ROBİN HOOD- WOOD LARIN ARKALARINDA SUÇ ÖRGÜTLERİ ve ETKİ AJANLARI VAR..

Güvenlikçiler, stklar, uzmanlar suç örgütleri, rejimler, ve dönen oyunarla ilgili uyardılar.. Uyanılmasa gelecek yok, ve gelecek karanlık dediler..
Bu haber 2020-04-23 12:52:34 eklenmiş ve 813 kez görüntülenmiştir.

ARKALARINDA SUÇ ÖRGÜTLERİ ve ETKİ AJANLARI VAR..

 

Eski Emniyet Müdürlerinden Emekli Emniyet Müdürü Avukat Adil Serdar Saçan bakkal borçları kaptan,  iyilik melekleri, Robin Hood  yakalaşımlarının arkasındsa kara para ve mafya olduğunu söylerken..

 

Kurdi STK’lar başta olmak üzere ciddi Tüm STK’lar  bu mafyanın arkasında devlet  destekli  ve desteksiz şeklinde ikiye ayrıldıklarını.. Her iki kesimin de, terörizm gibi vatandaşı harcamak ve kullanmak için yoksulluktan ve geri kalmışlıktan faydalandıklarını, nemalandıklarını, eleman temininden anti demokrtaik tüm yasa ve bileşenlerin böylesine bir bataktan beslendiklerini ifade ettiler..

 

STK’lar  TC rejminin özünde vatandaş düşmanı bir rejim olduğunu,  vatandaşı bitirme üzerine kurgulandığını.. Bu anlamda etki ajanları ile hangi vatandaşın ne şekilde engelleneceği, ne şekilde bitirileceği, ablukaya alınacağı, rejmin hangi kurumunun vatandaşı düşürme ne kadaer ve ne şekilde kullanılacağı..  TC rejmini  kuran ingiliz ajanlarından, bunların emrinde olduğu  siyonistlerden ötürü tc rejmi  vatandaşı bitirme ve düşürmede yüzlerce yıllık, bilgi- birikime sahip bir rejim olşduğu gibi; vatandaşı dünyada en iyi kullanan, en iyi ablukaya alan ve vatandaşı bitirmek için şeytanın aklına gelmeyen yol ve yöntemleri kullanan bir  rejim..

 

Örneğin şu anda dünyayı saran Koronavirüs bu tür rejimler için düşünen, özgür iradeye sahip stk, firma, birey, düşünür, gazeteci.. değişik toplumsal katmanlardan insanları vatandaşı.. düşürmek için kullanılan bir araca dönüştürülür, bu yönlü vatandaşları toplumu uyandırmasınlar diye bitirmek için bu tür olağanüstü dönemleri de en iyi şekilde operasyonel bir araç olarak  da kullanmaktadırlar.. 

 

Bir başka deyişle Türkiye halkları ve Türkiye toplumu kadar derinden sarılan, nefessiz bırakılan  2. Bir rejim dünyada yoktur.. Rejim değiştirlemez ve değiştirlmesi dahi teklif edilemez diktatöryel yasa ve anayasa ile yönetilmesine rağmen, bu rejmi vatandaşa istisnalar hariç; iktidarı ile muhalefeti ile bu yönlü bir diktatörlüğü demokrasi diye yutturmada çok-çok uzmanlaşmışlardır..

 

Devleti yüzyıllardır derinden ele geçiren  içindeki profesyonel siyonist ajan yapılanma kutsal devlet ayak ve oyunları ile en iyi istihbarat, asker, güvrnlikçi, bilim adamını, ülkenin beyni ve dinamosu olacak olan vatandaşı, bürokratı..  yok ederken, mafya ve terörizm ise halk içinde gelişebilecek aile, birey, sülalele, firmalara yönelerek kullanma ve bitirmeye yönelir.  Şu anda ülkemiz genelinde doğal yapıya tecavüz nehirleri, dereleri , suları işgal, dağları-ovaları, madenleri bölgeleri, illeri, ülkemizin tüm coğrafyası mevcut diktatöryel yasa ve kanularla.. yerli-yabancı rejim destekli firmalar tarafında işgal, talan-gasp ve ele geçirlimektedir..

 

TR deki uyduruk siyasetin, iktidar- muhalefetin bunlar gündeminde bile yoktur. STK olgusu ile halk kesimleride bu yönlü işgal-talan ve gaspı görebilecek yetkinliğe ve etkinliğe ulaşabilmiş değillerdir..Bu anlamda yerli-yabancı işgalciler bir çanta dolar verdikleri heryetkiliyle ülkemizi talan ve işgal etmektedirler..

 

Sonuç olarak TR toplumu devlet ve devlet dışı ajan yapılanmaların ortak kuşatması ile yüzyıllardır sarılmış bulunmaktadır, Anadolu-Mezopotamya halkları bu anlamda yüzyıllardır nefessiz bırakılmış sarılmışlardır, insan aklını zorlayan siyonist bir kuşatma ile sarılmışlardır..

 

STK’lar  ülkemizde  rejim-mafya bataklığının ve rejmin vatandaşla oynamasını bitirmenin yegane yolları ırk-dil-din-mezhep üstü sivil demokratik bir anayasa ..

 

Bu anayasnın yanı sıra STK ve Sivil Toplumun kendisini yönetecek bireyi yöneticiyi,  köy-il-ilçe, bölge bazında belirleyecek, yetiştirecek, seçecek  bir yetkinliğe ve etkinliğe kavuşması gerekmektedir. Türkiye toplumu ve halkları yavaş-yavaş bu yetkinliğe doğru yol almaya başladılar. Ama vatandaş bitmek istemiyorsa bu süreci hızlandırmak zorunda.. Çünkü kutsal devlet ayak ve oyunları ile beyni kitlenen biz vatandaşlar.. 

 

2. Dalga bir corona yada bilinmeyen bir silah saldırısında bu cehaletle herkes yedi sülalesi ile yok edilecek bir pozisyonda.. Çünkü kutsal devlet, kutsal kurtarıcılar.. ayak oyunları ile milyonların beyni yüzyıllardır kitlenmektedir.. Bu anlamda TR toplumunun en acil ihtiyacı mafya-mufya-kutsal devlet vb. argümanlrın olmadığı tam demokrasiye geçiştir.. Bu başarılamazsa gelecek yoktur..

 

 

STK’lar Türkiye toplumu rejmin bu yönlü süren yüzyıllık istibdatını, diktatörlüğünü kırmada önemli bir bilinçlenme dönemine girdiğini fakat daha bu diktatörlüğü aşacak yeti ve yeteneğe ulşamdığını da belirttiler..

 

SAÇAN’IN DEMECİ…

 

Yerli Robin Hood'lar hakkında bomba iddia: Arkasında suç örgütü liderleri var

Eski Organize Suçlarla Mücadele Müdürü Avukat Adil Serdar Saçan, son dönemlerde ortaya çıkan yerli Robin Hood'ların arkasında suç örgütü liderleri olabileceğini belirterek "Mafya fakirin yanında gözükmek zorundadır. Orada güç elde ederek, taban ve eleman kazanmaktır" dedi.

 

Yerli Robin Hood'lar hakkında bomba iddia: Arkasında suç örgütü liderleri var

 

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü olduğu dönemde yüzlerce çete ve mafya örgütlenmesine yönelik mücadelesi ile adından söz ettiren Emekli Emniyet Müdürü Avukat Adil Serdar Saçan, infaz düzenlemesiyle tahliye edilen organize suç örgütü liderleri ve üyelerine yönelik önlem alınmaması durumunda yeniden bir oluşum içine girebileceklerini söyledi.

ESKİ İŞLERİNE YENİDEN DÖNEBİLİRLER İDDİASI

 

Görevde olduğu dönem ile şimdiki mücadelenin aynı olmadığını aktaran Saçan, cezaevinde oldukları için gelirleri olmayan bu örgütlerin yeniden güç toplamaya çalışmak için eski işlerine yeniden dönerek harekete geçeceğini öne sürdü. Bu durumun da çeteler arasındaki çekişmeye neden olacağını belirten Saçan, "Devlet bu örgütleri izlemeye devam ettiği için suça yönelik eylemlerinde hemen operasyonlar yapılarak önlem alınır" dedi.

Yerli Robin Hood'lar hakkında bomba iddia: Arkasında suç örgütü liderleri var

Emekli Emniyet Müdürü Avukat Adil Serdar Saçan

"MAFYA FAKİRİN YANINDA GÖZÜKMEK ZORUNDADIR"

 

Mafyanın siyasi ve ideolojik görüşü olmadığını, son dönemde artan Robin Hood söylemlerinin de taban bulmak için ortaya atıldığını belirten Saçan, "Mafyaların, dini, ırkı, siyaseti, ilkesi, bayrağı, vatanı olmaz. Mafyanın tek ilkesi vardır. O da cebimizdeki parayı gasp etmektir. O yüzden ülkücü, sol düşünceye yakın gibi tarif edilen mafya olmaz. Bir fikir akımıyla mafya yan yana gelmez. Bu ideolojik görüşleri arkalarına almadaki sebep ise taban kazanmak içindir. Ne yazık ki bu da Türkiye'de tutuyor. Mafya fakirin yanında gözükmek zorundadır. Burada amaç parası olandan gasp ettiğini fakire dağıtmak değil. Orada güç elde ederek, taban ve eleman kazanmaktır" ifadelerini kullandı.

 

"KENDİSİNİ EFSANELEŞTİRMEYE ÇALIŞIR"

 

Saçan, çetelerin son dönemde sosyal medyayı kullandığını ve bazı basın organları tarafından gündeme getirilmesine ilişkin ise şunları söyledi: "Bir mafya lideri kendisini efsaneleştirir. Bunun için de aşevi kurar, Robin Hood diye ortaya çıkar borçları kapatır. İnsanlar bu kişileri sever. Yani tabandan destek bulmak için bu yöntemi uygularlar. Bunun için de hem sosyal medyayı hem de basını kullanırlar. Mesela Türkiye'de mafya liderleriyle ilgili yüzlerce kitap yazılmıştır. Ama onlarla mücadele edenlerle ilgili yazılan bir eser yoktur. Çünkü mafyaya karşı olanlar ciddi bir sermayeye karşı da mücadele etmektedir. Bu tüm dünyada böyledir."

 

 

TÜRKİYE-DÜNYA VİDEOLU HABERLER, MÜZİK, BELGESEL..

TÜM VİDEOLAR İÇİN

DOĞU MEDYA TV TIKLAYIN..

Görüntünün olası içeriği: şunu diyen bir yazı 'DOĞU MEDYA TV'

ETİKETLER : Güvenlikçiler stklar uzmanlar suç örgütleri rejimler ve dönen oyarla ilgili uyardılar.. Uyanılmasa gelecek yok ve gelecek karanlık dediler..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA