KURDİSTANDA 2. ATATÜRK DÖNEMİ..

Bir taraftan PKK, bir taraftan AKP Kürtlere nefes aldırmıyor.. Osmanlı yıkılıp TC kurulurken sahte kurtarıcılar, ingiliz ajanlarının kurtarıcı yapılıp tc rejmi ile yüzyıldır halklar nefessiz bırakılırken..
Bu haber 2020-05-16 01:15:03 eklenmiş ve 640 kez görüntülenmiştir.

 

KURDİSTANDA 2. ATATÜRK DÖNEMİ..

 

Bir taraftan PKK, bir taraftan AKP  Kürtlere nefes aldırmıyor.. Osmanlı yıkılıp TC kurulurken sahte kurtarıcılar, ingiliz ajanlarının kurtarıcı yapılıp tc rejmi ile yüzyıldır halklar  nefessiz bırakılırken..

 

Önceki Atatürkün Kürdistanda değer kaybetmesine AKP ve kutsal devlet  izin vermiyor.. Rojevada asimlasyon, cinayet, gasp.. TR’de ise Kayyum atanan belediyelere bol –bol Erdoğanın posterleri fotoları taşınmaya başlandı..

 

Kürtlerin siyaset yapmamsı, TR’nin demokrasiye kaymaması için PKK rejmin kürtlere saldırması için hertür ortamı sağlarken..  Ki Van'da Vefa Sosyal Destek grubuna silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var, Van'ın Özalp ilçesinde teröristler, Vefa Sosyal Destek grubuna silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda 2 kişinin hayatını kaybettiği ve 1 kişinin de yaralandığı bildirildi.  

 

Bu eylemi kimin yaptığı önemli değil önemli olan terör lejyonları ile kutsal devlet birlikte, birbirinden güç alarak  yüzyıldır Kürtlere operasyon yapıyorlar. Bunun bedelini de 80 milyon vatandaş ödüyor.. Derin siyonist işgal ve ırkçılık ve faşizm  halkı-halkları kör ettiğinden.. Ulus devlet faşizmi ve terör lejyonları yüzyıldır vatndaşı-insanı kaz-kuş gibi kullanarak harcıyor.. AKP de bu ortamdan en iyi şekilde faydlanarak Türkiye geneli sivil darbe yapıyor..Yani TR de formül basit ya chpnin atatürküne, yada akpnin ataürküne boyun eğmeniz için pkk başta olmak üzere envaiçeşit terör lejyonu elinde silahla ulus devlet faşizminin halkları halkı düşürmesi için ne gerekiyorsa yapmaktadırlar.. Bu kısır döngü ulus devletle terör lejyonları harcayacak insan buldukçada sürüp gidecek.. 

 

Bu ortam  toplumları bilimden, özgür düşünceden kopardığı için şu andaki pandemi bin bin götürüken.. Bir sonraki pandemi yada bio-terör saldırısı, yada bilinmeyen bir silah.. insanları milyon -milyon götürecek.. iki ayaklı hayvana dönüşen insan soyu dünyayı terki selat edecek.. Devlet erkinden terör lejyonlarına sermaye siyaset ve bilime.. insanın doğru çözümleme yapmaması insan  soyunun hızla sonunu hazırlamktadır.. 

 

Kayyumun ilk icraatı erdoğan posterleri..

 

Siirt Belediye Başkanı HDP'li Berivan Helen Işık ile aynı partili Baykan Belediye Başkanı Ramazan Sarsılmaz ve Kurtalan Belediye Başkanı Baran Akgül'ün yerlerine sabah saatlerinde kayyum atandı. Kayyum olarak atanan Siirt Valisi Ali Fuat Atik'in ilk icraati makam odasına Recep Tayyip Erdoğan portreleri astırmak olurken, belediyeye çok sayıda 'Erdoğan fotoğrafı' getirildi.

Detaylı bilgi için alttaki habere bakınız..

 

KURDİSTANDA  TERÖR  LEJYONLARI ve DEVLETLER  SİYONİST-TERÖRİST  İSRAİLE ÇALIŞIYOR..

ETİKETLER : KURDİSTANDA 2. ATATÜRK DÖNEMİ..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA