKINDA DEĞİL..

 

Türkiye içerde ve dışarıda hızla 2. İsrail olma yolunda ilerliyor.. Geçmiş tcyi cia mosad şimdikini ise israil direkt idare etmeye başladı..    Rojava’da (Syria) sınırda tarlasını süren çiftçi katl edilirken.. Öso çetlerinin de yine  aynı saatlerde 2 kürdü katlettiği bilgileri ajanslara yansıyor..  Kimseden Çıt yok.  Aynen siyonist  İsrail gibi bir gerekçeye dahi ihtiyaç duyulmadan Kürtler katledilmekte..

 

Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki en büyük kazanımı olan Libya Anlaşmasının mimarı ve Fethullahçı Terör Örgütü'ne karşı mücadelenin en kritik silahı olan Fetömetre’nin mücidi olan eski Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanı Tümamiral Cihat Yaycı, Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararnameyle pasif göreve atanmasının ardından istifa ettirilmesi.. Doğu Akdenizde siyonist ablukayı kıran Tümamiralın cezalandırılması..

 

Türkiye’de Fetö terörünün hedefe koyduğu baroların akp tarafından  hedefe konması, RTÜK’ün yorumsuz haber  yapılması yönündeki çıkışı..  yani basın özgürlüğünün rafa kaldırılması girişimi, Ahaberde Kudüsün İsrailin başkenti gibi gösterilmesi,  her alanda hukuksuzluğun giderek tavan yapmakta hata bazen öyle ilginç hukuk skandalları varki akla zarar. Vatndaşa dava açılıyor, ama ortada suç unusuru olacak konu  yok. Hakim davayı red edeceğine bir suç unusuru bul getir yeniden bakalım diyecek bir noktada göstermelik hukuk da bitmiş durumda..

 

Koronavirüs nedeniyle halkın halk için verdiği paralarla apolitik, dilenciliğe ve poşete  alıştırılan vatandaşa sağlam poşet taşıyan akp iktidarı, muhalif her vatandaşı da bitirmek için..  siyonist israil lehine ülkeyi düşürürken.. muhalefet ise derinden bu hedefe hizmet etmektedir..  Ama bu geçici bir durum. Sistemi değiştirme iddiasıyla gelen akp siyonizme teslimde ve ülkeyi teslim etmede daha büyük bir mesafe kat etdi. Bu durum  TR toplumunun iktidarı-Muhalefeti ile tc siyasetinin ülkemizi yüzyıldır ırk-ırkçılıkla-dinle-atatürklerle nasıl sattığını ve ülkemizin nasıl derin siyonist oyunlarla düşürüldüğünü de net olarak görmelerini beraberinde getirmeye başladı.. Yani şu anda tr de ki tüm derin işgal ve işgalciler halk tarafından anlaşılmaya ve kavranmaya başlandılar..

 

PKK’nın yardım dağıtan sivilleri katletmesi ile HDP ye opersyon çekilirken akpli devletin  eli güçlendirilirken, Suriyede tarlasını süren çiftçinin katledilmesi, öso çetlerinin katliamları, gasp-talan ve hukuksuzlukları ise pkk vb. terör lejyonlarına meşruiyet sağlama babında yapılan siyonist operasyonlar..  Her zaman vurguladığımız gibi devlet ve terör lejyonları ortaklaşa Ortadoğu halklarına operasyon çekerlerken.. Hepsinin ortak hedefi terör devleti israile alan açma. Ortadoğunun bütün halklarını düşürme.. Ülkelerin işgalini-ilhakını kolaylaştırma..  İsrail şu anda suriye, lübnan ve filistini herhangi bir engele takılmadan ilhak-işgal ediyor.. İsrailin en büyük yrd. İse heyt israil numarası ile iktidar olan akp..

Ve ne chp nede hdp suriyedeki kurdün katliamını  meclise taşımıyor.. Siayset üst perdeden mosad ve cia ajanları tarafından ele geçirilmiş bulunmakta..

 

Ve Türkiye her alanda derin işgalle siyonist israilin sömürgesine dönüştürülüyor..

 

Muhalefet ve siyasete bakın, siyasetin gündeminde yeni açılan partiler dahil olmak üzere gündemlerinde bu stratejik konulardan hiçbiri yok. Birçok analiz haberde de belirttiğimiz gibi TR siyaseti muhalefeti iktidarı ile Türkiyeyi her alanda düşürüp yok ediyorlar..  Türkiye halkları uyanamazlarsa hem korkunç bir iç savaşla kuşatılıyorlar, hemde TR her alanda işgal ediliyor.. Türkiye halkları ve toplumu kısa zamanda bu derin uykudan uyanmazlarsa Türkiye suriye ve ıraktan kötü düşürülmektedir..

 

CHP eski atatürkle, akp yeni atatürkle Türkiye’yi  hızla uçuruma sürüklüyorlar.. Din bile bu siyasete sonuna kadar alet edilyor. Diyanet işleri başkanının dinin gereği neslin korunması konusundaki açıklamalarını din düşmanlığına eviren baroların içindeki etki ajanlarının baroları din düşmanı gösterme çıkış-hedefi ile akpnin hedefi aynı (bir av. nasıl dinin nesli korumadaki kurallarını bilmez, dine saldırır..) bir an önce tüm ayakları ile ülkeyi bir diktatörlüğe çevirme.. Barolara operasyon girişimi bir fetö projesiydi.  AKP projeyi galiba devr alıyor, hedef karşı konulacak hiçbir stk olmaması gerçeğidir.. Yani geçmiş tc de tryi cia mosad gizli-açık yönbetirken.. şimdi siyonist israil açık-açık ülkemizi her alanda işgal ediyor..

 

TR  aynen İsrail nasıl filistinliye operasyon byapıyorsa  aynısını Kurdistanda yapıyor,  insanları katl ediyor..  Millilik ve milliyetçilik, milli gazlarla ülkemiz  israile peşkeş çekme aracına dönüştürülmüş bulunmakta. TR siyaseti ise bu derin işgale hizmete soyunmuş durumda.. Ama yavaşta olsa halk uyanıyor ve görüyor.. Bu oyunların çıkacağı kapı devletin yıkımına kadar gidebilir.. TR’de acilen bütün ortadoğuyu baz alacak siyonizmi bu ülke ve coğrafyada silecek bir isyasal çıkışa ihtiyaç var.. Aksi korkunç savaşlar kapıda..

 

TC de ana politika vatandaşa ver poşeti başını okşa, koy cebine para başını okşa, en büyük türkiye, bir türk dünyaya bedel gazları ile.. vatandaşın çaktırılmadan ülkesini ve hayatını elinden al siyestine dönüştü.. Kemalle meralin gündeminde bu derin siyonist oyunlar varmı yok.. Onlar çaktırmadan mevcut siyasal yapılanmayı daha da güçlendiriyorlar..

 

İşye Rojavada Bir günde yaşananlardan ufak bir kesit ..

 

 Erbil (Doğu Medya) - Rojava’nın Girke Lege kentinde sınırda kendisine ait araziyi süren bir çiftçi Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) bağlı sınır güvenlik muhafızlarının ateş açması sonucu hayatını kaybetti.

 

Rûdaw muhabiri Rengin Şero, bugün saat 16:00 sıralarında TSK’ya bağlı sınır güvenlik muhafızlarının Girke Lege kentine bağlı sınırdaki Dêrûna Axê Köyü’nde kendisine ait araziyi süren 50 yaşındaki Muhyeddin Abdullah’a sınırın diğer tarafından ateş ettiğini belirtti.

 

Muhabirimiz, ateş sonucu yaralanan çiftçi Muhyeddin Abdullah’ın yaşamını yitirdiğini aktardı.

 

Öte yandan dün gece Özgür Suriye Ordusu’na (ÖSO-yeni adı Suriye Milli Ordusu) bağlı silahlı gruplar sivil bir araca saldırarak iki kişiyi öldürdü. Hayatını kaybeden iki kişinin isimlerinin Muhammed Hıdır Hüseyin ve Ziyab Ali oldukları öğrenildi.

ETİKETLER : Türkiye içerde ve dışarıda hızla 2. İsrail olma yolunda ilerliyor.. Geçmiş tcyi cia mosad şimdikini ise israil direkt idare etmeye başladı.. Türkiye içerde ve dışarıda hızla 2. İsrail olma yolunda ilerliyor.. Geçmiş tcyi cia
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA