HALK MUHALEFETE A. A, A.B.C.D .. KÜFREDİYOR..

İstanbulda halk patlama noktasında olduğu gibi, sorunlara çözümde ortada olmayan muhalefete ve kongre dönemlerinde il-ilçe-federasyonlara baş olmak için saldıran stk yönetimlerine aa küfrediyor..
Bu haber 2020-04-16 15:47:48 eklenmiş ve 827 kez görüntülenmiştir.

HALK  MUHALEFETE  A. A .. KÜFREDİYOR..

 

İstanbulda halk patlama noktasında olduğu gibi, sorunlara çözümde ortada olmayan muhalefete ve kongre dönemlerinde il-ilçe-federasyonlara baş olmak için saldıran stk yönetimlerine  aa küfrediyor..


Viros belası nedeniyle bir taraftan evde hapis cezamızı çekerken, öbür taraftan aç kalma tehlikesini bertaraf etmek için dışarı çıkmak zorunda kalıyoruz..

 

İşimiz kalabalıklarla sosyal etkinliklerle, stk alanınan, turizm –hizmet sektörüne yönelik  olduğu için işimiz bitmiş. Bu anlamda sos fonlar, kaimamkam, bld ne varsa halktan bir birey gibi mürhacaat hettik..

 

Bunların herhangibirinde bir sonuç çiktimi çikmadi mi diye kahimakahimia gittik.. Her zamanki gibi kuyruklar var.  Ve kuyruklarda en çok duyulan ses böyle muhalefetin aa.. bilmem ne yapayım bunlar nerede ülke çökertiliyor, vatandaş çökertiliyor.. bu… çocukları nerede.. iktidar muhalefet  bu o çocuklarına verdiğimiz oylar haram olsun, zehir zıkkım olsun, kongrelerde bilmem ne başkanı yöneticisi diye kendilerini dayatan sahte stk yönetimleri nerede..  Halkta adeta isyan var..

 

Kısaca vatandaş patlama noktasında .. Vatandaş neden bu kadar kızgın diye kulak kabarttığımızda … Kardeşim bu kadar geri zekalı bir devlet olurmu.. Benim şu anda memleketimde tarlamda, şu anda çay bahçemde olmam lazımdı.. Bizi burada kitleyip duruyorlar.. Bunu düşünemeyecek kadar gerzekseler neden bu ülkenin yönetimine tabi oldular..

 

Bu günlerde ben hasadımı yapmasam kışın.. yiyeceğiz. Bu .. muhalefet  bunları görmüyormu, bilmiyor mu..  madem bir .. bilmiyoorsunuz, neden bu ülkenin yönetimine talip oldunuz … çocukları.. , Ve muhalefete yapılan küfürler her toplulukta artık havada uçuşuyor. Bu küfrin bir diğer nedeni de bilmem ne mili müsabakası nedeni ile toplanan paralar yandaş-yoldaş sapması yemeden vatandaşa ulaşacak mı, ulaşmayacakmı.. Muhalefet ne şeyime yarıyor, böyle hayati bir konuyu takip etmeyerek iktidara payanda oluyor, vatandaşı birlikte düşürüyorlar..

Yani tek kelime ile halk patlama noktasına çok yakın..

Neyse bir kuyrukta bir-iki saat bekledikten sonra görevli memur vatandaşa, niçin geldiğimizi soruyor. Aç-açıkta kalma.. Ve mürcaatmızla ilgili bilgi.. Daha sos-mos fonlardan bir cevap yok 10-15 gün sonra yeniden gelin.. Kibarca siktir  ediyorlar..

Burdan bişe çıkmadı bari bld yeyi bir yoklayalım dedik.. Orada da benzer kuyruklar  velhasıl dayın yoksa poşet –moşet  almadan dönmek kaçınılmaz kader..  Komşu alo ile velo olmasa bu dönemde açlıktan nalları dikme çok yakın bir ihtimal..

 

AMCAM YIĞILMIŞ KALMIŞ..

Derken dışarı çıktığımızda bld önünde artık cavitten dolayı mı, yoksa aç-açıkta kalmaktan dolayı mı, yoksa yorgunluktan dolayı mı aynen çincininin wouhan eyaletinde covitten düşen bir manzarai felakiye ile yaşlı bir vatandaş yaşlı bir amca yığılmış kalmış. Viros belası nedeni ve müdahle etme becerimiz olmadığından nasılsa cameralrda görüp gelip müdahale olurla oradan uzaklaşırken.. Bir foto karesini alarak yola revan olduk..  Ve bu kare hala aklımda ve çıkmıyor..

 

İstanbulun  küçük bir ilçesinde 1-2 saat içinde bu karelere şahit olurken.. Bu covit eğer biraz daha dünya ve insanlığının canını sıkarsa gezegen toptan kafayı yiyebilir.. Ve geçmiş birçok yazımızda dokunmuştuk.. Dünya halkları gelecek için umutlarını kayb ettiklerinde yüzyıllardır dünyayala oynayan ne bir firma, nede bir devlet kalamaz.. Covitten sonra dünya tek devlet olmalı. İnsanın insana canlı-cansız yaşama ve dünyaya ve gezegenimize oyun yapma dönemi bitmelidir.. Dünya bu iki ayaklı insan dene virüsten muzdarip.. Ve gezegen kendini temizlemek için bir silkinirse iki ayaklı virüs toptan el feraşu minel kuski olacak inşallah bu musibet uyandırır..

 

Bu son cümle dünya için tr için değil.. Ama gerçek şuki covit  sağlık alanını biraz dışarda tutarsak,  tr iktidar ve muhaleftinin nasıl bomboş çuvallar olduğunu nasıl kötü sınıfta çaktıklarının ispatı.. Vatandaş mahsur ve tarlasına gidemiyor.. Üretim yapılamsa bu iktidar-muhalefeti paylaşanlar  kışın vatandaşa bakacaklar mı, vatandaş bunlara dava açıp zararını tazmin edebilecek mi..

 

Ve covitten sonra her zaman dediğimiz gibi halk artık siyaseti ve siyasi partileri takmadan kendi il, ilçe bölgesini yönetmeyi hemde dil-din-ırk-mezhep üsütü düşünme yetei ve yeteneği ile öğrenecek.. Ve bunu genele yayamayı öğrenecek..  Bu covit gelmeden önce yıllarca heryerde dedik.. felaketlerde b planınız varmı ey halkımız.. Hepsi mage bu bırçi ne diyor diye dövmeye kalkışıyorlardı.. Neyse  covit diyorki bu bir ders uyanmasanız bir sonraki öpüşümde tümünüzü toptan eşşek cenetine postaslayacak im ey   iki ayaklı zevzekuslar..

ETİKETLER : İstanbulda halk patlama noktasında olduğu gibi sorunlara çözümde ortada olmayan muhalefete de aa küfrediyor..
Diğer İstanbul haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA