KEMAL YILDIZIN ANİ VAFATI İLE ŞOKE OLDUK..

İş dünyamızın önde gelen temsilcilerinden Kemal Yıldız’ın ani vefatı ile hemşeri camiamız deyim yerindeyse şok oldu.
Bu haber 2020-05-11 21:53:24 eklenmiş ve 1075 kez görüntülenmiştir.

 

KEMAL YILDIZIN ANİ VAFATI İLE ŞOKE OLDUK..

 

İş dünyamızın önde gelen temsilcilerinden Kemal  Yıldız’ın ani vefatı ile hemşeri camiamız deyim yerindeyse şok oldu.

Geçen aylarda ufak bir burun ameliyatı geçiren Kemal Yıdız’ı görmeyi umarken vefat haberi ile sarsıldık..

2 hafta önce ses kısıklığı şikayeti le hastahaneye giden Kemal Yıldız (ki çoğu hemşerimiz  kendisine Cemal bey diye hitap ederdi, bilirdi) çağın ileti kansere yenik düştü.

Marmara Eğitim Araştırma hastahanesinde Geçen hafta yoğun bakıma alınan Yıldız, yapılan bütün müdahalelelere rağmen hastalığın ilerlemesi nedeni  ile kurtarılamyarak hayata gözlerini yumdu.

 

Dün  (10-05-2020) vefat eden Yıldızın 5 mayıs günü 60 doğum günü idi. Kutlamadan aramızdan ayrıldı..

 

Cenaze Namazı Ptesi günü Kavacık  Yıldırım Beyazıt  camininde öğle namazında  kılınan Kemal Yıldız Hekimbaşı Mezarlığına defin edildi. Cenaze namazı ve defin işlemleri sırasında Koronavirüs önlemleri dikkate alınarak  yapıldı.

 

TAZİYELER  İKAMET EDİLEN EVDE KABUL EDİLDİ..

 

Kemal Yıldız, iş dünyamızın genç simalarından Murat; Mevlüt, Yusuf Yıldızın babaları 3 erkek 1 kız dört çocuk babası.

İş dünyamızın Turizm Hizmet sektörü başta olmak üzere önde gelen temsilcilerinden İrfan Koç, İsmail Koç’un enişteleri.

Hakeza iş dünyamızın önde gelen temsilcilerinden  Celal Yıldız (temizlik sektörü), Yılmaz Yıldızın abileri,  yine iş dünyamızda turizm hizmet-gıda sektörünün önde gelen temsilcilerinden Akif Yıldız, Ayhan Yıldız, Ali Emrah Yıldız, Sedat Yıldız, Tahsin Yıldız, CHP Beykoz meclis üyesi Suat Yıldız gibi hemşerilerimizin de yakın akrabaları..

 

Virüs illeti nedeniyle insanların pek bir araya gelemediği bu zaman diliminde, yüzbinler sosyal medya, medya aracılığıyla, telfon ve mesajlarla taziyelerini iletirken.. Pandemi koşullarında dahi sevenleri Yıldızı son yolculuğunda yine yalnız bırakmadılar. İş-Siyaset-STK dünyasından yüzlerce insan cenaze merasimine katıldıkları gibi, mümkün olduğu kadar virüs kurallarına riayet edilerek yıldızın ikamet ettikleri eve de gelerek  Oğulları Murat ve Mevlüt başta olmak üzere yıldız ailesinin fertlerine taziyelerini sundular.

 Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor, ağaç, düğün, açık hava ve doğa

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar, masa, ağaç ve açık hava

Yıldızın birlikte iş yaptığı Suat Askeroğlu, Ayhan Yıldız..  gibi birçok iş adamı da sağlığında olduğu gibi son yolculuğunda da  adeta yanından ayrılamadılar..

 

Sosyal medyada onbinlerce insan taziye dileklerini iletirken, Kemal Beyin oğulları Murat ve Mevlütün, dayıları, İrfan Koç’un telefonları bir an bile susmadı.. Yıldız iş adamlarımızdan İrfan Koç’un hem eniştesi, hemde iş arkadaşıydı. Bu anlamda İrfan Koç ile yeğenleri Murat-Melüt  Yıldız en acılı günlerinden birini yaşadılar.

 Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar, ağaç, ayakkabılar ve açık hava

Cenazenin defin işlemlerimnin ardından virüs kurallarına uygun olarak adet olduğu üzere Kuran-i Kerim okundu hep birlikte dualar edildi. Gün boyu insanlar taziyelerini sunmaya geldiler.  Ve bu yoğunluk  en az bir hafta boyunca sürecek..

 

KEMAL YILDIZ KİMDİR

 

1960 Ardahan Doğumlu olan Kemal Yıldız ailesi ile birlikte 60'lı yıllarda İstanbula geldi. Genç yaşta iş hayatına atıldı..

 

90 yıllardan beri iş dünyası alanında hemşeri camiamızın rehberiydi, iş dünyasının iş kurucu aktörüydü.  Beylerbeyi  Villa Bosphorustan Kandilli Balıkçısına adı birçok mekanla özdeşleşen, İstanbul boğazında balık restaurantlar dendiğinde de akla gelen ilk isimdi. Tuzladan Beykoz’a, Sarıyerden -Silivriye İstanbul geneli turizm hizmet sektörü başta olmak üzere hemşeri camiamızın iş kurucu aktörüydü, yol göstericisiydi..

 

Yatırım yapmak isteyenden nasıl iş yapacağını bilmeyene kadar insanların danıştığı, insanları birbiriyle buluşturan, yüzlerce insanın iş kurmasından, iş dünyasına adım atmasına kadar.. iş dünyamızın en  saygın simalarından biriydi. İş dünyası alanında yeri doldurulamayacak bir aktördü..

 

Birönceki yerel yönetim seçimlerinde bir dönem de Beykoz CHP Meclis üyeliğini yapan Yıldız Beykozluların yakından tanıdığı bir simayadı.. ,

Genç yaşta ani ölümü ile herkesi şok eden Yıldız adeta dünyada geçirdiğiniz zamanı en iyi, en doğru şekilde kullanın mesajını bırakarak ebediyete intikal etdi..

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

 

 

 

Doğu Medya ve STK’larımız adına kendisine Allahtan Rahmet  Yıdız ailesi başta olmak üzere yakın akraba, eş, dost, arkadaşlarına, bölge iş dünyamıza başsağlığı ve sabır diliyoruz..

 

 

YILDIZ AİLESİ ADINA TEŞEKKÜR ETTİLER..

 

 

 

ETİKETLER : İş dünyamızın önde gelen temsilcilerinden Kemal Yıldız’ın ani vefatı ile hemşeri camiamız deyim yerindeyse şok oldu.
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA