ENSAR ÖĞÜT ESKİ DEĞİL, DOĞUŞTAN VEKİL OLDUĞUNU İSPATLADI...

Eski değil doğuştan halkın vekili olan Ensar Öğütün Tohum dağıtımında neden Ardahana karşı ayırımcılık yapılıyor.. Çıkışı; bu konuda basını kamuoyunu harekete geçirmesi sonuç verdi.
Bu haber 2020-04-19 10:55:35 eklenmiş ve 604 kez görüntülenmiştir.

ENSAR ÖĞÜT ESKİ DEĞİL, DOĞUŞTAN VEKİL OLDUĞUNU İSPATLADI...

 

Eski değil doğuştan halkın vekili olan Ensar Öğütün Tohum dağıtımında neden Ardahana karşı ayırımcılık yapılıyor.. Çıkışı; bu konuda basını  kamuoyunu  harekete geçirmesi  sonuç verdi.  Ardahana 100 ton tohum çıkma kararının kabul edildiğini Vekil Atalay ve Göle ziraat odası  birlikte açıkladılar..

 

Ardahan Eski Milletvekili Ensar Öğüt, Ardahan Çiftçisine Yapılan Adaletsizliktir Kars, Ağrı, Erzurum, Erzincan dâhil 21 ile % 75’i Hibe Olarak dağıttıkları Tohumdan Ardahan’a vermediler. Ardahana karşı neden ayırımcılık yapıyorsunuz çıkışı sonrası bu kararın alınması iş yapmanın koltuğa bağlı olmadığını doğuştan gelen bir yetenek olduğunu ortaya koydu..

 

GÖLE  ZİRAAT ODASININ AÇIKLAMSI..

Tarım bakanlığı'nın bitkisel üretimi artırmak amacıyla tohum desteği talebimiz 100 ton olarak kabul edilmiştir. Bu süreçte çabalarından dolayı Başta millet vekilimiz sn Orhan Atalay'a tarım il müdürümüz Turgay Şişman'a ve emeği gecen herkese çiftçilerimiz adına teşekkür ediyoruz. Tohum dağıtılması konusunu il tarım müdürlüğümüzle beraber çalışmamız devam etmektedir. çalışmalar tamamlandıktan sonra çiftçilerimize bilgilendirme yapılacaktır.

ETİKETLER : ENSAR ÖĞÜT ESKİ DEĞİL DOĞUŞTAN VEKİL OLDUĞUNU İSPATLADI...
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA