BİOTERÖR ve TC’NİN YÜZÜNCÜ YILI

İstisnalar dışında bütün ulus devletlerin tarihi bir soykırım, sömürü, işgal talan yıkıp-yakma, darbeler ve zülüm tarihidir. Ve ulus devlet kutsandıkça dünya halkları içinde her alanda soykırım kaçınılmaz olmaktadır.
Bu haber 2020-04-24 13:16:14 eklenmiş ve 920 kez görüntülenmiştir.

TC’NİN YÜZÜNCÜ YILI DENİNCE AKLA GELENLER..

 

İstisnalar dışında bütün ulus devletlerin tarihi bir soykırım, sömürü, işgal talan yıkıp-yakma, darbeler ve zülüm tarihidir. Ve ulus devlet kutsandıkça dünya halkları içinde her alanda soykırım kaçınılmaz olmaktadır. İnsanlık bu gerçeği çözemediği, put-totem-kurtarıcı efsunları ile düşürüldüğü içinde nükleer savaşlardan biyolojik-kimyasal savaşlara, Coronavirüste görüldüğü gibi bioteröre maruz kalarak var olma-yokolma ikilemiile karşı karşıya kalmıştır.. .

 

Günümüzde ise hem ulus devlet faşizminin, terör lejyonlarının, ve koronavirüste görüldüğü gibi bioterörle bütün insanlık sarılmış bulunmaktadır..

 

Ulus devlet denince akla Afrika-Asya başta olmak üzere akla kıtaların ve halkların soykırımı gelmektedir.Beyinleri kurtarıcılar, putlar, totemlerle yıkanan, bilimsel düşünce, özgür iradeden yoksun soykırıma açık birbirinden nefret eden hayvanlaşan ırk-ırkçılık bataklıklarında tepinen SÜRÜLER gelmektedir..

 

Ulus devlet içinde TC denince akla ne gelmektdir: TC.  tarihi bir diktatörlük ve soykırım tarihidir.. Çoşkuyla şiirlerini okudukları büyük şair Mehmet Akif Ersoyun çocuklarının siyonist kuşatma altında açlık-yokluk ve sefaletle yok edildiği bir tarihtir. Camilerin ahırlara çevrildiği bir tarihtir. Almanyalardan azeri çocukları getirterek siyonist katil stanlinle birlikte kurşuna dizmedir. Rusdyadaki Kurdistana Sor coğrafyasının yok edilmesidir..

 

Dünyanın en büyük siyonist katillerinden biri olan stalinden –hitlerden kaçan Türklerin katillerine ve celatlarına teslim edilerek kurşuna dizildiği tarihtir.

 

Milli-yerli silah fabrikalarının çalışanlarıyla birlikte havaya uçurulduğu tarihtir.

 

Diktatör Siyonist CHP zihniyetinimn gizli oy açık tasnif oyunlarını açıkladığı için, halkın iradesine ipotek koyulduğunu  açıklayan izmirli bayan  hamile  bir gazetecinin idam edilmesi, eşinin buna dayanamayarak intihar etmesi  tarihdir.

 

Katil Amerika defol dedikleri için özgür irade sahibi devrimci gençliğin dar ağaçalrına çekilme tarihidir.

 

Tarihin en kadim halkı ve medeniyetini oluşturan Kürtlerin sahte sunisınrlarla soykırıma asimilasyona uğratma,  tarihten silme operasyonudur ulus devlet faşizmi..

 

Mehmet Akif Ersoy gibi değerleri harcadığı gibi çocuklarını açlık ve yoksullukla yok eden, kripto-ajan nüfusla vatandaşı yok eden siyonist bir işgal hareketidir tc ulus devlet  faşizmi. Milli ve yerli olan ırkçı olmayan güvenlikçiden siyasetçiye buradan bilim adamına kadar bir faili meçhuller tarihidir tc ulus devlet  faşizmi tarihi. Ve bilmem ne milli bayramlar dendiğinde milyonların kutsal devlet oyunlarıyla  aptal yerine konulduğu devletin kutsandığı bir diktatörlüktür ulus devlet faşizmi.

 

Kornavirüsün, bioterörün tüm gezegenimizi vurmasının en büyük mimarı ulus devlet faşizmidir. Yüzyıllar boyunca insanlığı ırk-ırkçılık, din, sağ-sol, totemler.. hertür yalan dolanla kitleleri sararak insanlığı soykırıma açık sürülere çevirdiler. Bioterörün gezegenimizi sardığı bu zaman diliminde milliyetçilik ve vatanperverliğin en önemli ölçütü bütün dünya milletlerini, insanlığı tek bir millet olarak görme,  canlı-cansız yaşama saygı duyan, özgür irade  sahibi ifrit olmayan, bilimsel bilgiyi, küresel anlamda mücadeleyi esas alan,  insan  türünün var olacağı bir zaman diliminden geçiyoruz..

 

İnsanlığın uzayda kolonileşmeye hazırlandığı bir zaman diliminde, ülkemizde ulus devlet faşizmi, vatandaşın beynini eski  geri-kof, sağ-sol, dil-din, ırk-mezhep gibi şeylerle doldurma bir sonraki virüs yada bilinmeyen silah saldırısında tüm vatandaşı kutsal devlet ritüllerine kurban verme oyunlşarı son hız devam ederken ülkemizde bu sahtekarlığı halka taşıyacak doğru dürüst stk-basın ve siyaset olayının olmaması ülkemiz için hala büyük kayıp..

 

Aynen oratçağ Avrupasındaki gibi ulus devlet faşizmi palavra ve kutsallarıyla, sadece ülkemizi değil bütün gezegeni vurmaktadır. Halklar bilimden, ilimden koprılarak, ırk-dil-din-mezhep hastalıkları ve bataklıklarında soykırıma açık sürülere dönüştürülmektedir.. Bu zülüm ve hil-yalan dolana bir değil bin dünya olsa dayanmaz.

 

Dünyamızda ulus devlet faşizminin olmadığı insanlığın beyninin bombardımana uğratılmadığı yenibir dünyaya geçiş yapmak zorundayız.. Rahmetli Özalın bir sözüyle bitirelim: Halk devlet için değil devlet halk için vardır.. Gerçeğini anlayıp gerçek bir demokrasiye geçiş yapmalıyız..Kurtuluşumuzun diğer dünya halklarının kurtuluşuna bağlı olduğunu bilincine varmalıyız..

 

ETİKETLER : TC’NİN YÜZÜNCÜ YILI DENİNCE AKLA GELENLER..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA