CHP TERÖR ÖRGÜTÜMÜ, PARTİMİ, CUMHURİYET GAZETEMİ –TERÖRİZMİN YAYIN ORGANI MI..

CHP siyasi partimi, bir terör örgütümü, Cumhuriyet bir gazetemi yoksa bu ülkenin altına dinamit koymak isteyen terör örgütlerinin bir yayın organımı..
Bu haber 2020-04-22 09:59:16 eklenmiş ve 721 kez görüntülenmiştir.

CHP TERÖR ÖRGÜTÜMÜ, PARTİMİ, CUMHURİYET GAZETEMİ –PAÇAVRA MI..

 

Dünyamızın büyük bir afetle sarsıldığı bugünlerde ülkemizde inanılmaz olayalar yaşanıyor.. Nasıl yüzyılın başında kürtleri vatandaşı soykırıma uğratan bir chp vardıysa aynısı günümüzde de  tezahür ediyor..

 

CHP bir siyasi partimi, bir terör örgütümü, Cumhuriyet bir gazetemi  yoksa bu ülkenin altına dinamit koymak isteyen terör örgütlerinin bir yayın organımı.. İkisininde yüzyıl önce siyonist-emperyalistlerin kurduğu birer yapı ve projeler olduğu her eylemlerinde ortaya çıkıyor..

 

Cumhuriyet Gazetesi, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahretin Altun’un Kaçak villası yıkıldı palavra haberini yaparken, bir chp ilçe başkanı da  gidip vatandaşın evini fotoğraflıyor..

 

İyide  devlet olayı nerede kaldı, hukuk nerede kaldı, mahremiyet nerede kaldı.. Velevki bir kaçak yapı var bu mahkeme karaı vb. prösüdürler yokmu. Chp ilçe başkanı yada her ne xırım ise hangi hakla vatandaşın konut mahremiyetini ihlal edebiliyor..

 

 

Chp kodları aynı terörist, diktatör, soykırımcı bir yapı. Nasıl istiklal mahkemelerinde, sıkı yönetimlerde yaşı ufak olanları büyütüp ihtiyarları genç gösterip soykırıma uğrattıysa, nasıl sahte kurtarıcı put ve totemlerle bu ülkenin yüzyılını ırk-ırkçılık  ve putçulukla bitirdiyseler..  aynı mantıkla siyaset yapıyor. Her zaman diyoruz bu atatapar ırkçı-faşist- diktatör zihniyetin kalesi olan chp gibi faşist bir yapılanma yıkılmalıdır, bitmelidir..

 

Dün Kürdistan’da Mağaralarda Kürt bebeleri soykırıma, vatandaşı istiklal mahkemelerinde soykırıma uğratan bu zihniyet yalandan muhalefet yapma numarası ile sürekli olarak iktidarın yaptığı yanlışları daha büyük yanlışlarla kapatarak ülkeyi yıkıma götürüyor..

 

CHP vb. trdeki uyduruk muhalefet muhalefet yapmıyor, daha büyük yanlışlarla iktidara payanda oluyor. Bir an önce ülkeyi yıkıma, aşağıya çekme için şeytana bile pabuçlarını ters giydiriyorlar..

 

Cumhuriyet gazetesi, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun’un, Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi’nde bulunan Kuzguncuk’ta kiraladığı araziye yaptırdığı yapılar İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından dün yıkıldı haberini yaparken, bir chp bilmem neyimin başı  gidip vatandaşın evini fotoğraflıyor.

 

Cumhuriyet gazetesinin yıkım haberi hakkında Fahrettin Altun sessizliğini kokrurken,  Star gazetesi yazarı Ersoy Dede chp ve cumhuriyet gazetesinin  nasıl kişiliksiz-kimliksiz bir politika ve saldırı yaptıklarını ortaya koydu..

 

Dede, sosyal medyadan yaptığı açıklamada Fahrettin Altun’a ait evin 45 meterekare üzerine yappılı mütevazı bir ev olduğunu ve yapılan işlemin ise yıkım değil söküm işlemi olduğunu söyledi.

 

İletişim Başkanı Prof.Dr. Fahrettin Altun hakkında saçma sapan haberler yapıldı. İşin esasını anlatayım..

 

1) Sn. Altun, Kuzguncuk’ta, mahalle arasında 45 metrekare üzerine oturan mütevazı bir müstakil evde ikamet ediyor.

 

2) Evin arkasında da güvenlik zaafiyeti doğuran bir boş arazi var. Altun, taşındığında burayı hayrına ıslah ettiriyor. Oradaki tinerci/balici   (ki ajan yapılar butür düşmüş insanları kullanarak, sızarak, bu şekle girerek terör örgütleri kimlikleri ile operasyon yapmada ustadırlar..) tayfasının ayağı kesilince mahalleli duacı oluyor hatta.


3) Sonra vakıflar bu arazi için kiralama ihalesi açınca, herkese açık bu ihaleyi alıyor. Ve İBB ekipleri yandaş gazeteleriyle gelip yalandan bir pergoleyi söküp, ‘yıkım yaptık’ diye ayağa kaldırıyorlar ortalığı. Yıkım değil, söküm. Çünkü yapı falan yok ortada. İşin esası budur..

 

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ..

 

TÜRKİYE-DÜNYA VİDEOLU HABERLER, MÜZİK, BELGESEL..

TÜM VİDEOLAR İÇİN

DOĞU MEDYA TV TIKLAYIN..

Görüntünün olası içeriği: şunu diyen bir yazı 'DOĞU MEDYA TV'

ETİKETLER : CHP siyasi partimi bir terör örgütümü Cumhuriyet bir gazetemi yoksa bu ülkenin altına dinamit koymak isteyen terör örgütlerinin bir yayın organımı..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA