KORONAVİRÜS, KUTSAL DEVLETİN KUTSAL İNEĞE ÇEVİRDİĞİ İNSAN TÜRÜNÜN SONU MU..?

Koronavirüs yüzyıllardır Kutsal devletin kutsal ineğe çevirdiği insan türünün sonu mu olacak..
Bu haber 2020-04-25 16:17:15 eklenmiş ve 641 kez görüntülenmiştir.

KORONAVİRÜS, KUTSAL  DEVLETİN KUTSAL  İNEĞE ÇEVİRDİĞİ İNSAN TÜRÜNÜN SONU MU..?

 

Koronavirüs yüzyıllardır Kutsal devletin kutsal ineğe çevirdiği insan türünün sonu mu olacak.. Yoksa insan uyanıp bilgi-tekonolojiyi, dünyanın kaynaklarını canlı-cansız yaşama -doğaya saygı esasları dahilinde ortak kullanan daha güçlü bir boyuta mı geçecek. Bu durum tamamen insanın mücadelesine bağlı olacak..


İnsanoğlu devlet erki başta olmak üzere kapitalizmin önüne attığı tüm yemleri alan bir balık gibi hep oltaya takıldı. Milyonlar, milyarlar sürü gibi dolduruldukları metropollerde bir afet, bioterör, nükleer yada bilinmeyen bir silahla saldırıya uğradıklarında ne yapacaklarını düşünmediler..

 

Tarih, bilim, din, basın-yayın, medya, bilim, sosyla bilimleri her alanda bilgiyi ele geçiren kapitalizm, ulus devlet erkiyle faşizmi; ırk-ırçılığı  dünya genelinde hayata geçirerek  soykırımcı firmaların tüm yemleri ile insanlığı zehirlediler..

Geçmiş bin yıllarda fabrika, firma  ve toprağın sahibi kimse kanun koyucu, artı değeri kontrol eden güçtü. Günümüzde bu değişti. Artık Data (Bilgi) nin  sahibi kimse efendi o..

 

İnsanlık büyük bir sınavla karşıkarşıya.. Datayı ve artı değeri kontedecek dünya konfederasyonu vb. bir oluşum hayata geçmezse.. Datanın sahipleri çipi takacak evde diktatöre yada sisteme kızdığınızda kapıda robot askerler sizi bilinmeyen bir yere götürecek. Yada efendi ç.ipi kapatınca nalları dikeceksiniz..

 

İnsanlar ırk-dil-din-mezhepleri ile övünürken bioterörle  (Koronavirüs) gelen saldırı dalgası ile bütün insanlığın soykırıma açık koyun sürülerine çevrildiğini ortaya koydu.. Gezegenimize Bioterör saldırısı yapan biravuç elitin dışında hiçbir devletin, ulusun firmanın bu tür bir saldırı karşısında bir tek planı olmadığı ortaya çıktı..

 

Koronavirüs ortaya çıkmadan önce bu yönlü bir saldırıda kimsenin b planı olmadığını sürekli işlerken, dünya geneli birçok bilim adamı ve düşünür aydın yazar sürekli insanları uyarmaya çalıştı.. İnsanlık nuh kavmi gibi kendilerini uyaran insanları yemeye başladı.. Bilgiye-ilme-alime saygı nerdeyse gezegen bazında kalmamıştı..

 

Soykırımcı kapitalizmin doları cebinde varsa.. Milyarlar bu kağıtla yıkılmaz kale olduklarını zan eden zavallılara, gösteriş ve tüketim budalalarına dönüştüler..

 

Koronavirüs Küresel bir sorun. İnsanlık yeni bir çağa giriyor. Halklar, uluslar, devletler sınırları kaldırıp bilgiden güvenliğe bütün dünyayı insanlığın ortak kontrol edebileceği dünya konfederasyonu gibi bir siyasal yapılanma oturtulamazsa eski tas-hamam bilimden-ilimden uzak sürüler  ortalığı kaplamaya devam ederse soykırımcı kapitalizmin kutsal devletinin kutsal ineğe çevirdiği insan soyu içinde son gelmiş demektir..

 

Prof. Yuval Noah Hariri,  Davos 2018 deki  konuşmasında,  insanlık ortaklaşa datayı(bilgiyi) kontrol etmese herkese çip takılacak bir kölelik dönemi ve örneğin diktatöre kızdınız robot askerler sizi alıp götürecek.. İsrail vatandaşı olan hariri terörist İsrail ve tüm diktatörlüklerin böyle bir rejim peşinde olduğunu ..

 

Videoyu baştan sona tekrar-tekrar  izleyin..

 

Yazboz programı, Abdullah Çiftçi.. Hollywood bu konuda yıllar önceden önemli belirlemeler yapmışlar.. hepsini bir araya getirerek aktarıyoruz..


ETİKETLER : Koronavirüs yüzyıllardır Kutsal devletin kutsal ineğe çevirdiği insan türünün sonu mu olacak..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA