FAKİR YILMAZ YİNE ARDAHANLILARLA DALGA GEÇTİ..

Fakir Yılmaz Ardahanla ve Ardahan dernekleri ile oynamayı, dalga geçmeyi kendine meslek edindi.. İçişleri bakanlığının 01 .Ağustos tarihine kadar kanunen dernek toplantıları, kongreler yapılmayacağı açıklandığı halde
Bu haber 2020-05-07 17:50:03 eklenmiş ve 1154 kez görüntülenmiştir.

FAKİR YILMAZ YİNE ARDAHANLILARLA DALGA GEÇTİ..

 

Fakir Yılmaz Ardahanla ve Ardahan dernekleri ile oynamayı, dalga geçmeyi kendine meslek edindi.. İçişleri bakanlığının  01 .Ağustos tarihine  kadar kanunen dernek toplantıları, kongreler yapılmayacağı açıklandığı halde Fakir Yılmaz ne ardahan il derneklerine, derneklere, yöneticilere herhangi bir bilgi vermeden  icat ettiği yeni formulle kendini kanun koyucu yada tbmm yerine koyarak 17 mayıs PAZAR GÜNÜ SAAT 10 DA kongre kararı aldığını açıklamış.

 

Açıklama Büyük tepki Topladı..

Bu açıklama Ardafed yönetiminde yer alan, almış olan tüm YK üyeleri başta olmak üzere, Federasyona üye olan - olmayan Ardahan derneklerini rahatsız etdi..  Bu durum İstanbuldaki tüm Ardahan Dernekleri içinde büyük bir rahatsızlığa neden oldu.

 

 Dernekler masası mevcut açıklama ile Fakir Yılmaz Suç İşlemektedir..

 

Bu gelişme üzerine dernekler masasını arayan birçok yönetici yada dernek başkanı Yılmazın kararını dernekler masasına sordular. Dernekler masası  iç işleri bakanlığının açıkladığı 01 Ağustos tarihinden önce  ne toplantı nede kongre yapılamayacağını kesin bir dille açıklarken, Fakir Yılmazın söz konusu ilanla suç işlediğini beyan ettiler..

 

ARDAFED KURULDUĞUNDAN BERİ KURULUMUNDAN BUGÜNE SÜREKLİ FEDERASYONDA YK ÜYELİĞİ YAPAN, STK ALANINDA AKTİF ÇALIŞMALRI İLE ÖNE ÇIKAN  ŞEMSETTİN ŞENEL  BU GELİŞME ÜZEREİNE  ARDAHAN KAMUOYUNA AÇIKLAMA YAPTI..

ŞENEL, ARDAHANLA OYNAMAYI DURDURUN..

Şenel Dernekler masası ile görüştüklerini kongrenin kesinlikle yapılmayacağını, yapılsa dahi yasal olmayacağını, FakirYılmazın bu kararla suç işlediğini birkez daha ifade etdi..

 

Şenel, Ardahan STK yapılanmsının, derneklerin ve yönetimlerin kongreye yönelik çalışmalara  ara vermeden yapmalarını istedi..

 

Şenel,  Sayın basın Değerli işadamları sayın STK yöneticileri Değerli Ardahan'lı hemşerilerim Ardahan ımızın en üst çatı örgütü olan ARDAFED İstanbul Ardahan Dernekler federasyonunun 17 . 05 .2020 günü yapılması gereken olağan genel kurulu hakkında yanlız başına herşeyi yaptığı gibi karar yazısını yayınlanması üzerine bizde tüm dernekleri kongre yapılacakmış gibi düşünerek delegelerini belirleyerek hazırlıklı dilekçelerini şimdiden iletmelerini sunarak duyarsız kalmamalarını istirham ediyorum.

 

Şenel,  M. Akif  Ersoy'un  “ Gidemediğin yerler sahip olamadığın değerler  asla senin değildir” demiştir.  Ardahanımıza yakışan bir kurumsal kimlik oluşturacak güçlü bir yönetim oluşturarak Ardahan ve Ardahanlılarla oynamayı hep birlikte durduracağız.

 

 TOPLUMSAL ALANLA OYNAYAN KİM OLURSA OLSUN SERT KARŞILIK GÖRÜR..

 

Özellikle Koronavirüs belasından sonra devletten STK alanına artık kimse toplumla, toplumsal alanla oynayamayacağı bir dünyaya giriyoruz. Pandemi gösterdiki  insanların bilimden, bilimsel bilgiden, özgür düşünceden, politik bilgiden, kendilerini yönetme erdeminden  yoksun kalmaları sadece bizi değil bütün insanlığı soykırıma açık  kurbanlık koyunlar sürüsüne dönüştürmektedir. Bu anlamda devletten STK alanıan artık kimsenin toplumla oynayamayacağı bir döneme girmiş bulunmaktayız. Kendi kişisel çıkarları için artık hiç kimsenin toplumla oynayamayacağı bir döneme girmiş bulunmaktayız.

 

Ardahanlılar her konuda öncü oldukları gibi bu yeni dönemde de STK  alanının öncülüğünü yaparak toplumsal alanla oynayan kim olursa olsun artık set çekeceklerdir..

 

Fakir Yılmaz gibi kendi egolarından başka bir şey düşünmeyen, değer yargıları olmayan insanların toplumsal alanla oynama dönemleri bitdi. Fakat yinede  nerede ne yapacağı belli olmayan insanlara karşın,  Federasyonun içine düştüğü utanç verici durumdan çıkarılması için tüm dernekler her ihtimali düşünerek  çalışmalarını yapmalıdır.

 

İçinde ötekinin  olmadığı bütün kesimleri kucaklayan toplumsal yararı-çıkarı esas alan,  memleketi için kullanacak dürüst kişilikli insanların seçelim buradan sayın vekillerim,siyasilerim,basınım,işadamım ,sanatçım ,Stk ,temsilcileri gelin duyarsız kalmayalım Ardahanımıza yakışanı yapalım Güçlü federasyonumuzu oluşturalım en derin duygularımla saygı selamlarımı iletiyorum

ETİKETLER : Fakir Yılmaz Ardahanla ve Ardahan dernekleri ile oynamayı dalga geçmeyi kendine meslek edindi.. İçişleri bakanlığının 01 .Ağustos tarihine kadar kanunen dernek toplantıları kongreler yapılmayacağı açıklandığı halde
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA