MİS BANASSİ, COVİD-19’ÛN ANASI İLAN EDİLDİ, NEREDE GÖRÜLÜRSE YAKILMASI..

Çin, ABD başta olmak üzere birçok ülkenin derin devleti, perde arkasında birbirine gider yapan büyük sermayenin ortaklaşa operasyonu olan Covid-19 gibi küresel bir bioterör saldırısını..
Bu haber 2020-04-29 08:28:57 eklenmiş ve 604 kez görüntülenmiştir.

MİS BANASSİ,  COVİD-19’ÛN ANASI İLAN EDİLDİ, NEREDE GÖRÜLÜRSE YAKILMASI..

 

Çin, ABD başta olmak üzere birçok ülkenin derin devleti, perde arkasında birbirine gider yapan büyük sermayenin ortaklaşa operasyonu olan Covid-19 gibi küresel bir bioterör saldırısını sıradan bir askere yüklemek insanlığın ne derece gerzekleştiğinin de ana işareti.

 

Banasi olayı dünya genelinde sosyal medyayı kullanan yüzbinler yada milyonlarca gerzeğin nasıl kullanılabileceğininde önemli bir labarotuvar olduğunu ortaya koyuyor..

 

Sosyal medya aynen Ortaçağın engizisyon mahkemeleri gibi. Cehalet insanların paçalarından akıyor.  Dünyayı kasıp kavuran pandemiyi iki çocuk annesi bir kadına mal etmeye çalışan Ç,inli maganda yada etki ajanları kadının hayatını zindana çevirdiler..

 

ABD ordusunda görev yapan ve bisikletçi Maatje Benassi, yeni tip corona virüs (Covid-19) hastalığını Çin’e getirdiği iddialarının ardından, iki çocuk annesi kadın komplo teorilerinin hedefi haline geldi.

 

 Benassi, hayatının altüst olduğunu belirtirken, sosyal medyadan ölüm tehditleri aldığını açıkladı. Yaşanan durum, sosyal medyanın yanlış bilgiyi ne kadar güçlendirebileceğini ortaya koyarken, çevrimiçi platformlarda gerçekleşen olayların, fiziksel dünyada yaratabileceği tehlikeyi açığa çıkardı.

 

200’ün üzerinde ülke ve bölgede görülen yeni tip corona virüs (Covid-19) vakalarının sayısı 3 milyonu aşarken, pandemi ABD ve Çin arasında politik bir savaş haline geldi. İki ülke arasında karşılık suçlamalar, bilimsel dayanaklardan uzak komplo teorilerini yaratmaya devam ediyor.

 

Kasım ayında salgının başladığı Çin'in Wuhan kentinde yapılan Askeri Dünya Spor Oyunları’na (askeri olimpiyatlar) ABD ordu takımıyla katılan bisikletçi Maatje Benassi, Çin medyası ve komplo teorisyenleri tarafından hastalığı Wuhan’a taşıyan kişi  olarak ilan edildi. CNN'in haberine göre, Covid-19 yakalanmadığını belirten ABD ordusu mensubu Benassi salgının başladığı günden itibaren komplo teorisyenlerinin kurbanı haline geldiğini söyledi..

 

DOĞU MEDYA COVİD-19 VİDEOLARI..

 

COVİD-19 NASIL ÇIKTI-1

COVİD-19 NASIL ÇIKTI-2

COVİD-19 NASIL ÇIKTI-3

COVİD-19 NASIL ÇIKTI-4

COVİD-19 NASIL ÇIKTI-5

COVİD-19 NASIL ÇIKTI-7

 

TÜRKİYE-DÜNYA VİDEOLU HABERLER, MÜZİK, BELGESEL..

TÜM VİDEOLAR İÇİN

DOĞU MEDYA TV TIKLAYIN..

Görüntünün olası içeriği: şunu diyen bir yazı 'DOĞU MEDYA TV'

ETİKETLER : MİS BANASSİ COVİD-19’ÛN ANASI İLAN EDİLDİ NEREDE GÖRÜLÜRSE YAKILMASI..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA