KÜRTLER TERÖRİZMİ DE, KUTSAL DEVLETİ DE BİRLİKTE GÖMÜYORLAR..

HDP ihtiyaç sahibi ailelerle, yardımcı olacak aileleri birbirile buluştururken, ihtiyaç sahibi aileleri AKP’nin aksine üretime katacak projelerle destekliyor.
Bu haber 2020-04-30 10:26:32 eklenmiş ve 719 kez görüntülenmiştir.

KÜRTLER TERÖRİZMİ DE, KUTSAL DEVLETİ DE BİRLİKTE GÖMÜYORLAR..

 

HDP’nin Kardeş Aile Kampanyası’na Serhat bölgesi kadim paylaşma geleneği ile katılırken dilenen, düşürülen, bitirilen köle vatandaş tipi yerine kendi ayakları üzerinde dimdik duran, düşünen -üreten vatandaş hedefleniyor.

 

HDP ihtiyaç sahibi ailelerle, yardımcı olacak aileleri birbirile buluştururken, ihtiyaç sahibi aileleri AKP’nin aksine üretime katacak projelerle destekliyor.

 

Örneğin bağ-bahçe ekimi, tarla verip sürüme, kümes hayvan yetiştiriciliği, tarla verip arazi de çalışması, vatandaşın kendisi için üretmesi, bağ bahçe işleri. Ve daha nice üretim projeleri..

 

Bütün bunlara imza atan ve yavaş yavaş hayata geçiren Karslılar.. Ve bu gelişmeyi tüm ülke sathına partiler üstü yaymaya başladılar..

 

--Halkı dilenci gibi poşetlerle düşüren, aşağılanan mahluklara çevirmeye çalışan, atatputlar, ırkçılık, ataturuk, atakurut, totem ve putlarla düşürülen dizayn edilmesi gereken mahlukllar olarak gören, din-mezhep tüccarlığı ile dizayn edilmesi olarak  gören faşist tc analyışlarının tümünü gömen, özgür irade sahibi, bilimsel bilgiyi esas alan vatandaşı hedefleme başta olmak üzere, halkın üretici olarak sorunlarını yerinde çözmesi, bağ-bahçe sahibi olması, tarlasını sürmesi, ırk-dil-din-mezhep üstü birbiriyle buluşması.. Özgür düşünen bir birey, bir vatyandaş olarak  kendisini beslemesi, sorunlarını çözmesi..  yaklaşımı Bilgen gibi bilge insanların, tarih boyunca insanlık medeniyetinin baş mimarı Kurdi nüfusun düşünebileceği yöntemler..

 

Ve bilgen gibi bilge insanlar faşist tc zihniyetini göman aktörler olarak tarih sahnesine çıkmaya başladılar. 21. yüzyılın siyasal yapılanması hakkında önemli şifreler ortaya koymaya başladılar.. Yani kürtlerin siyasi-politiği kutsal devletle, terör lejyonlarının ve mafya bataklıklarının dibine dinamit koyuyor.. Özgür irade sahibi, düşünen, bilimsel bilgi ile hareket eden ve üreten insanı, 21. yüzyılın siyasi politiğini ortaya koyuyor.. 

 

 ‘Üretim projeleri yapıyoruz’

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, takım elbise

Ayhan Bilgen

Kardeş Aile kampanyasının daha çok parti üzerinden devam ettiğini söyleyen Kars Belediyesi Eşbaşkanı Ayhan Bilgen, “Gıda paketi şeklinde yardımlar yapılıyor. Ama biz bunun dışında belediye olarak sadece bir kereye mahsus gıda veya birkaç aylığına gıda verme değil bu ihtiyacı olan ailelerin üretime katılmasını sağlayacak formüller üzerinde çalışıyoruz. Kendilerinin doğrudan doğruya gelir elde edebileceği, tarla ekimiyle ilgili, bahçecilikle ilgili ya da kümes hayvanlarını yetiştirilmesiyle ilgili destekler oluşturuyoruz. Yani kovan vermek gibi, kaz yavrusu vermek, ağaç fidanı vermek gibi hazırlıklar yapıyoruz. Yine aynı yöntem ile dayanışma içine girmek isteyen aileler ile ihtiyacı olan aileler arasında böyle bir koordinasyon sağlayacağız. Biz de belediye olarak bu çalışmaya bir takım lojistik destekler sağlayacağız.” Yönlü açıklamar yaparken..

 

Tabi bu yönlü halkla birlikte düşünen, halkla birlikte üreten; düşürülen vatandaşın üretime katılması, üretime kazandırılması, ne terör  lejyonlarının nede AKP  gibi vatandaşı dilenci yapıp esir alma anlayaışanlanrın hoşuna gitmiyor..

 

 

 

Bundan dolayı akp yayın organlar bu gelişmeleri karalamak, kötülemek için hemen harekete geçmeye başladılar..

Vay efendim bunlar kardeş aile kampanyası ile pkk’ya yardım topluyorlar..

Şimdi sadece kürtler değil kürdistan coğrafyası üzerinde yaşayan bütün halklar adına soruyoruz.. Sadece tr değil iran-ırak-suriye ırk-dil-din-mezhep üstü bir araya gelip terörü yok ediyorsunuzda hdp tank-top-uçakla sizi mi engelliyor.

 

Terörden en çok soykırıma uğrayan kürtler, kürtler dinli dinsiz tüm terör lejyonlarının bir an önce kürdistanda bitirilmesini istiyor.. Kürtler Kutsal devlet zırvası ve terör-mafya lejyonlarının fakirlik-gerikelmışlık tan beslendiğini.. Ulus devlet faşizmi ile terör lejyonlarının gerikalmışlıktan beslendiğini en iyi bilen halk..

 

Ve Kürtler başta olmak üzere bütün TC vatandaşları bir anönce terörün bitirilmesi için ne destek gerkiyorsa devlete veriyor. AKP medyası Kürtler öncülüğünde Türkiye halklarının Kürtler öncülüğünde toparlandığını görünce terör vb. yalanlara sarılıyor. Terör ve terör örgütleri ulus devlet faşizmiyle birlikte yüzyıldır Kürdistanı yakıp yıkıyorlar.. AKP medyası değil Kürtler terörü bir an önce coğrafyalarından silinmesini isitiyor.. Bu ülkede Kürtler terörizmide mafyayıda kutsal devleti de gömeceklerdir..

 

Kars belediyesi  ihtiyaç sahibi ailelerle onlara yardımcı olacak aileleri birbiriyle buluşturduğu gibi, vatandaşı bitirme üzerine kurgulanan tc rejminin aksine dilenci değil üretici vatandaş, kendi ayakları üzerinde duaran vatandaşı önemsiyor.

Vatandaş ayakları üzerinde durmayı başardıkça, vatandaş ayağa kalktıkça.. İki gürüh birden kayb ediyor..

 

1.      Kutsal Devlet algı yalan dolan oyunları ile vatandaş düşürülme gerikalmışlığından  çıkıp, insan olma erdem duygu-düşüncesine kayıyor..

 

2.      Mafya ve terörizmin beslendiği yoksulluk bataklığı yok ediliyor..

 

TÜRKİYE-DÜNYA VİDEOLU HABERLER, MÜZİK, BELGESEL..

TÜM VİDEOLAR İÇİN

DOĞU MEDYA TV TIKLAYIN..

Görüntünün olası içeriği: şunu diyen bir yazı 'DOĞU MEDYA TV'

ETİKETLER : HDP ihtiyaç sahibi ailelerle yardımcı olacak aileleri birbirile buluştururken ihtiyaç sahibi aileleri AKP’nin aksine üretime katacak projelerle destekliyor.
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA