TÜRKİYE EVDE KAL KARSLILAR DAĞ BAŞINA ..

DOMUZLAR COĞRAYAMIZI, ÜLKEMİZİ İŞGAL ve TALAN EDİYORLAR.. BUNLAR DURDURULAMSA BİZİM DİYEBİLECEĞİMİZ BİR ÜLKEMİZ KALMAYACAKTIR..
Bu haber 2020-04-20 09:00:08 eklenmiş ve 836 kez görüntülenmiştir.

 

TÜRKİYE EVDE KAL KARSLILAR DAĞ BAŞINA ..

 

Sarıkamış Karakurt Köyü tarihi bir köy. Aynen Güneydoğuda olduğu gibi tarihi alanlar, halk, stklar, Karslılara sorulmadan rant alanına çevrildi. Hesler, barajlar halkı takmadan diktatörce inşa edildildiler. Türkiye evde kal denirken, Sarıkamış Karakurt köylüleri evlerinizi boşaltın deniyor..

 

Türkiye evde kal çağrılarının yapıldığı bir zamanda Sarıkamış Karakurt köylülerinin Karakos Barajı nedeniyle evlerini köylerini 4-5 gün içinde terk etmeleri  istenmektedir. Halk evlerinden 30 bin 80 bin liralarla deyim yerindeyse def ediliyor. Halkın malı-mülkü gaspedilyor.. İstanbulda ise kars-ardahan-ığdır bilmem ne dernekleri saz-kaz gecelrinde birbirini eziyor.. Serhadın başkentinde tam bir rezalet yaşanıyor..

 

Memleket sahipsiz ve yüzyıldır diktatör tc rejmi tarihi alanlara baraj-hes dikiyor. Anadolu-Mezopotamya coğrafyası yerle bir edilyor. Doğatahrip ediliyor..

 

 

TÜRKİYE GENELİ NE KADAR ÖZEL-HES-BARAJ , MADEN OCAĞI VARSA HALK EL KOYMALIDIR..

 

YAPIALN BARAJ –HES KAMU DIŞINDAKİ TÜM HESLERE, KÜRESEL YADA YEREL TÜM FİRMALARIN İŞLETTİKLERİ MADEN SAHALRI HERŞEYE ARTIK  HALK  EL KOYMALIDIR.  SULARIMIZA VE DOĞAMIZA , MADENLERİMİZE BU YÖNLÜ SALDIRI DEVAM EDERSE BİZİM DİYEBİLECEĞİMİZ BİR ÜLKEMİZ OLMAYACAKTIR..

DOĞAMIZA COĞYAMIZA KONMAYA ÇALIŞAN KİŞİ VE FİRMALAR TESBİT EDİLİP BU TOPRAKLARDAN KOVULMALIDIRLAR, EN AĞIR CEZALARA ÇARPITILMALDIRLAR. AKSİ YAKIN BİR GELECEKTE SULARIMIZ  VE DOĞAMIZ HALK DÜŞMANI GÜÇLERİN ELİNE GEÇECEK, BİZİM DİYEBİLECEĞİMİZ BİRŞEY KALMAYACAKTIR .. STKLAR BAŞTA OLMAK ÜZERE SERHAT BÖLGESİ, TÜRKİYE GENELİ HALK BU YÖNLÜ ÖRGÜTLENMEYE GEÇMELİDİR.. HALK BU YÖNLÜ HARE GEÇMEYEN SİYASETE STKLARA BAŞ OLMAK İÇİN BİRBİRİNİ ÇİĞNEYEN GODOŞLARI DA TESBİT EDİP DEFTERLERİNİ DÜRMELİDİR..

 

 Kars-Ardahan halkı STK’ları kısa zamanda örgütlenip kendi coğrafyalarında, hes-hus,-barj vb. yollarla kendi doğalarına saldırıya geçen firma ve yapıları tesbit edip ablukaya almalı, halk düşmanı, doğa düşmanı firma ve kişilere halk gereken cezayı vermelidir.  Serhadın doğası ve coğrafyası ile oynayanalra karşı halk harekete geçmelidir..

Suat Karakoyun- Doğu Medya-Kars

 

DOMUZLAR COĞRAYAMIZI, ÜLKEMİZİ İŞGAL ve TALAN EDİYORLAR.. BUNLAR DURDURULAMSA BİZİM DİYEBİLECEĞİMİZ BİR ÜLKEMİZ KALMAYACAKTIR.. 

Domuza yüzmeyi öğrettiler.

 

İnsan yiyici, Çevre ve Doğa katili, kan emici, rüşvetçi, hayvan gibi doyma duygusu olmayan, gözünü para hırsı bürümüş devleti ve milleti milyar dolar zarar uğratan bu şirketlerle tam sekiz yıldır mucadele ediyorum.

 

Bu vahşi yankilier le ilk 8 yıl önce bizim köyde doğa katili BTK tren yolunu yapan BAYÇEL'le tanıştım.

 

Daha sonra İstanbul 3. Havaalanı, İstanbul 3. köprü kuzey otoyolu, İstanbul, Çanakkale, Balıkesir otoyolu, Isparta maden ocağı, Kaz dağları meden ocağı, Kars 12 havariler kilisesi, Çıldır Mozoret Tuneli, Arpaçay Çıldır arası otoyolu, Çıldır Gölü HES Barajı, Çıldır Gölü Eşmepınar taş ocağı, Çıldır Aşık Şenkil köy Yaylası, Kuyucuk Kuş Cenneti vs, ve son olarak Sarıkamış Karakur barajı.

 

Bunların içinde bir kaçını haber, şikayet, imza kampanyası ile engel olduk. Ne tehdide, ne rüşvete boyun eymedik. Allah'ıma sonsuz şükürler olsun.

 

-Ama, bunların içlerinde öyle kanemici vampirler varki, kanunu-kuralı, insanı-yaşamı hiçe saydığı için bunlarla yeryüzünde karşı koyabilecek bir güç henüz yoktur, olmadı da.

 

Bunlar İstanbul boğazını domuzu yüzmeyi öğteretek karşıdan karşıya geçmesini sağlayan olağanüstü güce sahip varlıklardır. Dikkat edilsin.

SUAT İNCEDERE

 

HABERİN VİDEOSU TIKLAYINIZ..

 

TÜRKİYE-DÜNYA VİDEOLU HABERLER, MÜZİK, BELGESEL..

TÜM VİDEOLAR İÇİN

DOĞU MEDYA TV TIKLAYIN..

Görüntünün olası içeriği: şunu diyen bir yazı 'DOĞU MEDYA TV'

ETİKETLER : TÜRKİYE EVDE KAL KARSLILAR DAĞ BAŞINA ..
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA